Meer foto's

Vanaf € 16,50 per persoon

Voorrang bij de Ingang: Madame Tussauds en opt. Combo's

Product ID: 4569
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten - 1 dag
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van versnelde toegang tot Madame Tussauds Berlijn
 • Kom dicht bij je favoriete beroemdheden zoals Michael Jackson, Lady Gaga of The Beatles
 • Amuseer jezelf door naast figuren als "Brangelina" en George Clooney te gaan staan
 • Neem een IQ-test en probeer Albert Einstein te verslaan en zet jezelf neer op Sigmund Freud's bank
 • Ontmoet sporthelden zoals Dirk Novitzki en Manuel Neuer
 • Ervaar fascinerende wassenbeelden in een interactieve tentoonstelling
 • Neem een lift door 1 miljoen liter water in het ongelooflijke AquaDom, 's werelds grootste vrijstaande aquarium (boek het combinatieticket)
 • Ontdek 9 voorstellingen, 9 acteurs, 700 jaar geschiedenis en tocht met een vlot in de Berlijnse Dungeon (boek het combinatieticket)
 • Geniet van 9 shows, 9 acteurs en 1 raft rit bij de Berlijnse Dungeon
Overzicht
Skip-the-line voor snelle toegang via de VIP entree wanneer je Madame Tussauds in Berlijn bezoekt. Sta zij aan zij met de meest belangrijke historische figuren van Duitsland. Combineer dit met een bezoek aan AquaDom/SEA LIFE en de Dungeon voor extra pret!
Wat te verwachten
Stap de met sterren gevulde wereld van Madame Tussauds Berlijn binnen en ervaar 90 minuten van verwondering in deze interactieve tentoonstelling van fascinerende wassen beelden - van Hollywood en sportsterren tot beroemdheden uit het verleden en het heden.

Reis de geschiedenis af om belangrijke keerpunten in de Duitse geschiedenis en enkele van de meest invloedrijke politici van de 19e en 20e eeuw te bekijken. Je zult dingen zien zoals de decadente jaren 20, de Tweede Wereldoorlog, de val van de Berlijnse Muur, de koude oorlog en het herenigen van het land.

Bij Madame Tussauds Berlijn wachten 2.500 meters ruimte in verschillende thema's op jou. Van geschiedenis tot politiek, sport tot muziek, Hollywood en meer. Interactieve elementen, acteurs en indrukwekkende decors helpen deze 2 uur-durende rondleiding zowel een onderhoudende en informatieve ervaring te maken voor het hele gezin. Ontdek Madam Tussauds Berlijn en kom dicht bij meer dan 100 nationale en internationale beroemdheden, samen met de sterren van vandaag.

In het sportgedeelte kun je je vaardigheden op de proef stellen en van de sfeer van een groots sportevenement proeven. Laat de adrenaline door je lijf gieren als je een penalty op de grasmat scoort of als je tegen Boris Becker op de tennisbaan speelt!

In de televisiestudio in Madame Tussauds kun je de belangrijke beroemdheden van de Duitse televisie ontmoeten. Je zult vlinders in je buik voelen als je je favoriete ster op tv voor miljoenen kijkers interviewt!

Combineer je Madame Tussauds ticket met een bezoek aan Aquadom Sea Life Berlijn!

Bespaar tijd en geld met dit combiticket en krijg voorrang bij beide attracties. Nadat je alle sterren in Madame Tussauds hebt ontmoet, ervaar je de enige AquaDom ter wereld. In het 25 meter hoge cilindervormige aquarium is een glazen lift - je kunt dus een liftrit maken omringd door tropische vissen! En in Sea Life Berlin loop je tussen de haaien, roggen, octopussen en al hun watervrienden. Wow!

Combineer je ticket voor Madame Tussauds met een bezoek aan de Berlin Dungeon

Negen beruchte Berlijners nemen je mee op reis door 700 jaar geschiedenis - van de Middeleeuwen tot de 19e eeuw. Ervaar 9 griezelige shows met geweldige special effects over de donkerste momenten in de Berlijnse geschiedenis. Bewandel de dunne grens tussen pret en angst. Bezoek het grijze klooster, wandel door het doolhof van Hohenzollern en ontsnap via rivier de Spree. Een unieke ervaring voor bezoekers van Berlijn!

Je mag zelf kiezen welke attractie je als eerst bezoekt. Bij de eerste attractie ontvang je je ticket voor de tweede. De tweede attractie moet binnen 90 dagen van het bezoek aan de eerste worden bezocht.
Inbegrepen
 • Voorrang bij de ingang, met korte wachttijd
 • Combiticket voor Madame Tussauds en AquaDom Sea Life of de Berlijnse Dungeon (optioneel)
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt
Wat je moet weten
• Als je het combiticket (Madame Tussauds en AquaDom Sea Life) boekt, is het geen probleem om de attracties op verschillende dagen te bezoeken.
• Let wel dat je ticket alleen geldig is voor de combinatie die je hebt geboekt. Je kunt je ticket niet gebruiken voor andere combinaties.
• Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en speciale aanbiedingen

Openingstijden:
Dagelijks geopend vanaf 10:00 uur met laatste toegangsmogelijkheid om 18:00 uur
25 december en 1 januari: open vanaf 11:00 uur
31 december: laatste toegang om 16:00 uur
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (494 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Madame Tussauds Berlin

Product ID: 4569