Bloukransbrug

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Bloukransbrug

Wil je alle activiteiten in Bloukransbrug ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Bloukransbrug

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 196 beoordelingen

Fantastische 5-daagse rondreis door de staatstuin, Isaac onze gids was geweldig, open, vriendelijk en zorgzaam, ik heb zoveel over Zuid-Afrika van hem geleerd, niets was teveel moeite en hij werd meer dan een gids, hij is nu een gewaardeerde vriend. Fantastisch landschap, ik verbleef in een prachtige accommodatie zoals in de hotels / pensions. Het kajakken was fantastisch, lange reizen op de weg, maar veel stops en veel te zien om elke reis geweldig te maken, we hadden veel chats en veel gelachen. Een reis die ik nooit zal vergeten.

Een geweldige tour met veel dingen om te doen, maar ook veel vrije tijd. Ulrich was een uitstekende gids die je alles kon vragen. U kunt het levensbloed vertellen dat hij in deze reizen is! Ik heb veel geleerd in deze 5 dagen en zal de reis zeker niet zo snel vergeten. De 4-sterrenaccommodaties waren zeer goed en het geld zeker waard! - Bedankt Ulrich voor de geweldige tijd!

Onze gids Nico was erg aardig en geduldig! Hij wilde dat iedereen zich goed voelde en deed zijn best dat iedereen gelukkig was en dat niemand verdwaalde. De organisatie is goed verlopen en mijn zus en ik kunnen deze tour aanbevelen! We hebben zoveel mooie herinneringen en zouden graag terugkomen!

Ongelooflijk goede reis, vooral voor jonge backpackers die van afwisseling, dieren en adrenaline houden.

Geweldige ervaring

Gevarieerd programma met natuur en leuke activiteiten. Chauffeur regelt alles perfect