Bermudadreieck

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bermudadreieck: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wenen: sightseeing-boottocht met lunch

    1. Wenen: sightseeing-boottocht met lunch

    Een boottocht door Wenen die begint en eindigt op Schwedenplatz. Tijdens de ongeveer 1-uur durende vaart geniet je van een licht en modern lunchgerecht aan boord van de MS Blue Danube. Het menu bestaat uit 2 gangen; soep/voorgerecht en hoofdgerecht of hoofdgerecht en nagerecht. Voor alle menu's kun je kiezen voor het voorgerecht  of  een toetje. Wintermenu (1 december 2019 t/m 29 februari 2020): Voorgerecht - • Knoflooksoep met croutons   Hoofd - • Rundvleesbraadstuk in een romige saus met een dumpling  of • Pompoenrisotto met parmezaan Toetje - •  Speculaas parfait Lentemenu (2 maart 2020 t/m 31 mei 2020) Voorgerecht - • Wilde knoflooksoep Hoofd - • Cevapcici met tomatenrijst of • Tonijnstrudel met harissa-struikbonen en ei Toetje -   • Curd met maanzaad en pruimen Zomermenu (1 juni 2020 t/m 31 augustus 2020):...

Sitemap Bermudadreieck

Wil je alle activiteiten in Bermudadreieck ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bermudadreieck

Gemiddelde beoordeling

3.5 / 5

gebaseerd op 358 beoordelingen

Zeer ontspannende reis

Mijn zoon en ik waren de enigen die lunchten op de boot! Het was een goede maaltijd, hoewel jammer dat je extra moet betalen voor drankjes. We zaten beneden voor de lunch en gingen daarna naar boven om daarna van de zon te genieten. De pasta was leuk net als de gehaktballen. Het dessert was lekker. Jammer dat er geen iets lichtere puddingoptie was.

Zeer rustige reis

Het is niet te duur en we hadden de lunch, wat leuk was. Niet echt veel te zien en je gaat op het Donau-kanaal, in tegenstelling tot de werkelijke Donau. Het wordt echter uitgelegd waarom ze dit tijdens de reis deden, in theorie is het een uitloper van de rivier, nog steeds erg goed. Ontvang je gids we zijn weer uitstekend.

Lekkere lunch op een mooie plaats

Super mooie plaats op de boot, heerlijke lunch. Helaas is het geen rondje maar op een bepaald punt keert de boot om

Zeker de moeite waard

Het was echt wel leuk, jammer dat er geen keuze was in hoofdgerecht