Berlijn
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

5 plekken om de Berlijnse geschiedenis te ontdekken op de Segway

Berlijn is een geweldige stad, en de brede straten lijken wel gemaakt voor een Segwaytour. Hier een aantal atttracties en bezienswaardigheden die je kan bezoeken en bekijken vanaf je tweewieler.

 • Tiergarten

  1. Tiergarten

  Dit enorme park loopt van de dierentuin tot de oever van de Spree, en al rijdend kom je de Siegessäule, Schloss Bellevue en de Reichstag tegen.

 • Unter den Linden

  2. Unter den Linden

  De legendarische boulevard begint bij de Brandenburger Tor, en als je doorrijdt kom je ook de Humboldtuniversität en Bebelplatz tegen.

 • Museumsinsel

  3. Museumsinsel

  Het Museumsinsel is essentieel voor elke bezoeker, met enorme Pruisische musea en de adembenemende Dom. De open, vlakke ruimte is perfect voor de Segway!

 • Gendarmenmarkt

  4. Gendarmenmarkt

  Ook dit 18e-eeuwse marktplein leent zich voor lekker cruisen. Zie de Franse kathedraal, de Concerthal en de Duitse kathedraal.

 • Potsdam

  5. Potsdam

  Net buiten Berlijn, ten zuid-westen van de stad, ligt Potsdam. Als je de tijd hebt, zeker de moeite waard!

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  De prijs voor Segwaytours in Berlijn ligt tussen de €35 en €70, afhankelijk van hoe lang de tour duurt en wat voor model wordt gebruikt. Denk er wel om dat je in de meeste gevallen ook borg moet betalen.

 • Zijn er voorwaarden?

  Waarschijnlijk moet je minstens 45kg en maximaal 118kg wegen. Lichtere of zwaardere personen kunnen contact opnemen met de touraanbieder voor advies. Afhankelijk van de gekozen tour moeten deelnemers minstens 15 of 16 jaar oud zijn.

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 848 beoordelingen

Morgan was een geweldige gids, geïnformeerde, grappige abc-patiënt en gaf uitstekende instructies over het rijden op de Segway. Maak je geen zorgen als je een eerste timer hebt. Het is veel plezier, maar kleed je aan omdat het koud wordt. Hele activiteit goed georganiseerd van online boeken tot het vinden van de plaats tot een interessante video aan het einde.

was een geweldig leuke ervaring , gezellige , prettige en relaxte guide, gaf ook allerlei extra informatie die wij nog niet wisten. kan iedereen aanraden om deze tour te maken.

superervaring, zowel de rit op de Segway als de rondleiding met de gids.

Leuke tocht langs bekende plekjes van Berlijn met een vlotte gids

Super leuk en leerzaam

Super leuke route, zeer goede gids met veel kennis van de stad!!