Kies data
Berlijn

Luchthaventransfers

Berlijn Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Berlijn: privétransfer van / naar de luchthaven Brandenburg (BER)

1. Berlijn: privétransfer van / naar de luchthaven Brandenburg (BER)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer tussen de nieuwe Berlijnse luchthaven Brandenburg (BER) en uw accommodatie in Berlijn. Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen. Kies uit een sedan of premium sedan, of een minibus of premium minibus voor grotere groepen. Kies voor een enkele reis van of naar de luchthaven en bespaar uzelf het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer voor of na een lange reis. Laat u begroeten door uw chauffeur die op u wacht in de aankomsthal of uw accommodatie met een gepersonaliseerd bord met uw naam erop. Uw chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in geval van vluchtvertraging. Het enige dat u nog hoeft te doen, is ontspannen en genieten van het uitzicht vanuit uw comfortabele stoel.

Luchthaven Berlijn: enkele reis privétransfer naar Berlijn

2. Luchthaven Berlijn: enkele reis privétransfer naar Berlijn

Geniet van een handige privétransfer in één richting van de internationale luchthaven van Berlijn naar uw bestemming in Berlijn. Ontspan in de wetenschap dat u veilig reist in een voertuig met vergunning. Uw chauffeur wacht op u buiten de luchthaventerminal. Ervaar een comfortabele reis in een voertuig met airconditioning rechtstreeks vanaf de luchthaven.

Berlijn Schönefeld Airport naar City Private Transfer

3. Berlijn Schönefeld Airport naar City Private Transfer

Het krijgen van de luchthaven naar uw hotel kan ingewikkeld zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Kies deze handige optie die weg neemt al het gedoe van het regelen van een taxi of shuttle na een lange vlucht. Deze 45 minuten naar de luchthaven is geprijsd voor maximaal 3 passagiers uit Berlijn Schönefeld Airport naar het centrum van de stad. Reis in stijl en comfort in een privé-auto die een capaciteit van maximaal 6 personen heeft. Na het verlaten van de bagagehal, kijk maar voor de professionele chauffeur, die zal worden met een bordje met je naam erop. Zo simpel is het. Vervolgens achterover te leunen en te ontspannen. Het krijgen van het vliegveld naar de stad is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Berlijn: privétransfer naar BER Airport

4. Berlijn: privétransfer naar BER Airport

Sla de lange rijen voor taxi's over en reis vol vertrouwen met een privévoertuig van elk hotel in het stadscentrum van Berlijn naar de luchthaven Berlin Brandenburg. Op tijd van een hotel naar de luchthaven komen voor uw vertrekvlucht kan een gecompliceerde en stressvolle ervaring zijn. Boek deze transfer en geniet van een handige optie die al het gedoe en giswerk wegneemt bij het huren van een auto of het regelen van een hoteltaxi. Vereenvoudig het vertrekproces en reis in stijl en comfort. Regel een privévoertuig voor maximaal 6 passagiers. Een professionele chauffeur zal u ontmoeten en begroeten bij de receptie van uw hotel, met een persoonlijk bord voor gemakkelijk contact. Zo simpel is het. Leun achterover en ontspan terwijl u probleemloos naar Berlin Brandenburg Airport wordt gebracht.

Berlijn: privéchauffeursdienst

5. Berlijn: privéchauffeursdienst

Al meer dan 25 jaar vervoert het familiebedrijf tevreden toeristen en zakelijke klanten naar bezienswaardigheden en vergaderingen. De vriendelijke, meertalige chauffeurs staan te allen tijde discreet tot uw beschikking, halen u op de afgesproken ontmoetingsplaats op en brengen u comfortabel en ontspannen naar uw bestemming in bedrijfsvoertuigen. Leun achterover en voel je als een VIP terwijl je chauffeur je veilig door de bruisende stad brengt. Alle voertuigen zijn volledig voorzien van airconditioning en hebben een zwarte buitenkleur. U kunt kiezen tussen Mercedes limousines voor maximaal 3 passagiers en Mercedes of VW minibusjes voor maximaal 8 passagiers met voldoende ruimte voor uw bagage.

Privétransferservice vanaf het centraal station van Berlijn

6. Privétransferservice vanaf het centraal station van Berlijn

Geniet vanaf het begin van uw bezoek aan Berlijn met deze exclusieve transferservice. Of u nu met collega's en zakenpartners, familie of vrienden naar de Duitse hoofdstad reist, u wordt direct op uw station ontvangen. Uw privéchauffeur wacht na uw treinrit op het perron in Zone B. Zonder in de rij te hoeven staan voor een taxi, worden u en uw medepassagiers in stijl naar uw bestemming gebracht. Als u wilt, kan uw chauffeur u onderweg de beroemde bezienswaardigheden laten zien en korte uitleg geven in het Engels of Duits. Geniet van een eerste blik op de beroemde bezienswaardigheden van de stad terwijl uw chauffeur u naar uw accommodatie in Berlijn brengt.

Potsdam: privétransfer Berlijn Brandenburg Airport

7. Potsdam: privétransfer Berlijn Brandenburg Airport

Het kan ingewikkeld zijn om van uw hotel in Potsdam naar de luchthaven Berlijn Brandenburg te komen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er is een handige optie die al het gedoe en giswerk van het openbaar vervoer of het regelen van een gedeelde shuttle voor een lange vlucht wegneemt. Het is niet nodig om te gaan met de frustratie die gepaard gaat met deze opties. Reis in stijl en comfort naar de luchthaven door een voertuig te regelen dat tot 12 personen kan vervoeren. Uw chauffeur haalt u op bij uw hotel en brengt u rechtstreeks naar de luchthaven Berlin Brandenburg. Zo simpel is het. Leun dan achterover en ontspan. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om naar de luchthaven te gaan.

Krakau: privétransfer naar Berlijn Brandenburg Airport (BER)

8. Krakau: privétransfer naar Berlijn Brandenburg Airport (BER)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer van Krakau naar Berlin Brandenburg International Airport (BER). De reis zelf duurt ongeveer 7 uur en is een tijd van rust en verjonging. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht bij de receptie van het hotel. Als de accommodatie geen receptie heeft, staat de chauffeur bij de hoofdingang van het gebouw. Deze transferservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, verzorgd door gloednieuwe, luxe auto's met ervaren Engelssprekende chauffeurs.

Privétransfer van Berlijn Brandenburg Airport naar Potsdam

9. Privétransfer van Berlijn Brandenburg Airport naar Potsdam

Zorg dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw transferbehoeften tussen de luchthaven Berlijn Brandenburg en Potsdam en boek vooraf een gegarandeerde service. Vermijd onbetrouwbare taxi's of het gedoe van het navigeren door het openbaar vervoer, en kies voor een handige optie die het gedoe en giswerk bij het huren van een auto wegneemt. Na de landing op de luchthaven staat een professionele chauffeur klaar om u te ontmoeten en te begroeten. Zoek naar een professionele chauffeur met een gepersonaliseerd bord na de bagageclaim. Leun dan achterover en ontspan in een voertuig voor maximaal 6 passagiers en geniet van de geschatte 35 tot 45 minuten durende reis naar Potsdam.

  • Transfers
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Berlijn

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Berlijn?

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.