Berlijn Groepsactiviteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
berlijn derde rijk koude oorlogwandeltour kleine groep

Berlijn: Derde Rijk- & Koude Oorlog-wandeltour, kleine groep

Duur: 2 uur
521 Beoordelingen
GetYourGuide Original
521

Ontdek het unieke verhaal van Berlijn tijdens een wandeltocht van 2 uur. Profiteer van een ervaring in een kleine groep, beginnende bij de…

Populaire Groepsactiviteiten in Berlijn

Bekijk alle Groepsactiviteiten in Berlijn
Bekijk alle 404 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Een verrassend interessante excursie op een indrukwekkende locatie.

We hadden een prive tour met Björn. Hij wist ontzettend veel te vertellen. Veel historische feiten, illustrerende achtergrondverhalen. Het weer werkte uitstekend mee. Bij de toegang Reichstag bleken we 1 ID te weinig bij ons te hebben. Dit werd door Björn handig opgelost. We mochten gewoon naar binnen. Een bezoek aan dit indrukwekkende gebouw is echt anders met de rondleiding. Omdat je veel informatie van tevoren hebt gekregen is het een mooie belevenis.

Tour van de Berlijnse Rijksdag en glazen koepel Beoordeeld door Marco, 30-04-2019

Een indrukwekkende ervaring die je niet meer zal vergeten.

Het zijn de verhalen die deze wandeling bijzonder maakt. Onze gids Chris zat vol met deze soms gruwelijke verhalen maar wel tegen een achtergrond van die tijd. Waarom hebben deze gruwelijkheden toen plaatsgevonden. Ook daar werd vaak iets over verteld. Zonder deze boeiende gids kijk je tegen een paar stenen en gebouwen aan, maar met de verhalen komt het kamp tot leven. Niet willen missen.

Vanuit Berlijn: wandeltocht Monument Sachsenhausen Beoordeeld door John, 13-01-2019

Bijzonder goede gids die erg veel weet en boeiend kan vertellen

Deze gids (Taylor; vriendelijk, behulpzaam) weet in twee uur tijd op erg toegankelijke wijze en met veel enthousiasme te vertellen over Berlijn in tweede Wereldoorlog en daarna. De wandeling voert langs bekende en minder bekende plekken in Berlijn. Een echte aanrader !

Goed, leerzaam maar jammer dat centrale hal niet in programma zit

Leuke tour, tot in de catacomben van gebouw met veel wetenswaardigheden . Tempelhof was duidelijk tijd ver vooruit. Goede gids . Enig nadeel is dat in deze tour van geheime plekken de centrale aankomsthal niet in programma zit ( zit wel in andere rondleiding)

Een indrukwekkende ervaring, mede door een deskundige gids.

Leuke gids, die haar werk met volle passie uitvoert en goed om de cursisten denkt voor en tijdens de reis. Het was al met al een zeer indrukwekkende gebeurtenis, waarin je veel te weten komt over het kamp en alles wat hier is gebeurd.

Vanuit Berlijn: wandeltocht Monument Sachsenhausen Beoordeeld door Rik, 28-08-2019