Dingen om te doen Bimini

Bimini: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Miami: dagtour naar Bimini

1. Vanuit Miami: dagtour naar Bimini

Je wordt opgehaald bij je hotel en rijdt in een luxe bus naar de haven van Miami. Hier stap je op een boot die je naar Bimini in de Bahamas brengt. Aan boord heb je 2 uur de tijd om te ontspannen met een snack of van de zon te genieten op het dek. Bij aankomst in Bimini ontdek je prachtige stranden en historische bezienswaardigheden zoals Bimini Road, waarvan sommigen geloven dat het een overblijfsel is van de gezonken stad Atlantis. Je krijgt een dagpas voor het Hilton in Bimini en hebt daar toegang tot alle buitenfaciliteiten, waaronder fietshuur, jetski's en dineren aan het strand.

Miami: Bimini Express veerboot & stranddagpas

2. Miami: Bimini Express veerboot & stranddagpas

Ontdek het dichtstbijzijnde punt in de Bahama's naar het vasteland van de VS tijdens deze spannende dagtocht met de veerboot naar Bimini Island. Breng de dag door op de prachtige witte stranden en zwem in prachtige turquoise wateren. Optionele watersportactiviteiten zijn snorkelen bij scheepswrakken, jetskiën, parasailen of zwemmen in het zwembad van het hotel met een afzonderlijke dagpas die op de veerboot kan worden gekocht. Na een ophaalservice in de ochtend bij je Miami Beach Hotel langs Collins Avenue of een centraal ontmoetingspunt in Downtown Miami, wordt je naar de haven gebracht om aan boord te gaan van de speedveerboot die je naar het kleine tropische eiland Bimini brengt. Je brengt de middag (ongeveer 6 uur) op het eiland door en hebt tijd om te ontspannen op het strand, deel te nemen aan watersporten, een ritje rond het eiland te maken in een golfkar of probeer de lokale restaurants en winkels. In de late namiddag brengt de veerboot je terug naar Florida en je chauffeur brengt je terug naar je oorspronkelijke ophaallocatie/hotel.

Bimini: dagtrip naar het Noord- en Zuid-Bimini-eiland met proeverijen

3. Bimini: dagtrip naar het Noord- en Zuid-Bimini-eiland met proeverijen

Bezoek Noord- en Zuid-Bimini met een lokale gids tijdens deze dagtocht met ophalen en inleveren van hotels vanaf elke plek op het eiland. Geniet van topattracties zoals de Fountain of Youth en het gouden zand van Radio Beach. Vind het perfecte souvenir met een bezoek aan het Bimini Craft Center. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij uw accommodatie op Bimini in een ruim en klimaatgestuurd busje. Begin je ervaring op het Noordereiland met een demonstratie over conches. Proef wat schelp en samen met wat typisch vers en smakelijk brood bij een plaatselijke bakker. Stop bij het Dolphin House, een kleurrijke attractie die is gebouwd van volledig gerecyclede materialen door de auteur / historicus Ashley Saunder. Behaag je innerlijke historici of oorlogsfanaat met een bezoek aan het Bimini Memorial Park. Reis naar het zuidelijke deel van het eiland met een korte veerboottip. Kom meer te weten over de lokale fauna met een bezoek aan het Bimini Biological Station. Kom meer te weten over de geschiedenis van het eiland en bekijk de prachtige dingen waar het haaienonderzoek aan werkt. Bezoek de Fountain of Youth die werd ontdekt door Ponce de Leon. Sluit uw tour af met winkelen in het Bimini Craft Centre en een ontspannende ervaring op Radio Beach. Keer aan het einde van je tour terug naar je accommodatie op Bimini.

Bimini: Bimini-eiland, rondleiding door Radio Beach met lunch

4. Bimini: Bimini-eiland, rondleiding door Radio Beach met lunch

Begin aan een rondleiding op het eiland Bimini en bewonder het landschap van Radio Beach. Geniet van snorkelen in het kristalheldere water, bewonder de kleurrijke vissen, bezoek het Dolphin House Museum, leer alles over schelphoorns, bekend als het nationale voedsel van de Bahama's en geniet van een smakelijke lunch. Begin uw reis met een handige ophaalservice vanaf uw accommodatie in Bimini. Spring in de auto, ga zitten, ontspan en geniet van de rit terwijl je naar het noordelijke deel van het eiland reist en geniet van de schilderachtige uitzichten. Eerst bezoekt u de Bimini-eilanden-tour, waar u zult genieten van een rustig en vredig bezoek. Leer alles over schelpen, slakken met een middelgrote tot grote schaal, en het nationale voedsel van de Bahama's. Ten tweede ga je naar een plaatselijke bakker waar je wat van Biminian's verse en smakelijke brood kunt proeven bij een plaatselijke bakker. Vervolgens ga je naar het Dolphin House Museum, waar je rond kunt lopen en de kunst kunt bewonderen die is gemaakt van gerecycled plastic. Ga verder naar het Bimini Memorial Park, de kroonjuwelen van het eiland. Hoor alles over de geschiedenis van Bimini's veteranen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Sluit uw reis af met een bezoek aan het Bimini Craft Centre en Radio Beach om te zonnen of te zwemmen in het warme turquoise water.

Bimini-eiland: vogelobservatietour met frisdrank

5. Bimini-eiland: vogelobservatietour met frisdrank

Zie vogels boven vliegen tijdens een begeleide vogelobservatie-ervaring op North Bimini Island. Geniet van een verfrissende frisdrank terwijl je meer te weten komt over de planten en vogels die je ziet vanuit je gids. Laat je ophalen bij je accommodatie op de Bimini-eilanden en ga naar Fisherman's Village en het strand om je vogelobservatie-ervaring te beginnen. Ontspan terwijl je tijd doorbrengt met het kijken naar en leren over de verschillende soorten vogels. Als je een vogel ziet die boven je hoofd zweeft of in het water aan het vissen is, hoor er dan fascinerende feiten over. Ontdek het Bahamaanse ecosysteem en hoe het de vogels beïnvloedt. Nip aan een frisdrank terwijl je uitkijkt naar de grote blauwe reiger, Bahama-spotvogel, grote zilverreiger, kleine blauwe reiger, bruine pelikanen, koningssterns en lachmeeuw.

Bimini: begeleide groepsreis door Zuid-Bimini door Van

6. Bimini: begeleide groepsreis door Zuid-Bimini door Van

Ontdek de schoonheid van Zuid-Bimini tijdens deze tour met ophalen en wegbrengen van het hotel. Maak een korte tocht met de veerboot naar Zuid-Bimini om topattracties zoals de Fountain of Youth en Radio Beach te bewonderen. Kom meer te weten over de lokale fauna met een bezoek aan het Bimini Biological Station. Geniet van het gemak om opgehaald te worden bij uw accommodatie op Bimini in een ruim en klimaatgestuurd busje. Reis naar het zuidelijke deel van het eiland met een korte veerboottip. Stop bij het Bimini Biologisch Station om meer te weten te komen over de geschiedenis van het eiland en de geweldige dingen waaraan het haaienonderzoek werkt. Bezoek de Fountain of Youth, ontdekt door Ponce de Leon. Sluit uw tour af met winkelen in het Bimini Craft Centre en een ontspannende ervaring op Radio Beach. Keer aan het einde van je tour terug naar je accommodatie op Bimini.

Veelgestelde vragen over Bimini

Sitemap Bimini

Wil je alle activiteiten in Bimini ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bimini

Gemiddelde beoordeling

3.8 / 5

gebaseerd op 167 beoordelingen

Geweldige reis naar Bimini Island, een van de Bahama's. Wit Fijn zand, turquoise oceaan, palmbomen, Paradise beach en ontspanning in het Hilton hotel. We werden opgehaald bij het hotel, met de bus naar de haven gereden, vervolgens in 2 uur naar het eiland gevaren, van 12-00 - 18-00 uur op het eiland, en toen ook terug. Een geweldige kans om de Bahama's te bezoeken!

De excursie was erg leuk, het is een droomplek. Maar de communicatie met Gray Line Miami is ingewikkeld en aan de voorwaarden van de reservering werd niet 100% voldaan, aangezien er staat dat er een ophaalpunt is en dat niet het geval is en dat je in de trein ontbijt krijgt en dat was niet de geval ook niet.

Veerboot van Ft. Lauderdale om 9.00 uur en terugkomst uit Bimini om 18.30 uur. Een fantastische dag met toegang tot Paradise Beach en het Hilton hotel. Het was fris op de veerboot, dus denk aan een trui. Huur een golfkar bij Bimini.

Dit was een geweldige reis met hele aardige mensen. We hebben niet betaald om naar het hotel te gaan voordat we niet wisten wat dat inhield. Maar we bleven op het strand en hadden een heerlijke dag.

Mijn ervaring was geweldig en Bahama's is het paradijs