Berlijn
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Berlijn Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree

1. Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree

Ontdek het centrum van Berlijn via de belangrijkste waterweg, de Spree, tijdens een 2,5-uur durende boottocht. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water en voelt de hartslag van deze bruisende stad.Je begint de boottocht op Friedrichstrasse en gaat via het Bundeskanzleramt naar Paleis Bellevue, met uitzicht op de Beamtenschlange (huisvesting voor ambtenaren) en de Siegessäule. Bezichtig het nieuwe Hauptbahnhof van Berlijn en het ministerie van Binnenlandse Zaken voordat je verder gaat naar Paleis Charlottenburg. Vandaaruit vaar je langs het Westhafenkanaal, het Berlin-Spandau-scheepskanaal, het federale ministerie van Economische Zaken en het Hamburger Bahnhof. Daarna vaar je weer terug naar Friedrichstrasse.

...
Berlijn: stadsrondvaart van 1 uur, zitplaatsen gegarandeerd

2. Berlijn: stadsrondvaart van 1 uur, zitplaatsen gegarandeerd

Als je veel wilt zien maar weinig tijd hebt dan is deze rondvaart op de rivier de Spree de ideale manier om alles van deze bruisende stad in je op te nemen.   Jouw 1 uur durende sightseeing tour zal beginnen bij de Friedrichstraße of het Nikolaiviertel, langs de Reichstag (Duitse Parlementsgebouw) gaan, door het nieuwe Regierungsviertel (Regeringswijk) en helemaal naar het Haus der Kulturen der Welt (Huis van Wereldculturen). Nadat je bij de Lutherbrücke (Lutherbrug) omdraait, uitkijkt op Schloss Bellevue (Paleis Bellevue), de "Beamtenschlange" (Ambtenaarshuizen) en de Siegessäule (Overwinningszuil), zul je het nieuwe Hauptbahnhof (Centraal Station), Berliner Dom (Berlijnse Kathedraal), Museumsinsel (Museumeiland) en het Nikolaiviertal (de oudste woonwijk in Berlijn) te zien krijgen.

...
Berlijn: avondrondvaart van 2 uur

3. Berlijn: avondrondvaart van 2 uur

Ontdek het centrum van Berlijn via de belangrijkste waterweg, de Spree, tijdens een boottocht van 2 uur. Je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad vanaf het water en voelt de hartslag van deze bruisende stad. Begin bij de Friedrichstraße en passeer de Federale Kanselarij om het Slot Bellevue te bereiken, met uitzicht op de Siegessäule ("overwinningszuil"). Bezichtig het nieuwe Centrale Station van Berlijn en het ministerie van Binnenlandse Zaken, voordat je verder gaat naar Slot Charlottenburg. Van daaruit vaar je langs het Westhafenkanaal, het Berlin-Spandau-scheepskanaal, het federale ministerie van Economische Zaken en het Hamburger Bahnhof. Daarna keer je terug naar Friedrichstraße, waar je tour zal beëindigen.

...
Berlijn: zeilervaring van 3 uur met zeilles

4. Berlijn: zeilervaring van 3 uur met zeilles

Breng tijd door op het water tijdens je bezoek aan Berlijn. Vaar langs het Wannsee-meer en de Havel-rivier op een 39-voet offshore-cruiser. Leer omgaan met het jacht of leun achterover en ontspan. Je zeilervaring van 3 uur begint in de haven naast de House of the Wannsee Conference. Vaar in het Wannsee-meer en langs de rivier de Havel in de natuur en vele bekende bezienswaardigheden van Berlijn. Leer van de professionele schipper hoe je het jacht moet besturen, de touwen moet hanteren of kijk hoe ze het jacht manoeuvreren. Als u wilt, kunt u gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten van de zon. Tijdens uw zeilervaring zijn snacks en drankjes aan boord verkrijgbaar.

...

Plan je bezoek

  • Wat is er verkrijgbaar?

    Boottours door Berlijn zijn er in vele vormen, of je nu overdag of 's avonds wil varen, of misschien een thema wil kiezen zoals cinema. Je kunt ook lunchen, dineren en drinken aan boord, of de tour verlengen naar de zijkanalen van de Spree. En dan zijn er ook nog meren om naartoe te varen!

  • Wat kost het?

    Boottours kosten vanaf €10, maar ook met duurdere tours krijg je meer waar voor je geld dan in de meeste Europese hoofdsteden.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 8.784 beoordelingen

Hoewel er geen zitplaatsen of staanplaatsen beschikbaar waren, wat we niet wisten (er werd gezegd dat het in de winter bedekt is, maar de meeste boten hebben ook buitenruimte beschikbaar aan dek voor de gekke mensen die de kou niet erg vinden), de reis was ontspannen en leuk, een uur was precies goed en de zitplaatsen binnen waren geweldig. De drankprijzen waren natuurlijk niet zo goedkoop, maar ik denk dat dit vanzelfsprekend is in deze attracties. Binnenkomen was vrij eenvoudig en instructies waren erg nuttig. Over het algemeen geweldig voor een eenmalige ervaring.

Dit was perfect, gemakkelijk te vinden, op tijd vertrokken en een uur was voldoende tijd voor een avondboottocht. Het was zo mooi weer, dus we konden er bovenop zitten. Ik hou van het feit dat je je eigen drankjes / snacks kunt meenemen die je daar kunt kopen.

Het was super leuk om Berlijn via het water te ontdekken. Even een uur verplicht zitten en gewoon rondkijken.

Mooie tocht met heldere informatie. Langs stukken gevaren waar je normaal niet zo gauw komt.

Geweldig mooie vaart. Even wat meer dan de overige reders. Goeie service.