TV Toren: Skip-the-Line Late Night Tickets

Product ID: 60753

Vanaf € 15,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de wachtrij over en bespaar geld met late night tickets voor de top attractie van Berlijn
  • Geniet van de zonsondergang in de zomer en zie de stad 's nachts tot leven komen
  • Bekijk de bezienswaardigheden van Berlijn vanaf meer dan 200 meter hoogte
Overzicht
Sla de rij over en krijg met voorrang toegang tot de beroemde Berlijnse TV toren met je late night ticket (van 21:00 tot 23:00 uur). Geniet van een adembenemend uitzicht op de bekendste hoogtepunten van de Duitse hoofdstad vanaf 200 meter boven de grond!
Wat te verwachten
Als je een ander uitzicht op Berlijn wilt hebben dan zul je zeker genieten van het panorama op 200 meter hoogte! Sla de wachtrij over, bezoek de iconische Berlijnse TV toren en neem het 360-graden uitzicht over de hele stad en zijn vele attracties in je op. Met je late-night-ticket optie mag je de rij overslaan en naar de top van de TV toren klimmen, dagelijks tussen 21:00 en 23:00 uur.  

Van zowel 203 als 207 meter hoog kun je over de hele stad uitkijken en de bekende monumenten zien, zoals de Reichstag (het Parlementsgebouw) de Brandenburger Tor en het Centraal Station van Berlijn. Je zult ook het Olympisch stadion, het Museuminsel (Museumeiland) en Potsdamer Platz zien.

Met ongeveer 1,2 miljoen bezoekers per jaar is de televisietoren in Berlijn een van de meest populaire toeristische attracties van de stad. Gezien het grote aantal bezoekers is het aan te raden om jouw tickets van tevoren te boeken om zo de wachtrij over te slaan!
Inbegrepen
  • Entreebewijs voor de TV toren Skip-the-line toegang tot het uitkijkplatform en de liften
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Deze activiteit wordt niet gerestitueerd
Trefpunt

Panoramastraße 1A, 10178 Berlijn. Ga direct naar de veiligheidscontrole op de eerste verdieping van de TV toren met je uitgeprinte ticket of e-ticket bij de hand. Doorloop de veiligheidscontrole en scan daarna je voucher (uitgeprint of e-ticket) bij de automatische incheckmachine. Er is geen personeel bij de machine, dus u moet dit zelf doen. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Slechtziende bezoekers mogen hun geleidehonden meenemen.
• Om de veiligheid van al onze bezoekers te garanderen in geval van nood, en door bouwbeperkingen in de tv-toren kunnen we geen toegang verschaffen aan mensen in een rolstoel of aan mensen die slecht ter been zijn, dat wil zeggen aan mensen die fysieke hulp nodig hebben of op krukken lopen. Wij willen immobiele bezoekers erop attenderen dat zij in het geval van evacuatie 986 treden af moeten dalen.
• Omdat de tv-toren zo'n populaire attractie is, kan het mogelijk zijn dat je alsnog in de rij moet staan voor de beveiligingscontrole en de lift
• Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen
• Reguliere tickets voor individuele reizigers worden niet terugbetaald. Als je voor een groep boekt, neem dan contact op met de klantenservice voor een verplaatsing of terugbetaling

Vanaf € 15,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1708 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Fernsehturm Berlin

Product ID: 60753