Berlijn In 1 week
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire In 1 week in Berlijn

Bekijk alle In 1 week in Berlijn
Bekijk alle 403 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

We zijn zeer goed en heel genuanceerd geïnformeerd.Tijd vloog voorbij!

Goed spreektempo. Informatie ook n.a.v. vragen op zowel volwassen als ook kind-niveau. Vier uur lang heeft Anika ons geboeid met haar verhalen en niet alleen feiten! Zij was humoristisch daar waar het kan. Dat helpt ook bijzondere gebeurtenissen relativeren. Positief ingesteld. Dringt geen mening op. Is ook geïnteresseerd in de mensen van de groep. “... Wat deed het je toen je tussen de blokken beton liep bij het Holocaust-monument?...” Zij kreeg hele eerlijke antwoorden! Onze gids Anika werd zichtbaar door deze groep mensen enorm gerespecteerd en gewaardeerd. Deze wandeling van vier uur, waarvan 30 minuten pauze voor lunch en toilet, is een echte aanrader! Zeker niet alléén voor bezoekers die voor het eerst in Berlijn zijn, maar ook voor al die andere!

Wandeltocht ontdek Berlijn Beoordeeld door Rita, 16-10-2019

Sinds deze tour keken we anders naar Berlijn.

De tour was ontzettend interessant. Kurtis legde enthousiast uit hoe het eraan toe gaat in de graffiti en street-art wereld. Na de tour keken we anders naar alle graffiti in de stad en zagen we overal meer verhalen. De workshop na de tijd was ook erg gaaf, je kreeg goed door hoe je heel makkelijk iets heel moois kan maken.

Berlijn: Straatkunst & Graffiti-Tour met Workshop Beoordeeld door Eva, 06-08-2019

Veel bijzondere gezichten vanaf het water

Helaas voor enkele mensen alleen Duitstalige info over waar wij langs voeren en konden zien. Ook een aantal kilometers door een kanaal gevaren wwar niets te zien was. Verder een hele mooie tocht met veel schitterende uitzichten en zwaaiende mensen.

Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree Beoordeeld door Coen, 22-10-2019

Een indrukwekkende ervaring, mede door een deskundige gids.

Leuke gids, die haar werk met volle passie uitvoert en goed om de cursisten denkt voor en tijdens de reis. Het was al met al een zeer indrukwekkende gebeurtenis, waarin je veel te weten komt over het kamp en alles wat hier is gebeurd.

Vanuit Berlijn: wandeltocht Monument Sachsenhausen Beoordeeld door Rik, 28-08-2019

De gids was heel geëngageerd! Mooie tour!

Ik heb veel bijgeleerd over de impact van de geschiedenis van Berlijn voor de gewone mensen, en dit was waar ik in de eerste plaats voor kwam! Schitterende mooie gebouwen gezien, ben tevreden :)

Berlijn: fietstocht langs de hoogtepunten Beoordeeld door Rooms, 17-07-2019