Berlijn Uitkijkpunten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Uitkijkpunten in Berlijn

Bekijk alle Uitkijkpunten in Berlijn
Bekijk alle 406 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Berlijn

Geweldig leuke ervaring ! Dit moet je doen als je in Berlijn bent !

We hadden een paar dagen vader-zoon in Berlijn. In eerste instantie alleen toegang kunnen boeken, fast tracj gedaan. Lunch erbij boeken lukte niet, website werkte niet goed. Bij de tv-toren aangekomen konden we vlot naar binnen, ongeveer 1 uur wachttijd bespaard. De lift was al fantastisch, zorg dat je achterin staat, dan kun je goed naar boven kijken, supergaaf. Boven gekomen rond gelopen en van het uitzicht genoten. Aan een aller-aardigste dame gevraagd of het mogelijk was om toch nog te lunchen en dat kon ! Tafeltje voor ons 2-en aan het raam. Gaaf: het enorme plateau met het restaurant-deel draait 2 maal per uur helemaal rond ! Uitzicht was klasse, ook helder weer. Ontzettend vriendelijke ober en heerlijk hamburger-broodje op en nog een nagerecht. We hebben er bijna 2 uur gezeten, tijd genoeg. Foto's en filmpjes kunnen maken. Het was een onvergetelijke en leuke ervaring !

Berlijn: Fernsehturm Fast View ticket Beoordeeld door Gerard, 25-08-2018

Zeer snelle toegang en prima plek om heel Berlijn te (over)zien.

Onder het genot van een drankje en een hapje en een mooie plaats aan het raam in een airco gekoelde omgeving was het fantastisch om Berlijn (36, in een draaiend restaurant, aan je te zien voorbijgaan. Het was goed helder weer en de ramen waren goed schoon. Je kon alles zien

Veel bijzondere gezichten vanaf het water

Helaas voor enkele mensen alleen Duitstalige info over waar wij langs voeren en konden zien. Ook een aantal kilometers door een kanaal gevaren wwar niets te zien was. Verder een hele mooie tocht met veel schitterende uitzichten en zwaaiende mensen.

Berlijn: boottocht van 2,5 uur over de Spree Beoordeeld door Coen, 22-10-2019

Mooie koepel, vriendelijke service in de bar

Mooie attractie, vriendelijke service in de bar en echt goede taart en thee doch spijtig dat je ondanks de online boeking nog een half uur moet aanschuiven.

Rijksdag: koffiepauze op het dakterras van Käfer Beoordeeld door Johan, 22-04-2019

Het was geweldig kon verder kijken dan ik had verwacht!

Super Gaaf, kon heel erg ver kijken, vriendelijke gids die alles vertelde waar alles ligt. Fantastisch zou het meteen weer doen.