Berlijn Verhuur

Berlijn Verhuur: Onze meest aanbevolen

Berlijn: 1 uur elektrisch stepje huren met optionele tour

1. Berlijn: 1 uur elektrisch stepje huren met optionele tour

Ontdek het beste van Berlijn vanaf van een elektrische step. Een step huren is ideaal voor bezoekers die voor de eerste keer in Berlijn zijn, omdat het je de kans geeft om een overzicht van de stad te krijgen in een korte tijd. Zie populaire attracties uit de complexe geschiedenis van Berlijn en leer over haar rol in de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Ga naar Checkpoint Charlie, de vroegere grensovergangen tussen Oost- en West-Berlijn. Bewonder het Konzerthaus en de Franse en Duitse kerken op de Gendarmenmarkt. Passeer het gereconstrueerde historische hart van de stad, Nikolaiviertel. Bekijk de groene koepels en imposante gevel van de Berliner Dom. Zoef over het mooie Unter den Linden. Maak een eerbetoon aan het Holocaustmonument. Ga naar het voormalige administratieve centrum van het Duitse Rijk bij de Reichstag en zie meer hedendaagse architectuur van de stad, zoals het Haus der Kulturen der Welt, ook wel bekend als de 'zwangere oester.' Beweeg je snel en gemakkelijk tussen de topattracties in het centrum van de stad met een elektrische step. 

Berlijn: 4-Hour Discovery Tour in VW Beetle

2. Berlijn: 4-Hour Discovery Tour in VW Beetle

Ontdek Berlijn op uw eigen tempo met de droomauto van Duitse economische wonderen. Bestuur een Volkswagen Kever langs de bezienswaardigheden van Berlijn en laat je routekaart je gids zijn naar de stad. Bouw een tour volgens uw interesses en stop waar u wenst; maak foto's, ga winkelen of geniet van een echte Berlijnse curryworst. Ervaar een echt individuele tour en geniet van 4 uur rijplezier in een echte klassieke oldie.

Berlijn: fietsverhuur voor 48 uur of 72 uur

3. Berlijn: fietsverhuur voor 48 uur of 72 uur

Haal je fiets op bij de Kulturbrauerei, een oud industrieel brouwerijcomplex in het hart van Prenzlauer Berg. Maak kennis met het personeel dat u van uw fiets zal voorzien en deze aan uw wensen zal aanpassen, zodat u verzekerd bent van een comfortabele en veilige rit. Ontvang een persoonlijk slot, een kaart, fietsmanden, spanbanden, helmen, broekclips, sunblock en regenponcho's zodat je Berlijn in alle weersomstandigheden kunt verkennen. Verken Berlijn vervolgens in uw eigen tempo. Rijd langs de oevers van de rivier de Spree en verken zowel het voormalige westelijke als het oostelijke deel van Berlijn. Ontdek prachtige parken, waaronder Tempelhofer Park en Treptower Park, die perfect zijn om te fietsen. Als je hulp nodig hebt, neem dan telefonisch contact op met de crew van het fietsenstalling, die je graag zal helpen. U kunt de fiets na sluitingstijd terugbrengen als u wat meer tijd nodig heeft om te verkennen.

Berlijn: stadsverkenning met dagelijkse fietsverhuur

4. Berlijn: stadsverkenning met dagelijkse fietsverhuur

Het woon-werkverkeer in Berlijn is niet alleen voor auto's. Door de hele stad zijn fietspaden en de lokale bevolking geeft fietsers regelmatig voorrang. Het is een geweldige stad om op twee wielen te verkennen, zelfs als het je eerste bezoek is. Onze fietsen zijn voorzien van comfortabele stoelen, verstelbaar stuur, Nexus-versnellingshendels met drie snelheden en lekbestendige banden voor een soepele en stressvrije rit. U kunt uw fiets ophalen bij ons gunstig gelegen kantoor net onder de TV-toren, waar onze medewerkers u helpen bij het bepalen van uw fietsmaat en u helpen bij het uitstippelen van uw route. We hebben ook helmen die gratis zijn, en elke fiets is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken achterwielslot. Als u uw fiets 's nachts wilt stallen, kunnen wij u ook voorzien van een extra slot. Weet je niet zeker wanneer je terug bent? Geen probleem! Wij laten u zien waar u uw fietssleutel kunt afsluiten en achterlaten als u uw fiets later dan onze openingstijden wilt stallen. We willen je helpen Berlijn te verkennen terwijl je veilig blijft en plezier hebt, en fietsen is de perfecte manier om alles in je eigen tijd te zien.

Berlijn: SUP-verhuur en zelfgeleide tour op Lindwerder Island

5. Berlijn: SUP-verhuur en zelfgeleide tour op Lindwerder Island

Boek je SUP, haal je board op bij het Lindwerder Island SUP-station en begin aan een self-guided tour rond het eiland. Alles wat je nodig hebt voor je avontuur kan worden ontgrendeld met een link die naar je smartphone wordt gestuurd. Zet je eigen koers door het water op een hoogwaardig board. Of je nu van SUP-yoga houdt of gewoon op verkenning gaat en erin springt om te zwemmen, je zult zeker genieten van deze 2 uur op het meer. Als je moe wordt, stop dan voor de lunch in het restaurant op het eiland. Met deze on-demand verhuurservice kunt u uw SUP van tevoren reserveren en toegang krijgen tot uw apparatuur zonder wachtrijen of lange wachttijden. Je locker is 15 minuten voor de geboekte tijd beschikbaar zodat je je kunt omkleden en klaar kunt maken voor je avontuur. Pak op het geboekte tijdstip gewoon je SUP en spring op het water. Er zijn waterdichte tassen voor je smartphone, die je aan het einde van je tour nodig hebt om bij je spullen te kunnen.

Berlijn: SUP-verhuur en zelfgeleide waterwegtour

6. Berlijn: SUP-verhuur en zelfgeleide waterwegtour

Ontgrendel een avontuur op de rivier de Spree met behulp van je smartphone. Boek eenvoudig uw SUP online, open het kluisje met uw telefoon en pak uw uitrusting om uw self-guided tour te beginnen. Als u Berlijn vanaf het water verkent, heeft u een uniek uitzicht op de Rummelsburger Bucht, een populaire stadsbaai waar u zowel kunt genieten van de natuur als van de skyline van de stad. Vang een glimp op van het Spreepark en het Insel der Jugend vanaf het water. Met deze on-demand verhuurservice kunt u uw SUP van tevoren boeken en toegang krijgen tot uw apparatuur zonder wachtrijen of lange wachttijden. Je locker is 15 minuten voor de geboekte tijd beschikbaar zodat je je kunt omkleden en klaar kunt maken voor je avontuur. Pak op het geboekte tijdstip gewoon je SUP en spring op het water. Er zijn waterdichte tassen voor je smartphone, die je aan het einde van dit stadsavontuur nodig hebt om bij je spullen te kunnen.

Berlijn: 4-uur durende ontdekkingstocht in VW Beetle cabrio

7. Berlijn: 4-uur durende ontdekkingstocht in VW Beetle cabrio

Ontdek Berlijn op uw eigen tempo met de droomauto van Duitse economische wonderen. Rijd een VW Beetle Cabriolet langs de bezienswaardigheden van Berlijn en laat de bezienswaardigheden je gids zijn voor de stad. Bouw een tour volgens uw interesses en stop waar u maar wilt: neem foto's, ga winkelen of geniet van een echte Berlijnse curryworst. Ervaar een echt individuele tour en geniet van 4 uur rijplezier in een VW-kever.

Veelgestelde vragen over Berlijn

Welke topattracties zijn een must-see in Berlijn?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Berlijn?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Potsdam

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 4 beoordelingen

Een geweldige tour, onze gids Philipp was zeer deskundig en vertelde veel spannende verhalen. Na 5 voorgerechten zat je echt vol. Ik heb maar één punt van kritiek: de toiletten laten soms te wensen over. Anders was het echt de moeite waard.

Het was erg interessant, vooral voor de kinderen, hoe men kan worden misleid door andere perspectieven of spiegels

Helaas waren we er pas om 17.00 uur en dat was veel te kort. Anders geweldig.

Uiterst vermakelijk, spannend en uiterst verrassend voor het hele gezin.

Het was erg leuk en het personeel was super vriendelijk.