Berlijn Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Regel nu je ticket!

Populaire Tickets in Berlijn

Bekijk alle Tickets in Berlijn
Bekijk alle 331 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Zeer interessante tentoonstelling over de persoonlijke ontwikkeling van Adolf Hitler. We denken zoveel te weten en toch ontdek je weer nieuwe feiten. Punt van aandacht in Coronatijd: er zijn 38 ruimtes ingericht in een oude bunker. Je kunt er met gemak 2,5 -3 uur in rondlopen. Gedurende het hele verblijf moet je een mondkapje op; je kunt tussentijds niet even 'naar buiten'.

Berlijn: tentoonstelling 'Hitler, hoe kon het gebeuren' Beoordeeld door Jannyhugo, 24-07-2020

Het is een leuke, maar korte ervaring. Er staan verschillende beelden van ABBA tot Gorbatsjov, er is veel diversiteit. Al zijn er wel twee kamers die volledig gericht zijn aan Duitse series. Het is een aanrader, maar een korte activiteit, op ongeveer een uurtje ben je rond.

Berlijn: entreebewijs Madame Tussauds Beoordeeld door Liese, 01-09-2020

Als je Berlijn en omgeving wil zien, raad ik zeker de welcome card ABC aan (zones) Daarmee kun je ook naar Potsdam.. Wij hebben 48 uur gedaan maar langer kan ook. Geldig voor alle bussen, trams, metro en trein.. (niet voor sightseeing busses)

We hebben erg veel plezier gehad van dr Berlin Welcome Card echter was het niet nodig om deze van te voren al te kopen omdat je toch naar een punt moet om deze vouchers om te wisselen. Dan kun je de vervoerbewijzen net zo goed daar kopen.

Berlin WelcomeCard: vrij reizen in zones ABC + kortingen Beoordeeld door Jolanda, 10-01-2020

Handig dat je zonder nadenken zo het OV in kan. Van kortingen haast geen gebruik gemaakt ivm sluiting van alles vanwege Corona.