Berlijn Segway tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Segway tours in Berlijn

Bekijk alle Segway tours in Berlijn
Bekijk alle 512 tickets en tours

5 plekken om de Berlijnse geschiedenis te ontdekken op de Segway

Berlijn is een geweldige stad, en de brede straten lijken wel gemaakt voor een Segwaytour. Hier een aantal atttracties en bezienswaardigheden die je kan bezoeken en bekijken vanaf je tweewieler.

Tiergarten

Dit enorme park loopt van de dierentuin tot de oever van de Spree, en al rijdend kom je de Siegessäule, Schloss Bellevue en de Reichstag tegen.

Unter den Linden

De legendarische boulevard begint bij de Brandenburger Tor, en als je doorrijdt kom je ook de Humboldtuniversität en Bebelplatz tegen.

Museumsinsel

Het Museumsinsel is essentieel voor elke bezoeker, met enorme Pruisische musea en de adembenemende Dom. De open, vlakke ruimte is perfect voor de Segway!

Gendarmenmarkt

Ook dit 18e-eeuwse marktplein leent zich voor lekker cruisen. Zie de Franse kathedraal, de Concerthal en de Duitse kathedraal.

Potsdam

Net buiten Berlijn, ten zuid-westen van de stad, ligt Potsdam. Als je de tijd hebt, zeker de moeite waard!

Plan je bezoek

Wat kost het?

De prijs voor Segwaytours in Berlijn ligt tussen de €35 en €70, afhankelijk van hoe lang de tour duurt en wat voor model wordt gebruikt. Denk er wel om dat je in de meeste gevallen ook borg moet betalen.

Zijn er voorwaarden?

Waarschijnlijk moet je minstens 45kg en maximaal 118kg wegen. Lichtere of zwaardere personen kunnen contact opnemen met de touraanbieder voor advies. Afhankelijk van de gekozen tour moeten deelnemers minstens 15 of 16 jaar oud zijn.


Berlijn Segway tours
4.8
Gebaseerd op 587 beoordelingen van GetYourGuide-klanten