Meer foto's

Vanaf € 99,95 Per groep tot 2

Privérit met E-riksja door Berlijn vanaf je Hotel

Product ID: 15179
Belangrijke Informatie
Duur
120 minuten - 4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ophaalservice

Ophaalservice vanaf elk adres in het stadscentrum tussen 08:30 en 11:00 uur is bij de prijs inbegrepen. Het ophaalgebied is beperkt tot de volgende stations en bushaltes: West: Olivaer Platz (Bus), Savignyplatz, Ernst-Reuter-Platz Noord-west: Turmstrasse Noord: Schwartzkopffstrasse, Nordbahnhof, Rosenthaler Platz Noord-oost: Rosa-Luxemburg-Platz, Am Friedrichshain (Tram/Bus) Oost: Büschingstrasse (Tram), Schillingstrasse, Jannowitzbrücke, Heinrich-Heine-Strasse, Joods Museum (Jüdisches Museum) Zuid-oost: Hallesches Tor Zuid: Möckernbrücke, Bülowstrasse, Viktoria-Luise-Platz, Spichernstrasse Neem bij twijfel contact op met de aanbieder. Als je hotel buiten dit gebied ligt, geldt het centrale ontmoetingspunt op Potsdamer Platz. Je kunt ook ophaalservice boeken bij de touroperator tegen extra kosten (vanaf EUR 6), afhankelijk van de afstand tot het stadscentrum.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Geniet van een flexibele en individuele tour door Berlijn met een E-riksja
  • Hoor interessante feiten over de geschiedenis van Berlijn en maak een persoonlijke tour met je gids
  • Tour het hele jaar door en laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum
  • Tour door gebieden die onbereikbaar zijn met de auto, zoals Tiergarten of de Brandenburger Tor
Overzicht
Ervaar de voordelen van een flexibele en individuele tour in Berlijn met een E-riksja. Ontspan en verken de stad met je privégids. Kies uit een verscheidenheid aan onderwerpen of stel je eigen tour samen naar jouw interesses.
Wat te verwachten
Maak een rit op een comfortabele E-riksja met je eigen gids! Ontspan in de elektrisch ondersteunde riksja en ervaar Berlijn vanuit een nieuw perspectief.

Verken Berlijn op een persoonlijke manier met een privégids. Onderweg stop je om memorabele foto's te maken en naar interessante verhalen over de stadsgeschiedenis te luisteren.

Kies uit een verscheidenheid aan onderwerpen of stel je eigen, gepersonaliseerde tour samen. Krijg een overzicht van Berlijn of leer aller over de stadsgeschiedenis, Oud Berlijn, de hoofdstad van het Derde Rijk of de verdeelde stad.
Inbegrepen
  • Ophaalservice bij de meeste centraal gelegen hotels en accommodaties (van Kurfürstendamm tot Alexanderplatz; zie ophaalinfo)
  • Kinderen die op schoot kunnen mogen gratis mee
  • Tour met gids in Engels of Duits
Niet inbegrepen
  • Drankjes - kunnen bij chauffeur worden gekocht
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Afhalen bij je hotel of op Potsdamer Platz, bij de voet van de DB-Bahn Torens (Potsdamer Platz 2)/ tegenover de ingang van het Ritz-Carlton Hotel (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De exacte route is afhankelijk van de gewenste duur, de onderwerpen en de begin- en eindbestemming. De tour kan bijvoorbeeld kindvriendelijker worden gemaakt, of afgestemd worden op je specifieke interesses.

Je gids biedt ook reeds uitgestippelde routes. Meestal kun je je tour verlengen tegen het huidige uurtarief. Vermeld bij het boeken of het waarschijnlijk is dat je de tour verlengt om de beschikbaarheid van je gids te verzekeren.

De voertuigen hebben genoeg ruimte om een vouwbare kinderwagen, bagage (2 normale koffers of 1 grote) of een vouwbare rolstoel (zonder motor) mee te nemen.

De voertuigen zijn weersbestendig, zodat je de tour het hele jaar door kunt volgen.

Gidsen die andere talen dan Engels of Duits spreken zijn voor EUR 6 extra per uur beschikbaar, mits vooraf gereserveerd.

Neem contact op met de aanbieder voor aanvullende diensten (ophalen buiten centrum, avondtours etc.). Selecteer deze pas na afspraak met de aanbieder.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (39 Beoordelingen)

Georganiseerd door

3tx Dreiradtaxi

Product ID: 15179