Berlijn
Trabi-Safari

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Berlijn Trabi-Safari: Onze meest aanbevolen

Berlijn: stadstour met een Trabi

1. Berlijn: stadstour met een Trabi

Neem plaats achter het stuur of in de passagiersstoel en rijd door Berlijn in een Trabant, liefkozend ookwel Trabi genoemd. Zie meer van de stad in minder tijd, bezoek beroemde locaties en geniet van de unieke ervaring van het rondrijden in de officiële auto van de DDR. Haal je Trabi op, kruip in de herkenbare auto en begin je ontdekkingstocht door de Duitse hoofdstad. Rijd over populaire boulevards en over historische bruggen over de rivier de Spree. Passeer beroemde bezienswaardigheden zoals de Berlijnse Muur bij de East Side Gallery, Checkpoint Charlie, de Berliner Dom en natuurlijk de prachtige Brandenburger Tor voor de perfecte fotomomenten. Plan je eigen route of ga op een van de voorgestelde tourroutes en zie de belangrijkste toeristische attracties, historische monumenten en populaire wijken van de stad.

...
Berlijn: rondrit in een Trabant Limousine

2. Berlijn: rondrit in een Trabant Limousine

Ervaar een informatieve en zeer vermakelijke rondleiding door Berlijn in een Trabant limousine. Rij in de unieke Trabi-XXL en wordt zelf het echte hoogtepunt van de stad. In de Trabant ervaar je de opgewonden reacties van passanten. Je ziet mensen foto's van de extra lange Trabi nemen en zwaaien en glimlachen terwijl je voorbij rijdt. Je verkent Berlijn als een echte VIP in een heel speciale en historische sfeer in de Trabi, de voormalige mensenauto van de DDR. De stretch Trabi haalt je op elke locatie in het stadscentrum op en neemt je mee met maximaal 4 vrienden of andere gasten op een veelbewogen, leuke rit door de stad. De route kan worden afgestemd op je interesses. Je kunt de belangrijkste bezienswaardigheden in Berlijn verkennen of naar andere plaatsen reizen die je interesseren. Ook maak je onderweg foto's of zie je de bezienswaardigheden van dichterbij. De rondritrit geeft je genoeg tijd om de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad te bekijken, zoals de Pariser Platz, de Brandenburger Tor, de Government Quarter, de Duitse Kanselarij, het Rijksdaggebouw, het Centraal Station van Berlijn, het Haus der Kulturen der Welt, Schloss Bellevue, de Siegessäule, Straße des 17. Juni, het Holocaustmonument, Potsdamer Platz, Sony Center, de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie, Friedrichrichstraße, Gendarmenmarkt, Schlossplatz, Humboldtforum, Nikolaiviertel, Mitte, de TV-toren, Alexanderplatz, Unter den Linden, Dom van Berlijn, Museumsinsel met de belangrijke musea, de Staatsopera, de Humboldt-universiteit en nog veel meer. Je hebt veel plezier tijdens een echt geïndividualiseerde rondleiding door de stad. Ervaar dat sterrengevoel in een unieke Trabi Limousine en bekijk alle topattracties die Berlijn te bieden heeft.

...
Berlin: 1,5 uur Lights Winter Tour door Trabi Limousine

3. Berlin: 1,5 uur Lights Winter Tour door Trabi Limousine

Laat u betoveren door de feestelijke geest van winterse Berlijn. Rijd in een Trabi limousine door de prachtig versierde en verlichte kapitaal en uitgegroeid tot een van de attracties zelf in de onderhoudende voertuig. Breng maximaal 4 vrienden met u en maak jezelf comfortabel in de verwarmde Trabi met een glas mousserende wijn. Bepaal de route jezelf en genieten van het uitzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Zie de magie van de winter op Gendarmenmarkt, de winter wereld aan de Potsdamer Platz en de kerstmarkt op de Alexanderplatz. Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen andere grote plaatsen langs de weg, zoals de Brandenburger Tor, Schlossplatz, het Nikolaiviertel, Museum Island, en nog veel meer.

...
Berlijn: luchthavenrit & stadstour per Trabi limousine

4. Berlijn: luchthavenrit & stadstour per Trabi limousine

Begin je bezoek aan Berlijn met een rit in de meeste bijzondere auto van de stad: een Trabant limousine. Tijdens deze rit trek je gegarandeerd de aandacht van passanten en kom je direct in de stemming voor een toptijd in de Duitse hoofdstad. Tot 4 passagiers met bagage kunnen meerijden in dit fantastische voertuig. Geniet van een glas bubbels of frisdrank terwijl je langs prachtige bezienswaardigheden naar je bestemming rijdt. Je kunt regelmatig pauzeren om foto's te maken en interessante Berlijnse feiten te horen van je vriendelijke chauffeur. Je kunt de dienst ook in tegengestelde richting boeken, of worden opgehaald vanaf een trein- of busstation.

...
Berlijn: Trabi-safari van 75 minuten

5. Berlijn: Trabi-safari van 75 minuten

Waarom zou je in een wachtrij gaan staan? Spring in je eigen Trabant en rij op je gemak door Berlijn. Rij samen met je andere kameraden in konvooi en bekijk de hoofdstad, zoals je die nog nooit hebt gezien tijdens deze Trabi-safari. Na een korte introductie over de geheimen van de viertakt en de handmatige versnellingsbak kan het avontuur beginnen! Zet een stap terug in de tijd en rij met het geliefde voertuig door de met kinderkopjes bedekte straten van Berlijn. Nadat je je tweede huiveringwekkende bocht hebt gemaakt in de auto, zul je de Trabant-koorts te pakken hebben en nooit meer uit willen stappen. Aan al het goede komt een eind, maar maak je geen zorgen: als souvenir van deze unieke ervaring krijg je jouw eigen Trabantrijbewijs! Tijdens de ervaring passeer je populaire Berlijnse bezienswaardigheden, waaronder: Potsdamer Platz, de Brandenburger Tor, Unter den Linden, de Dom van Berlijn, het Rotes Rathaus, de Fernsehturm, East Side Gallery, de Oberbaumbrücke en Checkpoint Charlie. Tip: waarom vervolg je de ervaring niet met een reis naar het Trabi-museum in Trabi World.

...
Berlijn: op Trabisafari langs de Berlijnse Muur

6. Berlijn: op Trabisafari langs de Berlijnse Muur

Meer dan 25 jaar nadat de muur viel, is dit de spannendste sightseeingtour die je kunt vinden in Berlijn. Je komt langs historisch belangrijke plekken, epicentra van de wereldpolitiek en andere intrigerende en dramatische locaties. Tijdens deze rit door het heden en verleden van de stad ervaar je uit eerste hand hoe deze ooit verdeelde metropool uitgroeide tot de bruisende stad van vandaag. In een konvooi Trabanten rij je langs de overblijfselen van het marxisme en het leninisme naar de East Side Gallery. Je verkent de grenszone en passeert Checkpoint Charlie. Hier vonden bijna 30 jaar lang elke dag paspoortcontroles plaats. Na afloop kun je in Trabi World het Trabi Museum bezoeken. Altijd de moeite waard om je kennis over deze unieke auto wat op te poetsen, toch?

...

Sitemap Berlijn

Wil je alle activiteiten in Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 1.069 beoordelingen

Berlin... too experience in a different way beside the U-/S-/M...Bahn or on foot... Trabi (Trabant) throwback in East-Berlin time for 1 hour to explore most significant spots passing (not stopping) by. Is a one in a life time drive adventure even including the "aromatic" smell of a 2 stroke oil engine :)

Een heel erg leuke ervaring. Enige nadeel was door het geluid van de auto dat de gids niet heel goed te verstaan was. Maar de ervaring maakte dit meer dan goed.

It's an unforgettable experience that fits with the Berlin feeling! You smile all the time even as the people you meet....

Een leuke Trabant rit door Berlijn, iets wat je echt moet meemaken, Lekker tuffen door de leuke stad. Zeer de moeite waard

Geweldig genoten, super reisleider, C.q. Chauffeur. Blij dat we het gedaan hebben.