Berlijn Eten & drinken
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Eten & drinken in Berlijn

Bekijk alle Eten & drinken in Berlijn
Bekijk alle 331 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Je wordt goed ontvangen door een host die perfect engels spreekt. Hij laat je meteen op gemak voelen. Zoals de beschrijving zegt free shots! Duurde even tot dat het uiteindelijk begon maar de pizza maakt dat zeker goed. Het wachten was het overigens zeker waard. Een top avond gehad! Keihard gelachen met een variatie van hele leuke internationale comedians. Doen!!!!

Berlijn: Cosmic Comedy Show met pizza en gratis shots Beoordeeld door Ewoud, 18-10-2019

Leuke originele tour rond de Hackeschermarkt. Super gids!

Hele leuke originele manier om een klein stukje van Berlijn te ontdekken. Onze gids was zeer kundig en kon heel leuk vertellen!! Van het culinaire gedeelte moet je niet al te veel van voorstellen maar is zeker een mooie aanvulling op deze tour. Je gaat 5 zaken in waar je iets krijgt aangeboden. Van een stukje taart tot curryworst. Echt een aanrader.

Berlijn: Mitte Culinary Food Tour Beoordeeld door Richard, 13-05-2019

Ondanks de valse start (we stonden op de juiste plek, maar moesten bellen om te vragen waar de gids was) heeft Markus ons in drie uur tijd uitstekend vermaakt. De verhalen waren zeer interessant en h3t eten was lekker.

Kreuzberg: culinaire tour Beoordeeld door Jeremy, 19-06-2019

betoverende muzikale ambiance met heerlijk eten en heerlijke wijn

We waren helemaal verrast met zowel de kwaliteit van de bereide maaltijd, de heerlijke wijnen en de goede kwaliteit van het residentieorkest.

Berlijns Residentieorkest: diner en concert Beoordeeld door Anoniem, 02-05-2017

Top avond met een hele vriendelijke host!

Het was een super gezellige avond met toffe acts. De host was erg vriendelijk, we kregen veel shots en de pizza was heerlijk!

Berlijn: Cosmic Comedy Show met pizza en gratis shots Beoordeeld door Louise, 16-07-2019