Ontdek het beste van
Biograd na Moru

Biograd na Moru

Onze aanbevelingen voor Biograd na Moru

Vanuit Biograd: Kornati en Telašćica dagvullende tour per boot

Vanuit Biograd: Kornati en Telašćica dagvullende tour per boot

De traditionele houten boot Nenad neemt je mee op een dagcruise naar het meest grillige deel van de Middellandse Zee met 150 eilanden en eilandjes op 320 hectare, waarvan het overgrote deel in het beschermde gebied van het Nationaal Park ligt - varend langs de stenen vuurtoren van Vela Sestrica uit 1876. onder de kliffen aan de zuidkant van Telašćica. De excursie gaat verder door naar het natuurpark Telašćica te varen, waar de lunch op de boot zal plaatsvinden. Telašćica is een natuurlijke voortzetting van Kornati, de grootste en veiligste baai aan de Adriatische Zee, waar u kunt zwemmen in de baai zelf of in het zoutmeer, dat ook geneeskrachtige eigenschappen heeft vanwege het zeer hoge zoutgehalte. Lopend is het mogelijk om het uitkijkpunt te bezoeken boven de 150 meter hoge kliffen die zich in de open zee storten in het zuiden van Dugi Otok.

Van Biograd: Gouden eiland Vrgada-reis met lunch

Van Biograd: Gouden eiland Vrgada-reis met lunch

Een Dalmatisch visserseiland dat de traditionele autovrije manier van leven behoudt. Loop door de straten zonder het lawaai en de drukte van de stad terwijl de tijd lijkt stil te staan. Geniet de rest van de dag van de zon, de zee en het geluid van krekels op het mooiste zandstrand van het eiland, omgeven door groen en ondergedompeld in helder en transparant blauw.

Wijn- en olijfolieproeverij in Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

Wijn- en olijfolieproeverij in Ražnjevića Dvori A.D. 1307.

Je proeft vier wijnen die karakteristiek zijn voor het gebied met unieke eigenschappen en leert het voorouderlijke geheim van de Zinfandel- en Primitivo-wijnen kennen, terwijl je ook een idee krijgt van de 2000 jaar oude geschiedenis van olijfolie en wijn maken in een unieke ambiance van een 16e- eeuwse Turkse wapenkamer. Bij aankomst praten we over de geschiedenis met een rondleiding door het landgoed, de olijftuin en de wijngaard. Daarna beginnen we met het proeven van wijn en olijfolie met zelfgemaakte prosciutto, kaas en zelfgebakken brood. Aan het einde van de excursie brengt de chauffeur de gasten terug naar de Biograd na Moru.

Dagtrip per boot van Biograd na moru naar Kornati NP

Dagtrip per boot van Biograd na moru naar Kornati NP

Ga mee op een dagtrip vanuit Biograd na Moru rond het natuurpark Telašćica en bekijk enkele van de meest verbazingwekkende eilanden in de Kornati-archipel. Zwem in het Nationaal Park Kornati in de kristalblauwe zee van de zandbaai Lojena. Als je van wandelen houdt, ga dan naar de top van het eiland en bewonder het unieke uitzicht op de eilanden en eilandjes. Zeil met ons mee door vredige baaien, grillige kliffen en rotsachtige weiden. Geniet op de boot van een welkomstdrankje, ontbijt en lunch met goede wijn. Het restaurant is op het schip, er wordt geen tijd verspild aan land.

Veelgestelde vragen over Biograd na Moru

Wat zijn de topattracties van Biograd na Moru?

De topattracties van Biograd na Moru zijn:

Bekijk alle topattracties van Biograd na Moru

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Biograd na Moru?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Biograd na Moru op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Biograd na Moru

Activiteiten in Biograd na Moru

Rondleidingen in Kroatië

Wat te doen in Kroatië

Andere activiteiten in Biograd na Moru

Wil je alle activiteiten in Biograd na Moru bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Biograd na Moru

Gemiddelde beoordeling

4
(1 beoordelingen)