Berlijn
Racen & Droomauto's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.129 beoordelingen

Erg leuk; een aanrader. Bijzonder om met een Trabant ook deels door voormalig Oost-Berlijn te kunnen rijden. Grappig ook dat tientallen mensen een foto van “jou” maken. Voordat je gaat rijden moet je even in/aan de simulator de versnellingen (aan het stuur) onder de knie krijgen. Leuk verzonnen maar het is super simpel. Je rijdt in een colonne van 4 a 5 auto’s met een gids voorop (die elektrisch rijdt). Daarbij is het wel zaak om enige afstand te houden want de remmen zijn beroerd. Het is dan ook niet te vergelijken met auto’s van nu.

Bijzondere ervaring om met een orginele trabant rond te rijden. Nu het nog kan met de oude techniek. Goed uitgezette route die je later nog zelf kan lopen of rijden met je eigen auto. Leuke uitleg over gebouwen en een gids met wel humor. Sommigen deelnemers moeten wel een beetje door rijden die volgen slecht of gaan niet snel genoeg , ( zelf maar ingehaald ) ivm steeds met die slome voor ons voor een rood licht te komen staan. Dus toekomstige deelnemers hop hop gas dr op

Zeer leuke en interessante tour met een Trabant.Wij hadden Martin als guide en maakte er een leuke rit van met veel informatie.Op een gegeven moment stap je uit en loop je naar een stukje in geheel oude staat Berlijnse muur.Aanrader om te doen als je in Berlijn bent.Tipje mijnerzijds,boek gewoon zelf bij Trabiworld, scheelt je toch e20.

Super leuke Trabi tour door Berlijn. Korte maar duidelijke instructie voor vertrek en vriendelijke en behulpzame instructeur. Als chauffeur zie je weinig van de omgeving omdat je vooral op het verkeer moet letten, maar ondanks dat is het een hilarisch tochtje door de stad.

Onwijs leuke activiteit. 75 minuten is precies goed qua duur. Aardige gids. Leuk om zelf in een Trabant door Berlijn te rijden. We hebben ons goed vermaakt. Absoluut een aanrader!