Berlijn
Dierentuinen en aquaria

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.725 beoordelingen

Snelle ingang die de rij overslaat

Ik koos deze activiteit om met mijn 5-jarige neefje te gaan en we hebben er echt van genoten! Als volwassene was ik eigenlijk aangenaam verrast door de diversiteit van de soorten en de grootte van de aquaria. Je krijgt echt grote mantaroggen van dichtbij te zien, het was erg leuk. We verbleven iets meer dan 2 uur inclusief de AquaDom, wat echt geweldig is! De ingang was eenvoudig met dit ticket en stond ons toe om een goede 20 minuten lijn bij SeaLIFE en meer dan 1 uur lijn bij Legoland over te slaan! Beveel het ten zeerste aan.

Sea Life en Aquadom zijn twee verschillende delen van de ervaring. Hoewel Sea Life erg leuk is met een focus op klassieke massatoeristische contactpunten met goede pogingen om verhalen te vertellen en interactieve tentoonstellingen, is Aquadom mogelijk een wachtrij van 1 uur voor een rit van 8 minuten in een groot aquarium.

Het zeeleven binnen is erg leuk, maar de organisatie van de wachtrij en het wachten op een dame die aan iedereen iets uitlegt is een misverstand, zeker als je met kinderen in de regen staat te wachten en het is jammer dat het grote aquarium gesloten is voor renovatie. De informatie was niet leesbaar.

Niet heel bijzonder

Niet heel bijzonder, lift met aquarium stelt niets voor