Blauwe Grot, Capri

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Blauwe Grot, Capri

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.219 beoordelingen

Correcte afhaling , op tijd. Mary supergids . Met de boot naar de marina , daar eventjes vrij en dan naar Anacapri . Daar met de gids een rondleiding gekregen . Een lekkere lunch gegeten . Daarna naar Capri , heel toffe mondaine stad . De tijd die we kregen was wel heel kort . We hebben gevraagd aan Mary om de boot later de kunnen nemen , dat heeft ze voor ons geregeld . Super ! Daardoor met de kabelbaan ( 4 euro op en af ) teug naar Capri stad en hadden we een supermooie afsluiter van onze dag. Meest ontevreden zijn we over de prijs . We betaalden 147 euro voor transfers , bus met gids , lunch en blauwe grot. De grot was dicht en kregen een toer rond het eiland met een grote motorboot . Niets persoonlijks aan . De tijd in Anacapri en Capristad was veel te kort . Er zat een Duits meisje op onze trip die slechts 100 euro betaalde en 18 euro voor de boot=118 euro . We betaalden 30 euro teveel dus . Voelen ons toch wat bedrogen.

Fantastisch met zeer aangename en super gemotiveerde Gigi als kapitein

Aangename verwelkoming in Sorrento. Samen met Canadees gezin richting Capri gevaren op zeer goed onderhouden en degelijke boot. Onderweg vertelt Gigi over Capri en zijn bewoners. Hij laat alle mooie kliffen en grotten van zeer dichtbij zien, ongelooflijk goede en attente kapitein. Er was voldoende tijd om enkele malen te zwemmen of te snorkelen. Alles is voorzien aan boord en inbegrepen ( ook de frisse drank). We leggen aan in een klein en rustig haventje aan de achterzijde van capri. ( marina picola) Daar kan je tevens iets eten (ook inbegrepen). Naar keuze kun je naar boven voor een bezoek aan de mooie steegjes met veel winkels of rustig aan het strand blijven. Goed insmeren op een warme dag is aanbevolen, zeker als je vooraan op het ruim bemeten zachtlederen zonnedek plaats neemt. Superdag. Duur +_ 7 uur

Mooi eiland ; een bezoekje waard - mooie uitzichten

We hadden geboekt met Worldtours. Het was goed georganiseerd. Gids kocht kaartjes voor de boot waarna we met een ferry de overtocht van 40 min. maakten naar Capri. Op de haven aangekomen stond ze al op ons te wachten en stapten we in een busje voor een bezoek aan Annacapri. Daar kregen we 1,5 uur vrije tijd waarin we met de kabelbaan het hoogste punt bereikten. Mooi uitzicht, maar verder was daar boven niet zoveel (wel nog een restaurant). Daarna lunch op Annacapri (lunch was goed) en vervolgens met het busje naar het stadje Capri. Het eiland Capri kent maar 2 stadjes. Het stadje Capri is wat groter en leuk om een keer gezien te hebben. We hebben de tuinen van Augustus bezocht. Hier heb je echt een mooi uitzicht. Om 16.30 uur gingen we weer terug met de boot naar Napels. Al met al een leuke dag.

Als je naar de blauwe grot wil, is deze trip met Blu Charters een aanrader; wij waren nog voor de officiele openingstijd bij de grot en konden als een van de eerste met minimale wachttijd naar binnen en daarna de dagtrip vervolgen. Kapitein Luigi heeft veel laten zien en toegelicht tijdens de boottocht rond het eiland. Twee leuke stops om te zwemmen, waarvan 1 bij een ijskoude waterval (koude douche).Voldoende tijd voor een vluchtig bezoek aan Capri. Lunch eenvoudig, maar lekker, voldoende gratis, gekoelde drankjes aan boord en leuke afsluiting met Prosecco. Wij hebben genoten!

Great experience and well organisited! Small groups so privacy guaranteed. Possibility to take a bus to Anacapri and Capri so we could visit the must sees. (15€ pp)