Berlin Dungeon

Snelle toegang: Berlin Dungeon en combinatietickets

Product ID: 33395

Vanaf € 21,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
60 minuten - 1 dag
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Engels
Boekjes
Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Beleef de nieuwste bezienswaardigheid in Berlijn en bespaar tijd met snelle toegang
  • Ontdek 700 jaar geschiedenis met state-of-the-art speciale effecten bij de Berlin Dungeon
  • Geniet van 9 shows, 9 acteurs en 1 rit op een vlot bij de Berlin Dungeon
  • Combineer je bezoek aan de Berlin Dungeon met een bezoek aan Madame Tussauds en zie je favoriete beroemdheden van dichtbij (optioneel)
  • Geniet van snelle toegang tot het AquaDom & SEA LIFE Berlin
  • Beleef de kleurrijke onderwaterwereld van het grootste cilindervormige aquarium
Overzicht
Met skip-the-line-tickets voor de Berlin Dungeon zie je 9 beruchte Berlijners spannende shows uitvoeren waarin ze de donkerste momenten in de geschiedenis van de stad onthullen. Combineer je ticket met een bezoek aan Madame Tussauds of AquaDom & SEA LIFE!
Wat te verwachten
Ontdek de nieuwste toeristische attractie in de stad - de Berlijnse Dungeon. Gelegen tussen de Hackescher Markt en de Alexanderplatz, hier kunt u de donkerste geschiedenis van Berlijn te ontdekken.

Negen beruchte Berlijners nemen u mee op een reis door 700 jaar geschiedenis - van de Middeleeuwen tot de 19e eeuw. Ervaring 9 griezelige shows met state-of-the-art special effects met de achtergrond van de donkerste momenten van Berlijn in de geschiedenis.

Geniet van de fijne lijn tussen plezier en terreur. Bezoek de grijze klooster, dwalen door het labyrint van de Hohenzollern, en maak je ontsnapping aan de overkant van de rivier de Spree. Een unieke ervaring voor de bezoekers in Berlijn!

Combineer uw ticket naar de Berlijnse Dungeon met een bezoek aan Madame Tussauds

Evenals uw griezelige reis naar de Berlijnse Dungeon, voldoen aan al uw favoriete beroemdheden bij Madame Tussauds. Aan het beroemde wassenbeeldenmuseum, kunt u poseren met Lady Gaga, Brad Pitt, Rihanna, en meer dan 90 andere persoonlijkheden!

Combineer uw ticket naar de Berlijnse Dungeon met een bezoek aan AquaDom & SEA LIFE Berlin

Met de combi-ticket krijg je voorrang toegang tot zowel de Berlijnse Dungeon en AquaDom & SEA LIFE Berlin, gelegen tegenover elkaar op Spandauer Strasse. Bij AquaDom & SEA LIFE Berlin vindt u de onderwater wereld ervaren en ontmoeting haaien, roggen, en octopodes! Er zijn meer dan 38 bassins hier die zijn huis naar ongeveer 4.000 dieren, biedt u een blik in een wereld meestal alleen ervaren door duikers.

Rijden de glazen lift door de grootste cilindervormige aquarium ter wereld, met meer dan 1 miljoen liter water. Hier kunt u scholen van kleurrijke tropische vissen te zien - een unieke ervaring die u niet mag missen.

Bezoek de nieuwe Jellyfish Discovery tentoonstelling, presentatie van de adembenemende schoonheid en de grote verscheidenheid van deze wezens. U zult zich vergapen aan de oneindige verscheidenheid van kleuren, sierlijke beweging, en ghost-achtige vormen in een betoverende spektakel dat hun mysterieuze wereld in een totaal nieuw licht openbaart.

U kunt kiezen welke attractie die je wilt bezoeken eerst. Bij de eerste attractie je een ticket voor de volgende attractie te ontvangen. U moet de tweede attractie te bezoeken binnen 90 dagen na een bezoek aan de eerste.
Inbegrepen
  • Snelle toegang tot de Berlin Dungeon
  • Combinatieticket: toegang tot Madame Tussauds (skip-the-line) of AquaDom & SEA LIFE Berlin
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt
Wat je moet weten
Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen, vouchers of speciale aanbiedingen.

Je kan kiezen om van de shows te genieten in het Engels of Duits.

De aanbevolen minimale leeftijd van bezoekers is 10 jaar. Kinderen tot de leeftijd van 14 jaar worden alleen toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

Combinatieticket:
dagelijks vanaf 10.00 uur.
Laatste show/toegang tot de Berlin Dungeon/Madame Tussauds: 18.00 uur.
In augustus is Madame Tussauds geopend tot 20.00 uur (laatste toegang om 19.00 uur).

Er is elke dag om 14.30 uur een show in het Engels.

Je kan beide bezienswaardigheden op verschillende dagen (binnen 90 dagen) bezoeken - je hoeft de bezoeken niet in een bepaalde volgorde te doen.

Let op: met snelle toegang heb je je ticket al en kan je meteen doorlopen naar de ingang. Het is mogelijk dat je daar in de rij moet staan. Je hoeft echter niet in de rij te staan om een ticket te kopen dus krijg je veel sneller toegang.

Vanaf € 21,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (73 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Berlin Dungeon

Product ID: 33395