Bjørvika

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Bjørvika: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

 • Oslo: privérondleiding met e-scooter

  1. Oslo: privérondleiding met e-scooter

  E-scooters zijn helemaal in de wolken. Ze zijn leuk, ecologisch en ze besparen je tijd en energie zodat je meer kunt zien in een kortere tijd. Deze stadstour met e-scooter is perfect voor iedereen die op een moderne, leuke manier het meeste van de must-see attracties van Oslo wil halen. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis, de groene ontwikkeling en de Noorse cultuur van Oslo met de beste lokale gidsen en een van de meest uitgebreide rondleidingen die beschikbaar zijn. Je kunt hoogtepunten zien zoals het Noorse Opera- en Balletgebouw, de wijk Bjørvika, het fort Akershus en de levendige Oslofjord-gebieden en het Koninklijk Paleis met zijn prachtige park vol prachtige standbeelden. Andere hoogtepunten zijn de begraafplaats Our Saviour, de laatste rustplaats voor beroemde Noren zoals Edvard Munch en Henrik Ibsen, het duurzame laboratorium van Oslo, het parlementsgebouw en de stra...

 • Oslo: straatvoedselcultuurwandeling

  2. Oslo: straatvoedselcultuurwandeling

  Volg een spoedcursus in de straatkeuken van Oslo tijdens deze begeleide wandeling die verkenning van de verborgen juweeltjes van de stad combineert met de plaatsen met de meest typische smaken. Ontdek Noors eten en word een straatvoedselspecialist in Oslo.

  Maak een prachtige wandeling rond de populairste rivier van Oslo en ontdek het hipstergebied en de ondergrondse cultuur van de stad. Proef de meest authentieke gerechten die tijdens drukke dagen en nachten als redder dienen voor Oslopolitans.

  Proef verschillende soorten lokale specialiteiten die een integraal onderdeel zijn geworden van de Oslo-cultuur: Noorse wafels, de Noorse hotdog, een speciale frisdrank die typisch is voor Oslo, en meer.

  De meerprijs voor alle etenswaren en dranken is ongeveer €10-€15 per persoon, maar het hangt ook af van wat je graag zou willen proeven. Elke deelnemer...

Sitemap Bjørvika

Wil je alle activiteiten in Bjørvika ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.