Meer foto's

Vanaf € 17,50 per persoon

Skip-the-Line-Ticket: Berlijnse Fernsehturm

Product ID: 54929
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Omzeil de wachtrijen met je Skip-the-Line ticket
  • Ervaar het ongelofelijke uitzicht vanaf het observatiedek
  • Combineer deze onvergetelijke ervaring met een diner of drankje in het roterende "Sphere" restauarant (niet inbegrepen)
Overzicht
De TV-toren biedt een adembenemend uitzicht over de Duitse hoofdstad en is een opvallend onderdeel van de skyline van Berlijn. Verzeker je van een toegangsbewijs voor deze beroemde attractie en omzeil de beruchte wachtrijen buiten.
Wat te verwachten
Met meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar, is de TV-toren op Alexanderplatz één van de meest populaire bezienswaardigheden van Berlijn. Met het oog op de het grote bezoekersaantal dat elke dag willen genieten van het uitzicht, is het boeken van je entreetickets op voorhand geen slecht idee.

Dankzij dit ticket profiteer je van voorrang bij de ingang. Omzeil de eindeloze rijen en loop door tot het observatiedek, zonder uren in de rij te hoeven wachten. Eenmaal boven kun je genieten van een prachtig uitzicht. De Duitse hoofdstad strekt ver onder je uit in al haar glorie. Zie de beroemde iconen van de stad, zoals de Reichstag, de Brandenburger Tor en het Centraal Station van Berlijn. Bewonder het Olympisch Stadion, het bekende Museum Eiland naast de kathedraal van Berlijn en het moderne Potsdamer Platz complex. Volg het pad van de Spree en zie in welke gebieden je tot nu toe al geweest bent.
Inbegrepen
  • Skip-the-Line toegangsticket
  • Tafelreservering voor het " Sphere " restaurant (optioneel)
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Panoramastraße 1A, 10178 Berlijn. Loop direct door naar de veiligheidscontrole op de eerste verdieping van de TV-toren met je e-ticket of gedrukte ticket bij de hand. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Je ticket is alleen geldig voor de gekozen toegangstijd. Overhandig je ticket tijdig aan een medewerker op de eerste verdieping van de TV-toren om je toegang te garanderen. Arriveer je te laat, dan is je ticket ongeldig.

Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen.

Houd er - wegens de populariteit van de TV-toren - rekening mee te dat ondanks je Skip-the-Line privileges voor de veiligheidscontrole en liften, je op bijzonder drukke dagen, toch een paar momenten in de rij moet wachten.

Houd er rekening mee dat de ingang van de TV-toren helaas niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en mensen met loopproblemen, dit is onderdeel van de veiligheidsmaatregelen.

Mocht de TV-toren worden geëvacueerd, houd er dan rekening mee dat je 986 treden zal moeten afdalen.

Slechtzienden zijn vrij om hun geleidehond mee te nemen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (478 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Fernsehturm Berlin

Product ID: 54929