Ontdek het beste van
Blackpool

Blackpool

Onze aanbevelingen voor Blackpool

Blackpool: toegangsticket voor het clubhuis van Gruffalo & Friends

1. Blackpool: toegangsticket voor het clubhuis van Gruffalo & Friends

Betreed 3D-gebieden gemaakt van kinderverhalen zoals 'The Gruffalo', 'Zog' en 'The Snail and the Whale' met dit ticket voor het The Gruffalo & Friends Clubhouse in Blackpool. Speel onder alle weersomstandigheden met deze leuke binnenattractie. Blaas door de pagina's van enkele van je favoriete kinderen terwijl je gebieden verkent, zoals het diepe donkere bos van de Gruffalo en het kasteel van prinses Pearl uit "Zog". Ga op een avontuur van verbeelding, ontdekking en speel terwijl je je bij je favoriete personages aansluit. Bezoek verschillende speelzones die zijn geïnspireerd op 'The Gruffalo', 'The Gruffalo's Child', 'Zog', 'The Snail and the Whale', 'Room on the Broom' en 'The Highway Rat ." De attractie omvat een toneelstuk dat geschikt is voor kinderen onder de 10 jaar, met een peuterspeeltuin speciaal voor kinderen onder de 3 jaar.

Blackpool: toegangsticket Blackpool Tower Circus

2. Blackpool: toegangsticket Blackpool Tower Circus

Het Blackpool Tower Circus weet het publiek al sinds 1894 te imponeren. Tegenwoordig wordt een mix van dodelijke stunts, komische capriolen en fenomenale optredens van getalenteerde entertainers gecombineerd om een onmisbare show te creëren die perfect is voor het hele gezin. Sluit je aan bij de beroemde clowns Mooky en Mr. Boo en maak je klaar om je uit je dak te laten gaan met de slapstick-komedie en kant-en-klare routines of plezier. Als je op zoek bent naar de ultieme familieshow, dan is het Blackpool Tower Circus een must.

Blackpool: toegangsticket Tower Eye

3. Blackpool: toegangsticket Tower Eye

Ontdek de iconische Tower Eye die boven deze iconische stad aan zee uittorent - een niet te missen attractie bij een bezoek aan Blackpool. Begin je reis met een bezoek aan de ongelooflijke 4D-bioscoopervaring. Laat de speciale sensorische effecten en ongelooflijke opnames de geschiedenis van The Blackpool Tower voor je tot leven brengen op 380 voet. Als je je moedig voelt, loop dan naar het 5 cm dikke glazen SkyWalk-platform van vloer tot plafond. Aan het einde van uw bezoek kunt u ontspannen en genieten van een drankje in de fantastische Bar 380. Geniet van het beste uitzicht in het huis over het noordwesten van Engeland vanaf de top van de iconische Blackpool Tower.

Blackpool: afternoontea in de Blackpool Tower Ballroom

4. Blackpool: afternoontea in de Blackpool Tower Ballroom

De Blackpool Tower Ballroom is over de hele wereld bekend en gevierd vanwege zowel de verbluffende architectuur als de fantastische dansvloer, waardoor het de perfecte plek is voor Afternoon Tea. De Afternoon Tea-ervaring is inclusief de hele dag toegang tot The Blackpool Tower Ballroom, waar u kunt genieten van livemuziek van de machtige Wurlitzer verzorgd door onze getalenteerde organisten en de dansers op 's werelds beste dansvloeren kunt aanschouwen, en zelfs zelf kunt meedoen. Afternoon Tea bestaat uit een selectie van Sandwiches, Cream Scone met Confituur en een selectie van Cakes en wordt genuttigd aan de zijkant van de balzaal terwijl u naar de dansers op de balzaalvloer kijkt.

Blackpool: toegangsbewijs voor Madame Tussauds

5. Blackpool: toegangsbewijs voor Madame Tussauds

Baan je een weg door de pagina's van vintage Marvel-stripverhalen en stap direct in de actie met het gloednieuwe Marvel Super Heroes-gebied. Ontdek of je zo sterk bent als de Hulk of zo machtig als Thor. Stijg op met Iron Man, slinger langs Spiderman en ontmoet Rocket en Groot. Families kunnen de dertiende Doctor Who ontmoeten en de krachtige Sonic-schroevendraaier van de dokter gebruiken. Dwaal door het donkere bos om de Tardis te onthullen. Ontmoet de sporthelden bij de Sporting Heroes Academy. Maak een selfie met Ariana Grande in de muziekzone of verken het zonnestelsel met de geliefde wetenschapper professor Brian Cox. Waarom stop je niet voor een drankje in de Rovers Return met enkele van de grootheden van Coronation Street, waaronder Jack en Vera Duckworth en de glamoureuze barmeid Michelle Connor. Bekijk al deze personages en meer bij Madame Tussauds.

SEA LIFE Blackpool-toegangsticket

6. SEA LIFE Blackpool-toegangsticket

Boek uw toegangsticket voor SEA LIFE Blackpool vooraf om oog in oog te staan met het leven onder de zee. Van kleurrijk tot nieuwsgierig, van majestueus tot mystiek, sta versteld terwijl je de verhalen ontdekt van de meest fascinerende bewoners van de oceaan. Met een overdekt speelcentrum en meer dan 2.500 spectaculaire waterwezens, waaronder tropische haaien, zeeschildpadden, kleurrijke rifvissen, roggen en zeepaardjes, is SEA LIFE Blackpool een geweldig dagje uit voor alle gezinnen. Van de kustlijn tot de diepten van de oceaan, er is een hele onderwaterwereld te ontdekken. SEA LIFE Blackpool is de perfecte manier om de wonderen van het onderwaterleven te ervaren zonder nat te worden. Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis, maar moeten bij de reservering worden vermeld en hebben een kaartje nodig. Voor gasten met een handicap geldt de standaardprijs, maar de conciërge/voogd kan gratis mee; ter plaatse wordt een gratis conciërge-/bewakerskaart verstrekt. Gemiddeld duurt het 1,5 tot 2 uur om te genieten van de volledige ervaring van SEA LIFE Blackpool, maar uw ticket is de hele dag geldig.

Blackpool: toegangsticket Blackpool Ballroom

7. Blackpool: toegangsticket Blackpool Ballroom

Stap binnen in de Blackpool Tower Ballroom en bereid je voor om te verdwalen in een wereld van charme. Het dateert uit 1894 en is wereldberoemd om zijn unieke verende dansvloer en spectaculaire architectuur. Het blijft tot op de dag van vandaag een bestemming voor dansfans van over de hele wereld. Dans de hele dag op de klanken van het Wurlitzer-orgel in deze prachtige omgeving of kijk gewoon vanaf de zijlijn toe terwijl u geniet van een afternoon tea. Of je nu wilt glijden over de dansvloer, wilt ontspannen aan je tafel of wilt toekijken vanaf de balkons, de Blackpool Tower Ballroom is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Blackpool: Peter Rabbit™ Verken en speel toegangsticket

8. Blackpool: Peter Rabbit™ Verken en speel toegangsticket

Je moet denken als een konijn, bewegen als een konijn en konijnachtige zintuigen gebruiken! Er is een heel hol vol creativiteit om van te genieten. Voltooi de uitdagingen en verdien badges. Kijk of je de vaardigheden hebt om lid te worden van de geheime boomhutclub! Je zult ook Peter ontmoeten, begroeten en 'high-paw' met Peter zelf - tijdens een geweldig dagje uit met een konijn!

Blackpool Dungeon Entreeticket

9. Blackpool Dungeon Entreeticket

Reis door de donkerste en grappigste geschiedenis van Lancashire, zo leuk dat het eng is. Bezoek de Blackpool Tower Dungeon, een unieke en opwindende attractie voor het hele gezin om te genieten, te leven en het afschuwelijke verleden van Lancashire in te ademen. Ga van show naar show en zie, ruik en hoor de gruwelijke geschiedenis van het graafschap tijdens dit spannende, interactieve avontuur door het verleden, eindigend met de ultieme Drop Ride to the Death... als je durft? Ontdek de ultieme spannende reis door 1000 jaar van het duistere verleden van de regio, met 10 geweldige liveshows en een tour van 70 minuten vol gelach, theater, grappen, geschiedenis, speciale effecten en elk jaar hilarische nieuwe seizoensshows.

Liverpool: The Beatles en Waterfront rondleiding met gids

10. Liverpool: The Beatles en Waterfront rondleiding met gids

Ga mee met de gids en begin je wandeltour op het levendige Derby Square. Wandel door Chavasse Park en hoor hoe het John Lennon Vredesmonument hier oorspronkelijk stond. Ga verder naar de Unesco-werelderfgoedlocatie, The Royal Albert Dock, en bekijk de sterattractie die The Beatles eert - The Beatles Story. Hoor alles over de opvoeding en geschiedenis van de 'Fab Four' van je vriendelijke gids. Later in de tour krijg je ook de kans om te stoppen voor een selfie met het iconische Beatles-standbeeld! Tijdens deze tour krijg je de kans om nog veel meer beroemde bezienswaardigheden te zien. Wandel langs de "Drie Gratiën" (Royal Liver Building, Cunard Building en Port of Liverpool Building) en bewonder de opvallende architectuur, en zie enkele van de oudste gebouwen van de stad, zoals het stadhuis van Liverpool. Hoor hoe Liverpool een rijke geschiedenis heeft, gebouwd op maritiem erfgoed, en hoe de haven ooit de drukste ter wereld was. Bovenop dit alles ben je meer dan welkom om je gids om aanbevelingen te vragen, te stoppen voor selfies, coole hangplekken te ontdekken, trendy bars te vinden en meer te leren over de verborgen juweeltjes van Liverpool. Je ticket bevat ook een gratis mobiele sightseeing-app. Download de app en ontdek meer van de stad in je eigen tijd, met speciaal geselecteerde wandelroutes met zelfbegeleiding en audiogids, die je naar Anfield Stadium, Penny Lane en nog veel meer brengen! Wandeltour omvat: Derby Square Chavasse Park Waterkant Het Koninklijke Albert dok ACC Liverpool Tentoonstellingscentrum Liverpool De Beatles Story Musea van Royal Albert Dock Het huis van de havenmeester De berg van Liverpool Billy Fury & standbeelden Museum van Liverpool Pierhoofd Beatles standbeeld De Drie Gratiën De vogels van Liverpool Titanic Monument St Nicholas Kerk & Tuinen Stadhuis van Liverpool Kasteelstraat Belangrijkste bezienswaardigheden in de self-guided routes: Stanley Park Penny Lane bord Chinatown 9 Newcastle Road Rodney straat Metropolitaanse kathedraal van Christus de Koning Anglicaanse kathedraal St James Gardens Strawberry Field Poorten De oude steengroeve

Onze aanbevelingen voor Blackpool

Blackpool: toegangsticket voor het clubhuis van Gruffalo & Friends

Blackpool: toegangsticket voor het clubhuis van Gruffalo & Friends

Betreed 3D-gebieden gemaakt van kinderverhalen zoals 'The Gruffalo', 'Zog' en 'The Snail and the Whale' met dit ticket voor het The Gruffalo & Friends Clubhouse in Blackpool. Speel onder alle weersomstandigheden met deze leuke binnenattractie. Blaas door de pagina's van enkele van je favoriete kinderen terwijl je gebieden verkent, zoals het diepe donkere bos van de Gruffalo en het kasteel van prinses Pearl uit "Zog". Ga op een avontuur van verbeelding, ontdekking en speel terwijl je je bij je favoriete personages aansluit. Bezoek verschillende speelzones die zijn geïnspireerd op 'The Gruffalo', 'The Gruffalo's Child', 'Zog', 'The Snail and the Whale', 'Room on the Broom' en 'The Highway Rat ." De attractie omvat een toneelstuk dat geschikt is voor kinderen onder de 10 jaar, met een peuterspeeltuin speciaal voor kinderen onder de 3 jaar.

Blackpool: toegangsticket Blackpool Tower Circus

Blackpool: toegangsticket Blackpool Tower Circus

Het Blackpool Tower Circus weet het publiek al sinds 1894 te imponeren. Tegenwoordig wordt een mix van dodelijke stunts, komische capriolen en fenomenale optredens van getalenteerde entertainers gecombineerd om een onmisbare show te creëren die perfect is voor het hele gezin. Sluit je aan bij de beroemde clowns Mooky en Mr. Boo en maak je klaar om je uit je dak te laten gaan met de slapstick-komedie en kant-en-klare routines of plezier. Als je op zoek bent naar de ultieme familieshow, dan is het Blackpool Tower Circus een must.

Blackpool: toegangsticket Tower Eye

Blackpool: toegangsticket Tower Eye

Ontdek de iconische Tower Eye die boven deze iconische stad aan zee uittorent - een niet te missen attractie bij een bezoek aan Blackpool. Begin je reis met een bezoek aan de ongelooflijke 4D-bioscoopervaring. Laat de speciale sensorische effecten en ongelooflijke opnames de geschiedenis van The Blackpool Tower voor je tot leven brengen op 380 voet. Als je je moedig voelt, loop dan naar het 5 cm dikke glazen SkyWalk-platform van vloer tot plafond. Aan het einde van uw bezoek kunt u ontspannen en genieten van een drankje in de fantastische Bar 380. Geniet van het beste uitzicht in het huis over het noordwesten van Engeland vanaf de top van de iconische Blackpool Tower.

Blackpool: afternoontea in de Blackpool Tower Ballroom

Blackpool: afternoontea in de Blackpool Tower Ballroom

De Blackpool Tower Ballroom is over de hele wereld bekend en gevierd vanwege zowel de verbluffende architectuur als de fantastische dansvloer, waardoor het de perfecte plek is voor Afternoon Tea. De Afternoon Tea-ervaring is inclusief de hele dag toegang tot The Blackpool Tower Ballroom, waar u kunt genieten van livemuziek van de machtige Wurlitzer verzorgd door onze getalenteerde organisten en de dansers op 's werelds beste dansvloeren kunt aanschouwen, en zelfs zelf kunt meedoen. Afternoon Tea bestaat uit een selectie van Sandwiches, Cream Scone met Confituur en een selectie van Cakes en wordt genuttigd aan de zijkant van de balzaal terwijl u naar de dansers op de balzaalvloer kijkt.

Blackpool: toegangsbewijs voor Madame Tussauds

Blackpool: toegangsbewijs voor Madame Tussauds

Baan je een weg door de pagina's van vintage Marvel-stripverhalen en stap direct in de actie met het gloednieuwe Marvel Super Heroes-gebied. Ontdek of je zo sterk bent als de Hulk of zo machtig als Thor. Stijg op met Iron Man, slinger langs Spiderman en ontmoet Rocket en Groot. Families kunnen de dertiende Doctor Who ontmoeten en de krachtige Sonic-schroevendraaier van de dokter gebruiken. Dwaal door het donkere bos om de Tardis te onthullen. Ontmoet de sporthelden bij de Sporting Heroes Academy. Maak een selfie met Ariana Grande in de muziekzone of verken het zonnestelsel met de geliefde wetenschapper professor Brian Cox. Waarom stop je niet voor een drankje in de Rovers Return met enkele van de grootheden van Coronation Street, waaronder Jack en Vera Duckworth en de glamoureuze barmeid Michelle Connor. Bekijk al deze personages en meer bij Madame Tussauds.

SEA LIFE Blackpool-toegangsticket

SEA LIFE Blackpool-toegangsticket

Boek uw toegangsticket voor SEA LIFE Blackpool vooraf om oog in oog te staan met het leven onder de zee. Van kleurrijk tot nieuwsgierig, van majestueus tot mystiek, sta versteld terwijl je de verhalen ontdekt van de meest fascinerende bewoners van de oceaan. Met een overdekt speelcentrum en meer dan 2.500 spectaculaire waterwezens, waaronder tropische haaien, zeeschildpadden, kleurrijke rifvissen, roggen en zeepaardjes, is SEA LIFE Blackpool een geweldig dagje uit voor alle gezinnen. Van de kustlijn tot de diepten van de oceaan, er is een hele onderwaterwereld te ontdekken. SEA LIFE Blackpool is de perfecte manier om de wonderen van het onderwaterleven te ervaren zonder nat te worden. Kinderen jonger dan 3 jaar zijn gratis, maar moeten bij de reservering worden vermeld en hebben een kaartje nodig. Voor gasten met een handicap geldt de standaardprijs, maar de conciërge/voogd kan gratis mee; ter plaatse wordt een gratis conciërge-/bewakerskaart verstrekt. Gemiddeld duurt het 1,5 tot 2 uur om te genieten van de volledige ervaring van SEA LIFE Blackpool, maar uw ticket is de hele dag geldig.

Blackpool: toegangsticket Blackpool Ballroom

Blackpool: toegangsticket Blackpool Ballroom

Stap binnen in de Blackpool Tower Ballroom en bereid je voor om te verdwalen in een wereld van charme. Het dateert uit 1894 en is wereldberoemd om zijn unieke verende dansvloer en spectaculaire architectuur. Het blijft tot op de dag van vandaag een bestemming voor dansfans van over de hele wereld. Dans de hele dag op de klanken van het Wurlitzer-orgel in deze prachtige omgeving of kijk gewoon vanaf de zijlijn toe terwijl u geniet van een afternoon tea. Of je nu wilt glijden over de dansvloer, wilt ontspannen aan je tafel of wilt toekijken vanaf de balkons, de Blackpool Tower Ballroom is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Blackpool: Peter Rabbit™ Verken en speel toegangsticket

Blackpool: Peter Rabbit™ Verken en speel toegangsticket

Je moet denken als een konijn, bewegen als een konijn en konijnachtige zintuigen gebruiken! Er is een heel hol vol creativiteit om van te genieten. Voltooi de uitdagingen en verdien badges. Kijk of je de vaardigheden hebt om lid te worden van de geheime boomhutclub! Je zult ook Peter ontmoeten, begroeten en 'high-paw' met Peter zelf - tijdens een geweldig dagje uit met een konijn!

Blackpool Dungeon Entreeticket

Blackpool Dungeon Entreeticket

Reis door de donkerste en grappigste geschiedenis van Lancashire, zo leuk dat het eng is. Bezoek de Blackpool Tower Dungeon, een unieke en opwindende attractie voor het hele gezin om te genieten, te leven en het afschuwelijke verleden van Lancashire in te ademen. Ga van show naar show en zie, ruik en hoor de gruwelijke geschiedenis van het graafschap tijdens dit spannende, interactieve avontuur door het verleden, eindigend met de ultieme Drop Ride to the Death... als je durft? Ontdek de ultieme spannende reis door 1000 jaar van het duistere verleden van de regio, met 10 geweldige liveshows en een tour van 70 minuten vol gelach, theater, grappen, geschiedenis, speciale effecten en elk jaar hilarische nieuwe seizoensshows.

Liverpool: The Beatles en Waterfront rondleiding met gids

Liverpool: The Beatles en Waterfront rondleiding met gids

Ga mee met de gids en begin je wandeltour op het levendige Derby Square. Wandel door Chavasse Park en hoor hoe het John Lennon Vredesmonument hier oorspronkelijk stond. Ga verder naar de Unesco-werelderfgoedlocatie, The Royal Albert Dock, en bekijk de sterattractie die The Beatles eert - The Beatles Story. Hoor alles over de opvoeding en geschiedenis van de 'Fab Four' van je vriendelijke gids. Later in de tour krijg je ook de kans om te stoppen voor een selfie met het iconische Beatles-standbeeld! Tijdens deze tour krijg je de kans om nog veel meer beroemde bezienswaardigheden te zien. Wandel langs de "Drie Gratiën" (Royal Liver Building, Cunard Building en Port of Liverpool Building) en bewonder de opvallende architectuur, en zie enkele van de oudste gebouwen van de stad, zoals het stadhuis van Liverpool. Hoor hoe Liverpool een rijke geschiedenis heeft, gebouwd op maritiem erfgoed, en hoe de haven ooit de drukste ter wereld was. Bovenop dit alles ben je meer dan welkom om je gids om aanbevelingen te vragen, te stoppen voor selfies, coole hangplekken te ontdekken, trendy bars te vinden en meer te leren over de verborgen juweeltjes van Liverpool. Je ticket bevat ook een gratis mobiele sightseeing-app. Download de app en ontdek meer van de stad in je eigen tijd, met speciaal geselecteerde wandelroutes met zelfbegeleiding en audiogids, die je naar Anfield Stadium, Penny Lane en nog veel meer brengen! Wandeltour omvat: Derby Square Chavasse Park Waterkant Het Koninklijke Albert dok ACC Liverpool Tentoonstellingscentrum Liverpool De Beatles Story Musea van Royal Albert Dock Het huis van de havenmeester De berg van Liverpool Billy Fury & standbeelden Museum van Liverpool Pierhoofd Beatles standbeeld De Drie Gratiën De vogels van Liverpool Titanic Monument St Nicholas Kerk & Tuinen Stadhuis van Liverpool Kasteelstraat Belangrijkste bezienswaardigheden in de self-guided routes: Stanley Park Penny Lane bord Chinatown 9 Newcastle Road Rodney straat Metropolitaanse kathedraal van Christus de Koning Anglicaanse kathedraal St James Gardens Strawberry Field Poorten De oude steengroeve

Veelgestelde vragen over Blackpool

Wat zijn de topattracties van Blackpool?

De topattracties van Blackpool zijn:

Bekijk alle topattracties van Blackpool

De topbezienswaardigheden in Blackpool

Activiteiten in Blackpool

Steden in Engeland

Andere activiteiten in Blackpool

Wil je alle activiteiten in Blackpool bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blackpool

Gemiddelde beoordeling

4.5
(245 beoordelingen)