Berlijn
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 8.417 beoordelingen

Na een aanvankelijk wat afschrikkend onthaal (ja, het is een bunker en de mensen aan het onthaal waren toch wat koel), word je, begeleid door de audioguide (ook in perfect nederlands) gedurende minstens 2 uur ondergedompeld in een ongelooflijke complete, heel goed gestructureerde en gedocumenteerde "documentaire" over Hitler. Niet alleen de 12 jaren dat Hitler aan de macht was, maar ook de aanloop ernaar toe, de persoon, zijn entourage, het einde. Ook onze tiener kinderen waren erg onder de indruk.

We hebben er echt van genoten zo de musea op de Museumsinsel, en het was natuurlijk handig om zo meer of minder vlug naar binnen te kunnen lopen. Maar gezien de musea (behalve het Pargamon museum, maar daar komt nog wel 6 euro bij als je je de 3d tour wilt meemaken, handig want op dit moment is het naamgevende tentoonstellingsstuk er niet) eigenlijk niet bijzonder duur. Dus maakt het niet gek veel verschil met een gewoon kaartje voor het openbaar vervoer plus entree voor het museum.

Erg goed. Geeft een goed overzicht van de Hitlertijd t/m 1945

Opkomst en ondergang van Hitler, het Duitse Derde Rijk. Erg interessant en voorzien van foto's, tekst en beeldmateriaal. Dit allemaal in een passende omgeving: een historische bunker uit deze oorlogstijd.

Vooral de overzichten van activiteiten, musea etcetera met relevante informatie daarbij is positief. Betaling, tickets en informatie over- en tijdens de voortgang is uit de kunst.

de verhalen bunker was heel indrukwekkend om te bezichtigen het is goed te met een audio in nederlands