1. Duitsland
 2. Berlijn
 3. Tiergarten

Originele Scavenger Hunt door middel van het centrum van Berlijn

Product ID: 24131
Bekijk gallery
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Ontdek Berlijn op een andere manier met een spannende speurtocht. Los de raadsels door de Duitse hoofdstad en ontdek de meest beroemde bezienswaardigheden. Stort je op een leuke en informatieve avontuur voor het hele gezin.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 5 uur
Directe bevestiging
Brochures
Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Verken Berlijn in uw eigen tempo en raadsels op te lossen bij elke toeristische attractie
 • Gewoon bestellen en te spelen als je wilt, geen behoefte aan vooraf reserveren
 • Neem een ​​pauze op elk gewenst moment een van de bezienswaardigheden tour of gewoon relaxen
 • Beleef een alternatieve tour van Berlijn, dat is leuk voor het hele gezin
 • Neem zoveel vrienden langs als je wilt voor slechts één prijs
Volledige beschrijving
Ontdek Berlijn op een individuele manier met deze spannende speurtocht. Het uitgangspunt van deze speurtocht is de Russische ambassade op de boulevard Unter den Linden. Ga door naar Pariser Platz, de thuisbasis van misschien wel de meest iconische symbool van Berlijn - de Brandenburger Tor.

De "City Route II" speurtocht in Berlijn gaat verder naar de Reichstag en de Federale Kanselarij. U kunt het spel onderbreken op elk gewenst moment, bijvoorbeeld om een ​​picknick in Tiergarten te genieten. U ontdekt er ook Bellevue Palace en de Siegessäule, die een adembenemend uitzicht over de Duitse hoofdstad biedt (kaartje niet inbegrepen).

Maak een wandeling door de Tiergarten naar de Potsdamer Platz en het Sony Center. Geschiedenis liefhebbers zullen genieten van het verkennen van de imposante Sovjet-War Memorial op de Straße des 17. Juni, evenals de Holocaust Memorial.

Onderweg komt u langs vele cafés, bars en restaurants, zodat u een pauze te nemen op elk moment. Deze tour door Berlijn beslaat een route van ongeveer 10 kilometer.

Het is ook mogelijk om het uitvoeren van de speurtocht op de fiets. Alle richtingen zijn ook geschikt voor diegenen die reizen met de fiets. De duur van de tour zal dienovereenkomstig korter zijn.

Ontdek de stad in uw eigen tempo zoals u beslissen wanneer de speurtocht en hoe lang te besteden bij elke attractie te starten. U kunt een pauze te nemen op een punt of de tour op een andere dag van uw keuze voort te zetten. Geniet van een interactieve puzzel die is leuk voor het hele gezin.

Hoe de speurtocht werken:
In de stad speldoos zijn er 16 gesloten en genummerde enveloppen. Deze omvatten kleine taken die moeten worden opgelost. Met duidelijke en begrijpelijke aanwijzingen, dan maak je je een weg door Berlijn te voet. Los de raadsels en vind je weg naar de volgende attractie in de stad. Op elke locatie vindt u uitgebreide achtergrondinformatie te ontvangen.
Inbegrepen
 • Plaats speldoos
Niet inbegrepen
 • Toegangsprijzen
 • Vervoer
 • Gids

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De Wereldklok op Alexanderplatz

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• De "City Route II" -jacht begint bij de wereldklok op de Alexanderplatz
• Geef uw adres op bij het reserveren als u wilt dat de stadsspeldoos per post wordt bezorgd (levering kan tot 4 werkdagen duren) Internationale bezorging kan langer duren)
• Het speurtochtvakje wordt kort voor uw geselecteerde datum naar u verzonden. Als u het vak eerder nodig hebt, selecteert u een eerdere datum. Je kunt de speurtocht doen op elke datum nadat je het vak hebt ontvangen, ongeacht je geselecteerde datum
• Ophalen op de kantoren van de exploitant in Berlijn tijdens de openingstijden van maandag tot zaterdag kan vooraf worden geregeld met de exploitant
• Houd er rekening mee dat het kantoor doordeweeks open is van 9.00 tot 17.00 uur om de verzending voor de speldoos te regelen. Het is gesloten op wettelijke feestdagen in Duitsland en van Kerstmis tot Nieuwjaar.

Vanaf € 37 Per groep tot 10

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
gebaseerd op 16 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,8/5
organisatie
4,8/5
prijs / kwaliteit
4,7/5
veiligheid
5,0/5

Georganiseerd door

Stadtspiel-Schnitzeljagd

Product ID: 24131