Berlijn Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Tickets in Berlijn

Bekijk alle Tickets in Berlijn
Bekijk alle 403 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Interessant, uitgebreid en vooral toegankelijk

Ben hier met mijn zoon van 12 geweest. De bunker is indrukwekkend en dat geldt ook voor de schat aan documentatie en foto's die hier bijeen is gebracht. Kies de Nederlandse audio-guide en je wordt via verschillende kamers door de geschiedenis geleid die eindigt in op het laagste niveau bij een replica van hoe Hitlers kwartier in zijn bunker eruit heeft gezien. Je kunt naar wens kamers overslaan zodat het ook voor de jongere bezoekers te behappen blijft. Wij zijn er bijna 2 uur geweest en hadden het niet willen missen. Deze bunker voorziet in een complete geschiedenisles en past echt bij een bezoek aan Berlijn!

Berlijn: tentoonstelling 'Hitler, hoe kon het gebeuren' Beoordeeld door Carolien, 29-07-2019

Een mooie manier om gastvrij Berlijn te ontdekken.

Heerlijk om 4 dagen in en uit te stappen in de bus en metro. Jammer vond ik dat de kaart 4 dagen geldig was en niet 96 uur. Hierdoor heb ik voor de extra dag nog een instapkaart gekocht. Ik merkte dat tijdens de Kerst en vooravond veel musea waren gesloten. Jammer, maar een reden om fantastisch Berlijn nog eens te bezoeken. Een geweldige stad!

Leuk museum, wel erg druk waardoor je niet alles goed kon zien

Het museum is groter dan je zou denken en gezet ontzettend veel informatie. Je moet rustig de tijd nemen om alles te lezen, dan weet je erg veel over de periode van de DDR. Het werd alleen hel snel heel erg druk, waardoor we sommige stukjes moesten overslaan.

DDR Museum in Berlijn: tickets Beoordeeld door Anoniem, 28-04-2019

Gruwelijke realiteit maar niet te missen.

Met een tieneridool dit museum bezocht. De gruwelijke realiteit in beeldmateriaal en met zoveel gedetailleerde informatie. Dit zou iedereen (ter wereld) moeten zien.. Naderhand napraten met een pot bier is een aanrader.

Berlijn: tentoonstelling 'Hitler, hoe kon het gebeuren' Beoordeeld door Marion, 22-04-2019

Mooie koepel, vriendelijke service in de bar

Mooie attractie, vriendelijke service in de bar en echt goede taart en thee doch spijtig dat je ondanks de online boeking nog een half uur moet aanschuiven.

Rijksdag: koffiepauze op het dakterras van Käfer Beoordeeld door Johan, 22-04-2019