Berlijn Hop on, hop off-tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Hop on, hop off-tours in Berlijn

Bekijk alle Hop on, hop off-tours in Berlijn
Bekijk alle 367 tickets en tours

Bustour door Berlijn: hoogtepunten en attracties

Met een Hop on, hop off bustour kun je Berlijn heerlijk op je eigen tempo en naar je eigen interesse verkennen. Hier een paar hoogtepunten en bezienswaardigheden ter inspiratie.

Museumsinsel

Museumsinsel

Stap uit, verken de weelderige Lustgarten, bewonder de Dom en bezoek de prachtige Pruissische gebouwen op het Museumsinsel!

Gendarmenmarkt

Gendarmenmarkt

Dit voormalige marktplein is nog altijd een toeristische trekpleister. Aan weerszijden van het indrukwekkende Konzerthaus staan de Duitse en de Franse kathedraal oog in oog.

Paleizen

Paleizen

Bekijk twee totaal verschillende paleizen tijdens je stadstour. Zowel Schloss Bellevue als Schloss Charlottenburg staan aan de zuidoever van de Spree.

East Side Gallery

East Side Gallery

De East Side Gallery is een stukje Berlijnse Muur dat nog altijd overeind staat. Tegenwoordig is het een monument voor vrijheid, met 80 meter aan graffitikunst tussen de Oberbaumbrücke en station Ostbahnhof.

Unter den Linden

Unter den Linden

Rijdend over Unter den Linden zie je de iconische Brandenburger Tor voor je opdoemen, alsmede de Humboldtuniversität en Bebelplatz.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Een Hop on, hop off bustour is één van de goedkoopste manieren om in Berlijn te sightseeën. Tickets kosten vanaf €15 per dag, en voor extra dagen betaal je relatief minder.

Waar stoppen ze nog meer?

De meeste belangrijke punten worden door de bussen bezocht, maar de routes verschillen per aanbieder. Elk goed busbedrijf verzorgt routes en schema's voorafgaand aan je boeking.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Een fijne ontspannen manier om Berlijn te zien. Enige minpunt is dat er wordt gezegd dat er een Nederlandse vertaling is maar dat is niet zo. Alle talen kunnen behalve Nederlands. Nu is mijn Engels prima maar kan me voorstellen dat hier mensen meer moeite mee hebben.

Je moet jouw uitgeprinte kaart omwisselen voor een een echt kaartje, let op als er op jouw kaartje een witte bus staat mag je alleen met de witte bussen mee. Er zijn meerder kleuren echter allemaal verschillende maatschappijen.

Berlijn: hop on, hop off-bustour met live toelichting Beoordeeld door Anoniem, 29-12-2019

Leuk zo'n live gids aan boord van de bus. Puntje van aandacht: niet duidelijk was waar de bus stond en welke kleur deze had want er zijn heeeel veel hop on hop of bussen

onze ervaring in berlijn let erop via internet aangevraagde ticket moet geaccordeerd worden door een "verkoper" De chauffeur kan dig ticket niet scannen.

Berlijn: hop on, hop off-bustour met live toelichting Beoordeeld door Marjon, 29-10-2019

Super goed ideaal om bij alle bezienswaardigheid uit te stappen te bekijken en vervolgens de volgende bus of later weer mee verder te reizen .