Berlijn
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bustour door Berlijn: hoogtepunten en attracties

Met een Hop on, hop off bustour kun je Berlijn heerlijk op je eigen tempo en naar je eigen interesse verkennen. Hier een paar hoogtepunten en bezienswaardigheden ter inspiratie.

 • Museumsinsel

  1. Museumsinsel

  Stap uit, verken de weelderige Lustgarten, bewonder de Dom en bezoek de prachtige Pruissische gebouwen op het Museumsinsel!

 • Gendarmenmarkt

  2. Gendarmenmarkt

  Dit voormalige marktplein is nog altijd een toeristische trekpleister. Aan weerszijden van het indrukwekkende Konzerthaus staan de Duitse en de Franse kathedraal oog in oog.

 • Paleizen

  3. Paleizen

  Bekijk twee totaal verschillende paleizen tijdens je stadstour. Zowel Schloss Bellevue als Schloss Charlottenburg staan aan de zuidoever van de Spree.

 • East Side Gallery

  4. East Side Gallery

  De East Side Gallery is een stukje Berlijnse Muur dat nog altijd overeind staat. Tegenwoordig is het een monument voor vrijheid, met 80 meter aan graffitikunst tussen de Oberbaumbrücke en station Ostbahnhof.

 • Unter den Linden

  5. Unter den Linden

  Rijdend over Unter den Linden zie je de iconische Brandenburger Tor voor je opdoemen, alsmede de Humboldtuniversität en Bebelplatz.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Een Hop on, hop off bustour is één van de goedkoopste manieren om in Berlijn te sightseeën. Tickets kosten vanaf €15 per dag, en voor extra dagen betaal je relatief minder.

 • Waar stoppen ze nog meer?

  De meeste belangrijke punten worden door de bussen bezocht, maar de routes verschillen per aanbieder. Elk goed busbedrijf verzorgt routes en schema's voorafgaand aan je boeking.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.617 beoordelingen

Alles werkte soepel, alleen het verkeer in Berlijn stal veel tijd van het kaartje, bussen kwamen soms veel te laat. Daarnaast hadden we op dat moment een demo en een marathon. Maar het bedrijf was erg meegaand. Lokaal personeel erg aardig en behulpzaam.

Deze tour moet je gewoon doen! Er is geen betere en goedkopere manier om veel bezienswaardigheden in Berlijn te bereiken. U kunt bij de bezienswaardigheden uitstappen, bekijken en zonder problemen weer opstappen! Super

Er zijn veel goede aanbiedingen en het is snel bestellen en betalen. Ik vind het supergemakkelijk en snel om dingen voor een korte tijd te organiseren om plezier te hebben. Als je spontaan iets wilt doen.

De rit was zeer aangenaam. De audiobegeleiding was goed gesproken en gemakkelijk te begrijpen. Sterk aanbevolen.

Leuke activiteit. In korte tijd leer je zo de stad goed kennen!