Kies data

Bitexco Financial Tower

Bitexco Financial Tower: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Bitexco Financial Tower: voorrangsticket Saigon Sky Deck

1. Bitexco Financial Tower: voorrangsticket Saigon Sky Deck

Je krijgt een adembenemend uitzicht over Ho Chi Minh City vanaf het Saigon Skydeck op de 49e verdieping van de 262-meter hoge Bitexco Financial Tower. Je gaat in de wolkenkrabber naar boven met één van de snelste liften van de stad met 7 meter per seconde. De innovatieve wolkenkrabber geïnspireerd op de lotus, de nationale bloem van Vietnam, is in 2011 geopend. Het is op dit moment het hoogste gebouw van Ho Chi Minh en het is gemaakt om de energie en aspiraties van de Vietnamese bevolking te representeren. Bewonder dit symbool van de  schoonheid van de stad en haar snelle economische ontwikkeling. Je komt meer te weten over de verschillende oriëntatiepunten van de stad via de interactieve schermen en borden. Je gebruikt de verrekijker op het skydeck om over de horizon te kijken. Je gaat naar de bar of restaurants om te genieten van een drankje en koopt souvenirs in de cadeauwinkel voordat je weggaat. Je ziet traditionele kostuums op een tentoonstelling van het Ao Dai Museum.

Bitexco Financial Tower en diner tijdens een boottocht

2. Bitexco Financial Tower en diner tijdens een boottocht

Verken Saigon 's nachts tijdens een rondleiding door de hoogtepunten van de stad. Bekijk een panoramisch uitzicht vanaf de Eon Heli Bar en maak een boottocht langs de rivier terwijl u geniet van het diner. Laat je ophalen bij je accommodatie door je chauffeur. Begin dan aan een spannende tour door de straten, te beginnen met een bezoek aan de Notre Dame en het centrale postkantoor. Kom aan bij de Bitexco Financial Tower en maak een opwindende rit naar een van de hoogste verdiepingen om de Eon Heli Bar te bezoeken, de hoogste bar in de stad. Geniet 's avonds van een drankje dat uitkijkt over de stad. Ga naar een nabijgelegen haven en klim aan boord van een boot. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl de boot langzaam de rivier afvaart en onderweg veel verlichte bezienswaardigheden bewondert. Na het diner wordt u per fiets naar vijf verschillende wijken gebracht om enkele binnengebieden van de stad te verkennen, waaronder kronkelende steegjes, bloemenmarkten en drukke winkelstraten. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Nachttour door Ho Chi Minh-stad: Bitexco-toren en dinercruise

3. Nachttour door Ho Chi Minh-stad: Bitexco-toren en dinercruise

Begin je tour met pick-up om 17.00 uur vanuit je hotel in Ho Chi Minh-stad. Ga naar het Saigon Sky Deck, een torenhoge moderne structuur van glas en metaal. Met bijna 70 verdiepingen is dit het hoogste gebouw in Ho Chi Minh-stad en het derde hoogste in Vietnam. Hoewel het grootste deel van Bitexco Financial Tower is gewijd aan zakelijk en commercieel gebruik, is het ook de thuisbasis van het eerste helikopterplatform van de stad, een restaurant van wereldklasse en een observatiedek dat een aantal van de meest indrukwekkende uitzichten over de stad biedt.   Spring aan boord van de hogesnelheidslift naar de 50e en 52e verdieping, waar een bar en een koffiebar een 360-graden spectaculair uitzicht bieden op de straten van de stad, rivieren en de Ho Chi Minh-architectuur. Koop een drankje en ontspan terwijl u tot rust komt.   Om 19:15 uur wordt u naar het cruisepunt gebracht voor uw avondcruise met diner. Geniet aan boord van het cruiseschip van een traditionele Vietnamese maaltijd terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht over de stad. Zie de glinsterende lichten op de weerspiegeling van het water terwijl je langs de Saigon-rivier vaart - een fantastische manier om je avond af te sluiten.  

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten

Sitemap Bitexco Financial Tower

Wil je alle activiteiten in Bitexco Financial Tower ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bitexco Financial Tower

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 369 beoordelingen

Indrukwekkend avondzicht over de stad

Online een kaartje gekocht om vervolgens een heel mooi overzicht van de stad te krijgen. Vanuit de hoogte is wat op de grond gebeurt heel goed te vergelijken met het gekrioel van mieren. Leuk om erbij te doen. Let op 3 kwartier voor sluiting worden geen kaartjes meer verkocht!

Fantastisch uitzicht msg je niet missen!

Geweldig uitzicht over de gehele stad, ga er 1 uur voor zonsondergang heen. Eerst een ronde kijken en als het schemerig wordt doe dan een drankje in de bar(iets duurder, maar geweldige ervaring), en zie de avond vallen met al zijn facetten.

Mooi om de stad van bovenaf te zien, was het echt waard.