Blauwe Grot, Capri

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Blauwe Grot, Capri

Wil je alle activiteiten in Blauwe Grot, Capri ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blauwe Grot, Capri

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.368 beoordelingen

Correcte afhaling , op tijd. Mary supergids . Met de boot naar de marina , daar eventjes vrij en dan naar Anacapri . Daar met de gids een rondleiding gekregen . Een lekkere lunch gegeten . Daarna naar Capri , heel toffe mondaine stad . De tijd die we kregen was wel heel kort . We hebben gevraagd aan Mary om de boot later de kunnen nemen , dat heeft ze voor ons geregeld . Super ! Daardoor met de kabelbaan ( 4 euro op en af ) teug naar Capri stad en hadden we een supermooie afsluiter van onze dag. Meest ontevreden zijn we over de prijs . We betaalden 147 euro voor transfers , bus met gids , lunch en blauwe grot. De grot was dicht en kregen een toer rond het eiland met een grote motorboot . Niets persoonlijks aan . De tijd in Anacapri en Capristad was veel te kort . Er zat een Duits meisje op onze trip die slechts 100 euro betaalde en 18 euro voor de boot=118 euro . We betaalden 30 euro teveel dus . Voelen ons toch wat bedrogen.

Fantastisch met zeer aangename en super gemotiveerde Gigi als kapitein

Aangename verwelkoming in Sorrento. Samen met Canadees gezin richting Capri gevaren op zeer goed onderhouden en degelijke boot. Onderweg vertelt Gigi over Capri en zijn bewoners. Hij laat alle mooie kliffen en grotten van zeer dichtbij zien, ongelooflijk goede en attente kapitein. Er was voldoende tijd om enkele malen te zwemmen of te snorkelen. Alles is voorzien aan boord en inbegrepen ( ook de frisse drank). We leggen aan in een klein en rustig haventje aan de achterzijde van capri. ( marina picola) Daar kan je tevens iets eten (ook inbegrepen). Naar keuze kun je naar boven voor een bezoek aan de mooie steegjes met veel winkels of rustig aan het strand blijven. Goed insmeren op een warme dag is aanbevolen, zeker als je vooraan op het ruim bemeten zachtlederen zonnedek plaats neemt. Superdag. Duur +_ 7 uur

Als je naar de blauwe grot wil, is deze trip met Blu Charters een aanrader; wij waren nog voor de officiele openingstijd bij de grot en konden als een van de eerste met minimale wachttijd naar binnen en daarna de dagtrip vervolgen. Kapitein Luigi heeft veel laten zien en toegelicht tijdens de boottocht rond het eiland. Twee leuke stops om te zwemmen, waarvan 1 bij een ijskoude waterval (koude douche).Voldoende tijd voor een vluchtig bezoek aan Capri. Lunch eenvoudig, maar lekker, voldoende gratis, gekoelde drankjes aan boord en leuke afsluiting met Prosecco. Wij hebben genoten!

Super mooie locatie, werden goed begeleid en toffe gids! Zeker doen als je niet alleen wil ronddwalen in Capri.

Gids wist ons overal snel te brengen om de leuke plekken op het eiland te bezoeken