Datums kiezen

Bled
Dagtochten naar

Dagtochten naar
56 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Bled

Bled

Andere activiteiten in Bled

Wil je alle activiteiten in Bled bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bled

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 346 beoordelingen

De excursie was erg leuk, de drie plaatsen waren spectaculair. Het zou goed zijn als ze de optie zouden geven voor een rondleiding in het Spaans, ik heb er geen in het Spaans gevonden op internet en er zijn veel Spaanssprekende mensen die geen Engels spreken. Gelukkig is er zowel in het kasteel als in de grot een audiogids aanwezig. Maar we misten de hele gids op weg naar de plaatsen. Het zou heel goed zijn als ze het in het Spaans zouden implementeren, het zal zeker vol raken. Groeten

Fantastisch, onze gids Nina was in alle opzichten geweldig, ik vergat mijn mobiele telefoon en ze bracht hem binnen 10 minuten in haar auto naar de deur van het hotel, zomaar..... We hebben de grot van Postojna en het meer van Bled, en hoewel het lang duurde, weet ik niet of het helemaal moeilijk was. Goede gids en goede chauffeur, altijd op zoek naar ons. Geweldige Nina!!!! Bedankt allemaal, twijfel er niet aan dat ik jullie zal aanbevelen.

Een erg leuke plek om te bezoeken, de gids was zeer attent en vriendelijk. Vanuit mijn persoonlijke oogpunt heb ik niet met een boot gereden omdat ik van mening ben dat het beste uitzicht vanaf de kust is. Ik raad een pad aan dat aan de rechterkant ligt. Bij de ingang van het kasteel is het mogelijk om korting te krijgen als u een groepsarrangement van 10 personen koopt.

De gids genaamd Antonio is erg goed, vriendelijk en vertelt veel bezienswaardigheden.

Kortom ongelooflijke ervaring. Geweldige gids en prachtige plekken om te bezoeken