Meer foto's

Vanaf € 54 per persoon

Segwaytour: hoogtepunten van Berlijn

Belangrijke Informatie
Elektronische voucher toegestaan
Directe bevestiging
Eenvoudig annuleren
Gratis annuleren met één klik

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid terwijl je door de straten van de hoofdstad van Duitsland rijdt
  • Ontdek de Brandenburger Tor, Unter den Linden, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie en veel meer
Overzicht
Berlijn per Segway: rij door het veelzijdige centrum van de hoofdstad en ervaar zijn geschiedenis, moderniteit, politieke macht en frisse culturele scene. Leer Berlijn kennen vanuit een geheel nieuw perspectief; je zult versteld staan!
Wat te verwachten
Segwaytours in kleine groepen zijn iets unieks. Segways zijn niet alleen leuk om op te rijden maar ze geven je ook de kans om zowel het oude als het nieuwe te ervaren vanuit een geheel nieuw perspectief.

Na een persoonlijke introductie tot de besturing van de Segway zullen jouw gidsen je naar de hoogtepunten van de door jou gekozen tour leiden. Jouw veiligheid is erg belangrijk: alle Segways zijn goedgekeurd door de Duitse Vereniging van Technische Inspectie (TUV). Op elke Segway zit een audio-ontvanger gemonteerd, zo kun je zowel jouw gids goed horen als waarschuwingen ontvangen over potentiële gevaren (zoals obstakels).

De 2 uur durende tour komt langs de Brandenburger Tor, de Reichstag, de Kanselarij, Berlin Hauptbahnhof, Unter den Linden, Bebelplatz, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, en het Holocaustmonument.

Naast de bezienswaardigheden die je bezoekt in de 2 uur durende tour komt de 3 uur durende tour ook langs het Huis van de Wereldculturen, de Overwinningszuil, Kasteel Bellevue, Museumeiland, de Kathedraal van Berlijn, de Nieuwe Synagoge, Kunsthuis Tacheles, Hackesche Höfe, Alexanderplatz, de Televisietoren, Rotes Rathaus en het Nikolai District.
Inbegrepen
  • Audio-ontvanger van hoge kwaliteit op elke Segway
  • Drankje
  • Verzekering
  • Helm
  • Geen borg nodig
Niet inbegrepen
  • Eten
Trefpunt

Potsdamer Platz Arkaden, Alte Potsdamer Str. 7, 10785 Berlijn

Wat te onthouden
Alle deelnemers moeten ten minste 16 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een auto- motorscooter- brommer- of motorrijbewijs. Voor jouw eigen veiligheid moet je tussen de 45 en 118 kg wegen. Het is verplicht om een verklaring van afstand te tekenen en een helm te dragen (wordt aangeboden).

Je moet dit ticket uitprinten en aan het begin van de tour, attractie of activiteit laten zien samen met een geldig identiteitsbewijs met foto en een rijbewijs.

De tour kan niet doorgaan als maar één deelnemer verschijnt. Als de tour wordt geannuleerd, laat de lokale aanbieder het de deelnemers meteen weten, en zal een alternatieve datum voor de tour worden aangeboden. Als een alternatief niet beschikbaar is, biedt de lokale aanbieder volledige restitutie.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (147 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Yoove Mobility GmbH

Product ID: 10884