Berlin Story Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Berlin Story Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Berlijn: Hitler, How Could It Happen & Berlin Story Museum

1. Berlijn: Hitler, How Could It Happen & Berlin Story Museum

Ga terug in de tijd naar de periode van het nationaal-socialisme en ontdek een stukje hedendaagse geschiedenis in een authentieke bunker. Je komt alles te weten over Hitlers machtsstijging en zijn terreurbewind. Verken de uitgebreide tentoonstelling in de Berlin Story Bunker in Anhalter Bahnhof, die het verhaal van Hitler vertelt tot zijn onvoorwaardelijke overgave op 8 mei 1945. Bezoek een replicatie op ware grootte van een bunker en bekijk een model van de "Führerbunker" en bekijk interessante foto's, documenten en films.

...
Berlijn: Mitte Smartphone Scavenger Hunt Tour

2. Berlijn: Mitte Smartphone Scavenger Hunt Tour

Ontdek het historische centrum van Berlijn in Mitte tijdens dit interactieve speurtochtspel dat op je smartphone wordt gespeeld. Leer interessante feiten, los vragen op, verdien punten en kijk hoe je op de regionale ranglijst staat. In dit spel dat een perfecte mix is tussen een speurtocht en een rondleiding, is je telefoon je persoonlijke gids. Dat betekent dat u kunt starten, stoppen en spelen volgens uw persoonlijke behoeften en interesses. Ga op ontdekkingstocht naar historische plaatsen, bezienswaardigheden die u niet mag missen en hotspots weg van de gebruikelijke toeristische paden rond Mitte, de meest centrale wijk van Berlijn. Leer meer over de ontwikkeling, geschiedenis en meer van de stad. De oudste boulevard van Berlijn, Unter den Linden, begint bij de Wereldklok op de Alexanderplatz en loopt dwars door het centrum van Berlijn. Loop van de kathedraal van Berlijn naar de Brandenburger Tor, met daartussen nog vele andere bezienswaardigheden. Verken stations van de verloren DDR (Duitse Democratische Republiek) en krijg inzicht in de geschiedenis van de omgekomen DDR. Voor elke opgeloste vraag of taak ontvang je 10 safaripunten. Als je een hint nodig hebt om de vraag op te lossen, krijg je slechts 5 safaripunten. Uiteindelijk worden uw safaripunten toegevoegd. Hoe hoger je score, hoe hoger je positie in de regionale ranglijst van safari's.

...

Sitemap Berlin Story Museum

Wil je alle activiteiten in Berlin Story Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Berlin Story Museum

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 999 beoordelingen

Compleet overzicht met foto’s en verhalen (audio NL) over de geschiedenis van Berlijn in de oorlogen van de laatste eeuw. Tentoonstelling is in een grote bunker met 4 verdiepingen met onder in het verhaal over de Hitler bunker met een nagebootste inrichting. Zeer interessant met soms schokkende beelden.

Het was erg indrukwekkend. Veel Informatie die je versteld doen staan. Het is veel lezen en foto’s kijken maar met de Nederlandse audio erg goed te doen. Ook voor de kids. We zijn er dik twee uur geweest.

zeer interessant, duidelijke digitale uitleg in meerdere talen waaronder Nederlands. zeker zijn geld waard . Het combinatie ticket met het Berlin story museum is tevens goed.

Erg uitgebreide en interessante weergave van Berlijn in de 2e wereld oorlog. Gratis uitgebreide uitleg in het Nederlands dmv audioguide met koptelefoon.

Very good Chronological exhibition of Hitler, you will be informed about everything, from his youth till the last minute of his life