Datums kiezen

Bethlehem
Nationale parken

Nationale parken

Bethlehem Nationale parken: onze aanbevelingen

Vanuit Tel Aviv: Dagtocht Jeruzalem en Bethlehem met gids

1. Vanuit Tel Aviv: Dagtocht Jeruzalem en Bethlehem met gids

Tijdens deze dagtour door het Heilige Land wordt u opgehaald bij uw hotel in Tel Aviv in een comfortabele bus met airconditioning en reist u langs snelweg nr. 1 naar Jeruzalem. Je wordt de hele dag begeleid door een deskundige, professionele gids. Je zult genieten van een panoramisch overzicht vanaf de berg Scopus, met uitzicht op de nieuwe stad Jeruzalem en de Tempelberg Esplanade van de oude stad. Terwijl je door de Kidron-vallei reist, kun je genieten van het uitzicht op de Tuin van Gethsemane en de muren van de stad. Bij het bereiken van de Armeense wijk komt u via de plaatselijke bazaar op het Westelijke of Klaagmuurplein. Bekijk de christelijke wijk en de kruisweg, ook bekend als de Via Dolorosa. Bezoek de Heilig Grafkerk, die wordt beschouwd als de plaats van de kruisiging van Jezus. Je loopt ook langs de 1700 jaar oude Byzantijnse Cardo, de hoofdstraat, en ziet de gerenoveerde Joodse wijk. Transfer naar Bethlehem (Palestijnse gids en voertuig). Bethlehem, wat "stad van het brood" betekent, was volgens de christelijke traditie de geboorteplaats van Jezus. Je rit naar Bethlehem brengt je via de Geboortecirkel. Bezoek de Geboortekerk en ook de grot waar Jezus werd geboren. Je ziet Manger Square, waar Jezus na zijn geboorte werd geplaatst. Voordat je de tour voltooit, bezoek je St' Catharine - een rooms-katholieke kerk. U zult genieten van een overzicht van de Shepherd's Fields op de terugreis naar Tel Aviv.

Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

2. Jerusalem/Tel Aviv: rondleiding Bethlehem, Jericho en de rivier de Jordaan

Nadat je bent opgehaald uit Tel Aviv of Jeruzalem, afhankelijk van je boekingsoptie, reis je naar Bethlehem waar je je gids ontmoet voordat je naar de oude stad Bethlehem gaat. Geniet van een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Vervolg uw tour met een bezoek aan de Milk Grotto Church voordat u naar de stad van de herders, Bayt Sahur, rijdt, waar u de Kapel van het Herdersveld bezoekt voordat u een olijfhoutfabriek bezoekt waar u zie ambachtslieden die houten sculpturen maken. Reis vervolgens door de prachtige woestijn van Judea naar het laagste punt op aarde. Maak kans om te stoppen en foto's te maken op het punt op zeeniveau in de woestijn met uitzicht op de oudste continu bewoonde stad ter wereld, Jericho. Rijd Jericho binnen waar je enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad zult zien, waaronder de boom van Zacheüs die in de bijbel wordt genoemd. Reisplan in detail - Beste Bethlehem, Jericho en Jordan River Tour Verken Bethlehem gedurende 4-5 uur, beginnend om ongeveer 08.30 uur in Bethlehem Shepherds Field (30 minuten): Bezoek een charmante plek waar het kerstverhaal zich afspeelde. Milk Grotto Church (10 minuten): Ervaar kalmte en vrede in deze spirituele kerk. Geboortekerk (60 minuten): Leer meer over de geschiedenis van Bethlehem op deze belangrijke plaats. Houd er rekening mee dat grotbezoeken mogelijk niet mogelijk zijn, tenzij de VIP-optie is gereserveerd Zuluf Olive Wood Factory & Community Store (25 minuten): bekijk bekwame vakmensen aan het werk en koop handgemaakte artikelen. Geen lunchpauzes: geniet van handige sandwiches met falafel en kipshoarma om mee te nemen Jericho en verder Stop op zeeniveau (5 minuten): neem even de tijd om de betekenis van deze locatie op zeeniveau te waarderen. Saint Gerasimous-klooster (15 minuten): Ontdek de geschiedenis van het Saint Gerasimous-klooster in Jericho. Jordaan (30 minuten): Reflecteer bij de Jordaan, een plek met een diepe bijbelse betekenis. Hisham Palace (30 minuten): Verken Hisham Palace, waar oude architectuur verhalen uit het verleden vertelt. Oude stad van Jericho (30 minuten): Ga terug in de tijd terwijl je de eeuwenoude verhalen over de oude stad van Jericho verkent. De Sycamore Tree (5 minuten): Zie de Sycamore Tree gekoppeld aan het verhaal van Zacheüs uit de Bijbel. Elijah Spring (5 minuten): Geniet van de vredige Elijah Spring, een rustige oase in het woestijnlandschap.

Vanuit Jeruzalem: Halve dag rondleiding door Bethlehem

3. Vanuit Jeruzalem: Halve dag rondleiding door Bethlehem

Je verzamelt in het David Citadel Hotel en vanaf daar begin je aan de 3 tot 5 uur durende tocht (de duur is afhankelijk van het seizoen). Je verkent een aantal van de religieuze hoogtepunten van Bethlehem, waaronder de Geboortekerk, Catharinakathedraal en het Herdersveld. Allereerst bezoek je de 1500 jaar oude Geboortekerk waar Jezus is geboren. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de oude stad van Bethlehem, compleet met het Mangerplein. Dan maak je een rit door de stad Bethlehem en Beit Sahour langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Een speciaal bezoek aan de Melkgrot behoort ook tot de mogelijkheden, evenals een uitstapje naar het Herdersveld waar de engelen de geboorte van Jezus Christus voor het eerst aankondigden.

Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Dagtour Bethlehem en Dode Zee

4. Vanuit Jeruzalem/Tel Aviv: Dagtour Bethlehem en Dode Zee

Ontdek de beroemde oude stad Bethlemen en de Dode Zee tijdens een begeleide dagtrip vanuit Jeruzalem. Zwem in de Dode Zee, bezoek een olijfhoutfabriek en bekijk de beroemde Geboortekerk. Nadat je bent opgehaald in Jeruzalem, rijd je naar Bethlehem om je gids te ontmoeten voordat je naar de oude stad van Bethlehem gaat. Begin met een geleid bezoek aan de Geboortekerk. Bezoek vervolgens, als de beschikbaarheid het toelaat, de Geboortester en de Grot van St. Hiëronymus. Ga vanaf daar naar de Melkgrotkerk, waar wordt aangenomen dat de Heilige Familie een toevluchtsoord heeft gevonden voor het bloedbad van de onschuldigen voordat ze naar Egypte konden vluchten. Rijd vervolgens naar de stad van de herders, Bayt Sahur. Geniet in Bayt Sahurt van een geleid bezoek aan de kapel van The Shepherd's Field, de kerk waar de engelen voor het eerst aan de herders verschenen om de geboorte van Jezus Christus aan te kondigen. Vervolg uw reis met een bezoek aan een olijfhoutfabriek en kijk hoe de ambachtslieden houten sculpturen maken. Ga verder door de woestijn van Judea om het laagste punt op aarde te bereiken. Stap uit en maak foto's op zeeniveau in de woestijn. Ga verder naar de Dode Zee om de rest van de dag te genieten, drijvend in het rijke water of ontspannen op het strand.

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

5. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Jeruzalem, Dode Zee en Bethlehem

Ontdek de heiligste steden op aarde tijdens een rondleiding met gids vanuit Tel Aviv. Reis naar de drie hoogtepunten van Israël, waaronder Bethlehem, de Oude Stad van Jeruzalem en de Dode Zee. Geniet van veel vrije tijd om te winkelen en te zwemmen. Je begint de rondleiding in de Gouden Stad. Bezoek de Oude Stad van Jeruzalem, inclusief de Via Dolorosa en de Kerk van het Graf. Verken de plaatselijke markten, de Byzantijnse Cardo en de Westelijke Muur.  Daarna volg je een rondleiding door Bethlehem en zie je de Geboortekerk in de stad waar Jezus werd geboren. Als je niet geïnteresseerd bent in Bethlehem, heb je wat vrije tijd in Jeruzalem. In de middag reis je oostwaarts door de Judea-woestijn naar de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Neem een bad in het therapeutische water voordat je 's avonds laat weer terugkeert naar Tel Aviv.

Vanuit de haven van Ashdod: dagtrip naar Jeruzalem en Bethlehem

6. Vanuit de haven van Ashdod: dagtrip naar Jeruzalem en Bethlehem

Je gids wacht op je wanneer je van boord gaat van je cruiseschip in Ashdod en de tour begint met een aangename rit naar Jeruzalem in een comfortabel voertuig met airconditioning. Bij Mount Scopus stopt de tour voor een panoramisch uitzicht over de daken van de stad. Rijd vervolgens richting de oude stad langs bijbelse locaties zoals de tuin van Gethsemane die op de Olijfberg naast de kerk van alle naties staat. Bekijk ook de oude Joodse graven in de Kidron-vallei en de Ophel-promenade terwijl we parallel aan de oude stadsmuren rijden. We gaan de oude stad te voet binnen door een van de massieve poorten in de 16e-eeuwse muren en passeren de opgravingen van de Westelijke Muur terwijl we naar de Westelijke Muur lopen. Deze heilige Joodse plaats is het enige dat overblijft van de 2000 jaar oude heilige Joodse tempel die ooit op de Tempelberg stond. In de Joodse wijk zien we de Byzantijnse Cardo omzoomd met zuilen, dan lopen we langs een deel van de Via Dolorosa, zoals Jezus deed met zijn kruis. De Via Dolorosa culmineert in de Heilig Grafkerk die in de 4e eeuw werd gebouwd om het graf van Christus en de plaats van de kruisiging op Golgotha (Calvarie) te omvatten. De tour stopt voor een lunchpauze in de oude stad en je hebt tijd om door een van de traditionele markten te dwalen. Als we de oude stad verlaten, kunnen we de berg Sion zien terwijl we naar de stad rijden waar Christus werd geboren. In Bethlehem maken we een rondleiding door de Geboortekerk en zien we de Heilige Grot waar de geboorte plaatsvond. De tour eindigt met een rit terug naar de haven van Ashdod, waar u zich weer bij uw cruiseschip kunt voegen en door kunt gaan naar uw volgende aanloophaven.

Vanuit Tel Aviv: Jeruzalem, Bethlehem en de Dode Zee

7. Vanuit Tel Aviv: Jeruzalem, Bethlehem en de Dode Zee

Jeruzalem, Dode Zee, Bethlehem-tour vanuit Tel Aviv is uniek in de manier waarop het vele hoogtepunten op één dag combineert. Begin de dag in Jeruzalem, de heiligste stad, voor joden, christenen en moslims. Onze deskundige gids neemt je mee door de vier wijken en vertelt je over deze fascinerende stad. Daarna bezoeken we Bethlehem, de stad waar Jezus Christus werd geboren. U bezoekt de Geboortekerk. Je gaat later verder naar de Dode Zee om te ontspannen in de modder en te drijven in deze speciale wateren die de mensheid al duizenden jaren in verwarring brengen. Deze tour vanuit Tel Aviv of Jeruzalem is beschikbaar met gegarandeerd vertrek. Hier kunt u het reisplan van deze interessante tour bekijken: - 06:30 - Ophalen bij Tel Aviv (Textielgebouw 2 Kaufmann Street). 08:00 - Een rondleiding door Jeruzalem 11:30 - Vertrek naar Bethlehem 12:00 - Rondleiding door de stad Bethlehem en de Geboortekerk 15:30 uur - Vrije tijd om te ontspannen in de Dode Zee - (breng uw zonnebrandcrème, hoed, wandelschoenen, badpak en handdoek mee). 16:30 - Vertrek vanuit de Dode Zee 19:00 - Afzetten in Tel Aviv NB: alle tijden voor de Jeruzalem-, Dode Zee- en Bethlehem-tour zijn bij benadering

Vanuit Tel Aviv: dagtour Westelijke Jordaanoever

8. Vanuit Tel Aviv: dagtour Westelijke Jordaanoever

Begeef je op een uitgebreide dagtour langs de Westelijke Jordaanoever en ontdek de rijke geschiedenis achter de regio. Vertrek om 06.30 uur uit Tel Aviv en arriveer na een uur op de Westelijke Jordaanoever en ontmoet je gids. Beginnend met de oude doopplaats van Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan rond 8:00 uur, kun je de marmeren trappen bezoeken die naar de rivier leiden, naar verluidt de de plaats waar Jezus werd gedoopt. Om 8:45 uur ga je verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van oude Jericho en bekijk de nabijgelegen Mount of Temptation in de aangrenzende heuvels. Ga dan om 10:15 uur verder naar Ramallah en loop door de straten van deze moderne stad en zie het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever. De tour gaat naar het Manara-plein, het bloeiende commerciële district, en bezoekt het graf van Yasser Arafat. Stop rond 13:00 uur voor de lunch voordat je rond 14:30 uur doorgaat met een rondleiding door Bethlehem. Bezoek in Bethlehem de Geboortekerk en eindig met een bezoek aan de Scheidingsmuur. Keer rond 18:00 uur terug naar je hotel in Tel Aviv.

Vanuit Jeruzalem: dagtour Westelijke Jordaanoever

9. Vanuit Jeruzalem: dagtour Westelijke Jordaanoever

Begin aan een uitgebreide dagtocht door de westelijke oever van de rivier de Jordaan om de rijke geschiedenis achter deze regio te ontdekken. Je begint bij de oude doopplaats Qasr el Yahud aan de oevers van de rivier de Jordaan, waar je de marmeren trappen die naar de rivier leiden kunt bezoeken, waarvan gezegd wordt dat het de plek is waar Jezus werd gedoopt. Ga verder naar de stad Jericho zelf, de oudste stad ter wereld, waar je de ruïnes van het oude Jericho bezoekt en de nabijgelegen berg der verleidingen in de aangrenzende heuvels ziet.  Je rijdt door naar Ramallah, waar je door de straten van deze moderne stad loopt en het leven in de grote stad op de Westelijke Jordaanoever ziet. De excursie gaat verder naar het Manaraplein, het bloeiende commerciële district, en je bezoekt de tombe van Yasser Arafat.  De laatste bestemming van de dag zijn de heilige plekken van Bethlehem. Je brengt een bezoek aan de Geboortekerk, de Melkgrot en sluit de dag af bij de scheidingsmuur.

Vanuit Jeruzalem: trip van halve dag naar Bethlehem

10. Vanuit Jeruzalem: trip van halve dag naar Bethlehem

Deze excursie van een halve dag neemt je mee naar het hart van het bijbelse verhaal van de geboorte van Christus. Rijd naar Bethlehem om een overzicht te krijgen van het Herdersveld en om de Geboortekerk te bezoeken, een van de oudste continu werkende kerken ter wereld. Gelegen op de Westelijke Jordaanoever, is de stad sterk afhankelijk van het toerisme en duizenden komen elk jaar om te aanbidden of gewoon te kijken op het Manger's Square, waar Jezus zou zijn geboren. De stad is de geboorteplaats van koning David en betekent 'Broodstad', als resultaat van de tarweoogst die in de regio groeide. Volgens de christelijke traditie is het de plaats van de geboorte van Jezus. Je bezoekt de Geboortekerk en de grot waar Jezus werd geboren. Ga verder naar Manger Square, waar Jezus na zijn geboorte werd geplaatst. Tegenwoordig is het ook de thuisbasis van de moskee van Omar, een belangrijke plek voor de vele moslims die in de stad wonen. Verken de Griekse en de katholieke kerk. Je krijgt een overzicht van Shepherd's Fields en bezoekt de kerk voordat je terugkeert naar Jeruzalem. De tour eindigt om ongeveer 13:30 uur in het David Citadel Hotel in Jeruzalem.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Bethlehem

Bethlehem

Veelgestelde vragen over Nationale parken in Bethlehem

Welke andere activiteiten dan Nationale parken zijn de moeite waard in Bethlehem?

Andere activiteiten in Bethlehem

Wil je alle activiteiten in Bethlehem bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.