Kies data

Beurs van Brussel

  • Rondleidingen
  • Privétours

Beurs van Brussel: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Brussel: privé 3 uur durende sightseeingwandeling

1. Brussel: privé 3 uur durende sightseeingwandeling

Ontmoet uw gids in de lobby van uw hotel, centraal gelegen of op een centraal gelegen ontmoetingspunt in Brussel. Te voet kunt u het historische stadscentrum van Brussel verkennen, inclusief een bezoek aan de beroemde Grote Markt met zijn prachtige gildehuizen en omgeving, zoals de galerijen van St Hubertus en het beruchte standbeeld van Manneken Pis. Ontdek het Place de la Bourse met zijn imposante 19e-eeuwse beurs, de Place de la Monnaie Square met zijn opera en de kathedraal Saint-Goedele. Vervolg en maak een wandeling in het Warande Park tot je het Koninklijk Paleis bereikt. Loop naar het Zavelplein voordat je afdaalt naar de Grote Markt.

Fietstocht door Brussel: hoogtepunten & verborgen juweeltjes

2. Fietstocht door Brussel: hoogtepunten & verborgen juweeltjes

Ontdek de beroemde bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes van Brussel op de fiets met de hulp van je lokale gids. Verken de verschillende wijken van de stad en zie hoe ze allemaal verschillend en uniek zijn. Pauzeer onderweg om te genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes in de stad.  Stap op je fiets voor een geweldige kennismaking met Brussel en de zeer diverse wijken van de stad. Fiets langs de Marollen, de Vismarkt en het Gerechtsgebouw, maar ook enkele minder voor de hand liggende plekken die je een verrassend uitzicht over de stad bieden. Las halverwege de tour een pauze in en zet de fiets aan de kant om met de groep even te genieten in een gezellige bar of terras. Ga daarna verder om meer van Brussel te ontdekken. 

Brussel: Outdoor City Escape-spel met drankjes

3. Brussel: Outdoor City Escape-spel met drankjes

Wil je weten wat er gisteravond in Brussel gebeurde? Het spel begint midden in de stad, in de kelder van een oude bar. Ontmoet je gamemaster, pak de uitrusting en download de app die je zal helpen bij je zoektocht. Wandel met je vrienden/collega's en een goed gevoel voor avontuur ongeveer 3 km, ontdek Brussel en stop bij enkele bars voor een verfrissing. Los raadsels op, ontgrendel gratis drankjes en zet de jacht voort. Het spel duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.

Brussel: Private Beers, Bars en Live Music Tour by Night

4. Brussel: Private Beers, Bars en Live Music Tour by Night

Sluit je aan bij een vriendelijke lokale gids voor een authentieke ervaring van Brussel in het donker. Verken de ultra-trendy wijk Quai aux Briques en stop onderweg bij enkele van de beste brouwerijen en bars van de stad. Geniet van een avondje uit zoals u dat wilt - of u nu naar livemuziek luistert, bier proeft in een brouwerij of wijn drinkt in een bar op het dak. Word gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Ontmoet je gids op de Quai aux Briques, een populair knooppunt van een ontspannen nachtleven dat zich uitstrekt over de lengte van een rechthoekig zwembad. Daar kun je naar livemuziek luisteren en genieten van drankjes en dansen bij Madame Moustache. Of bezoek Au Bassin, een trendy brouwerij waar u kunt genieten van lokale bieren (België heeft meer dan 1.100 originele brouwsels) in een oud havenpakhuis. Wandel 's avonds door de bruisende stad en tuur naar drukke locaties die geliefd zijn bij de lokale bevolking terwijl je je een weg baant naar de Grote Markt in het stadscentrum. Eenmaal daar, zie attracties zoals het King's House en weelderige gildehuizen. Ga naar een typische pub zoals Poechenellekelder - waar u een koude kunt nippen met een paar traditionele snacks, of bezoek L'Archiduc - een 80 jaar oude cocktailbar in art-decostijl met een eigen kunstgalerie. Als je nog tijd hebt om te doden, sluit je avond dan af in een van de relaxte rooftopbars van Brussel, waar de Play Label Rooftop een echte aanrader is.

Sitemap Beurs van Brussel

Wil je alle activiteiten in Beurs van Brussel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Beurs van Brussel

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 77 beoordelingen

Fietstocht was erg interessant. De gids vertelde veel interessante feiten over Brussel en vertelde grappige verhalen. Gids vraagt me wat ik wil zien en wat interessant voor mij is, omdat ik de enige was die deze tour die dag deed. Ik heb erg genoten en vond deze tour leuk en raad het iedereen aan. Het is de beste manier om de stad te zien zoals mensen die er wonen het zien. U kunt ook enkele tips krijgen van de gids.

We hadden een geweldige fietstocht door veel delen van de stad. Zo kregen we een indruk van de flair van de stad. De fietsen gingen op en neer en overal waren nieuwe indrukken te zien. We namen 1-2 pauzes. Michelle heeft ons enthousiast door zijn stad geleid en ook ingespeeld op onze wensen. Een geweldige, alternatieve stadstour!

Dit was een fantastische manier om delen van de stad te zien die je misschien niet zou wagen. Grim was een uitstekende gids en kent zijn stad duidelijk goed. Zou het zeker aanraden ondanks de paar heuvels :)

Wij hadden een toffe gids die ons mee op tour nam door het mooie en soms ongekende Brussel. De fiets was licht en met voldoende versnellingen om de niveauverschillen met gemak te nemen. Een echte aanrader !

Het was een geweldige persoonlijke rondleiding met veel voorkennis. Ik kan het alleen maar aanbevelen.