Berlijn
Kroegentochten & bartours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 511 beoordelingen

Deze kroegentocht was precies wat ik wilde krijgen van het drukke nachtleven van Berlijn. We waren een groep van 25, van over de hele wereld en we begaven ons geweldig met de hulp van Mary, onze gids. We gingen naar 2 centrale bars, met heerlijke cocktails en we kregen ook gratis shots, en verhuisden later naar een meer alternatief deel van de stad waar we nog 1 bar / club raakten. We eindigden de nacht in Matrix, samen met onze gids, en een geweldige tijd tot ochtend! Absoluut een aanrader, of alleenreiziger of met vrienden! Bedankt jongens!

na een paar ijsbars over de hele wereld te hebben bezocht, deze in Berlijn in de beste. ijsbar zelf is briljant, een aantal geweldige sculpturen (allemaal gemaakt van ijs natuurlijk!!) Een goede keuze aan drankjes om uit te kiezen, en briljant, vrolijk, spraakzaam personeel Als je een Berlijn bent en iets anders wilt doen, bezoek dan het Berlijnse ijs bar

Geweldig personeel. Informatief. Heel leuk. Ga naar binnen wanneer je wilt, lijkt het. Vertrek wanneer je wilt. De eerste reep in de warme je kunt betalen voor drankjes bovenop je tokens die je ontvangt, wat hier niet op staat! Was echter zeer aangenaam. Een must als in Berlijn en niet overdreven duur.

Mijn eerste keer in Berlijn en deze kroegentocht was geweldig. We waren met 40 mensen, leerden iedereen kennen, de gids Lucas super leuk. Geweldige shots en deals in de bars, en het werd een lange nacht in Matrix met muziek voor alle smaken. Bedankt jongens, zullen het aanbevelen aan mijn vrienden!

jammer dat 1 van de 4 dicht was maar veel leuke nieuwe mensen ontmoet, leuke tentjes gezien en mooie deals in de clubs en bars!