Datums kiezen

Blue Lagoon Beach

Blue Lagoon Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bali: Blue Lagoon Strand Snorkeltour met Lunch

1. Bali: Blue Lagoon Strand Snorkeltour met Lunch

Doe mee met deze Bali-snorkeltour voor een dag vol activiteiten in het rustige en mooie Blue Lagoon-strand en enkele verborgen snorkelplekken. Als u een optie met transfers selecteert, zal uw vriendelijke Engelssprekende chauffeur u bij u thuis ontmoeten en u naar de locatie sturen. Of je gaat direct met je arrangement aan de slag. Flexibel om te kiezen voor een intieme privétour met maximale flexibiliteit of een betaalbare gedeelde tour. Wees voorbereid op korte instructies voordat je naar de snorkellocatie vaart, ongeveer 10 minuten van het strand. De tour bevat een deskundige snorkelgids die je helpt met je snorkelactiviteiten terwijl je de tweede snorkelplek in duikt. Je gids helpt je ook bij het aantrekken van je snorkeluitrusting, die is inbegrepen in het tourpakket. Verken de onderwater, kristalheldere schoonheid van Bali's Blue Lagoon Beach terwijl je in de uitnodigende tropische wateren duikt om de ontzagwekkende landschappen en het verbazingwekkende onderwaterleven onder de oppervlakte te ervaren. Dan zie je de prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen om je heen terwijl je in het volle zicht duikt. Ontmoet de zeeschildpadden als je geluk hebt. Zwem met honderden soorten kleurrijke vissen die verbluffend zijn. Als je je reis voortzet naar Tanjung Jepun Beach, zie je ook koraalduivels, kreeften, papegaaivissen, anemoonvissen, murenen en andere prachtige zeedieren. Vul je maag na het snorkelen met authentieke Balinese gerechten naast het strand. Ze bieden heerlijke culinaire hoogstandjes met een privéstrandsfeer terwijl ze genieten van een rustige en mooie strandsfeer in het iconische restaurant Warung Blue Lagoon. Het seafood menu is de spil van deze culinaire strandspots. Van snorkeluitrusting, boottransfer en een lunchmenu tot douchen, kleedkamers en kluisjes zijn all-inclusive. Zodra je je afspoelt na het snorkelen en genieten van je lunchmaaltijd, maak je je klaar om terug naar het hotel te worden gereden met een shuttle met airconditioning of een privévoertuig. Als u een optie met privétransfers heeft gekozen, kunt u uw ervaring verbeteren door een tour toe te voegen aan een lijst met plaatsen om uw transfertijd te benutten om de schoonheid van Bali verder te verkennen naar Ubud, Gate of Heaven of Waterfalls (Tibumana-waterval en Kanto Lampo) met kaartjes inbegrepen.

Bali: Blue Lagoon-snorkel- en watervaltour met lunch

2. Bali: Blue Lagoon-snorkel- en watervaltour met lunch

Geniet van een reis naar de Blue Lagoon in Padang Bai - een van de beste snorkelplekken op Bali met zijn kalme kristalheldere water. Geniet van twee uur snorkelen, een uur snorkelen bij de Blue Lagoon en nog een uur snorkelen bij AmukBay. Zak met je tenen in het zachte schone zand op het strand en snorkel om een bloeiend koraalrif te ontdekken met inktvissen, maanvissen, koevissen en murenen. Zorg ervoor dat u uw onderwatercamera inpakt voor een aantal fantastische mogelijkheden voor macrofotografie. De warme tropische wateren van de Blue Lagoon zijn het hele jaar door perfect om te snorkelen. Ga terug naar de kust aan het einde van je snorkel-odyssee voor een stevige lunch en smul van Indonesisch eten terwijl je geniet van de relaxte sfeer van Padang Bay. Maak je dag compleet met het verkennen van de Kanto Lampo-waterval, waar je kunt genieten van het ongerepte water, en foto's kunt maken op de Insta-beroemde rots voordat je terugkeert naar je hotel.

Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

3. Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

Geniet van de idyllische landschappen en prachtige stranden tijdens deze dagtocht in een auto met airconditioning. Snorkel door scholen kleurrijke vissen in de Blue Lagoon, zwem in het frisse water van de Tegenungan-waterval en bezoek de Beji Guwang Hidden Canyon. Na het ophalen ga je verder naar Tanjung Jepun en Blue Lagoon voor snorkelsessies met een deskundige instructeur. Zweef boven de levendige koraalriffen en kijk uit voor rifhaaien, zeeschildpadden, leeuwenvissen en inktvissen. Stop bij de Tegenungan-waterval, op korte afstand van Ubud. Kom dicht bij de waterval, zwem in het water eronder en koel af van de tropische zon voordat je doorgaat naar de verborgen kloof in Sukawati. Bereik de Beji Guwang Hidden Canyon waar gedurende duizenden jaren imposante muren werden gevormd door de rivier. Wandel langs de rivier voordat je in het water springt. Rust uit na je dagvullende avontuur op de terugreis naar je accommodatie.

Bali: ATV- en Blue Lagoon-snorkeltour in Ubud met lunch

4. Bali: ATV- en Blue Lagoon-snorkeltour in Ubud met lunch

Begin aan een dag voor Een avontuurlijke activiteit, een combinatie van ervaring op het land en het water, met Quad Bike ATV Riding Adventures en snorkelsafari's op twee van de meest populaire plekken in de oostzee van Bali. Het avontuur begint bij het ophalen van je hotel en wordt naar de locatie van het ATV-avontuur gereden in het dorp Silakarang, aan de rand van Ubud. Geniet van 1,5 uur sightseeing door een 4-wielige ATV met een 250 cc-motor te besturen, wat je avontuur door het dorp Ubud, rijstvelden, rivieren, bossen en modderige paden nog spannender zal maken. Was en ruim je lichaam op en geniet van een heerlijke Indonesische lunch. Na de lunch, gevolgd door een snorkelsafari op het Blue Lagoon-strand en Tanjung Jepun, een zeer populaire plek voor snorkelaars. Geniet op beide plaatsen 2 uur lang van de schoonheid van de zee. Geïntegreerd met kalme golf, krijgt u de kans om de veevissen, koraalriffen op het vulkanische zand op de bodem te zien en krijgt u de gelukkige kans door een schildpad in hun leefgebied te ontmoeten en een kleurrijke vis te vinden als de wereldberoemde naam genaamd Nemo verborgen van zeewier . Aan het einde wordt u veilig teruggebracht naar uw hotel en geniet u van de rest van uw dag.

Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

5. Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

Leer duiken beter begrijpen en ontwikkel er een beter gevoel voor tijdens een duikervaring voor beginners aan de oostkust van Bali. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je naar Padangbai en klim je aan boord van een traditionele jukung (Balinese boot) en vaar je in 15 minuten naar de Blue Lagoon. Onderweg bewonder je de combinatie van wit zand, prachtige stranden, helderblauw water en uitzicht op de Padangbai. Krijg de basisvaardigheden van het duiken onder de knie en leer onder andere hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt blijven tijdens een duik. Als je besluit dat je hierna met duiken verder wilt gaan, kan deze dag meetellen voor je PADI Open Water Diver-cursus. Je ziet waarschijnlijk veel blauwgespikkelde roggen en daarnaast ook inktvissen, schorpioenvissen, grombaarzen, trekkervissen, murenen en meer. Misschien kom je zelfs een onderzeeër tegen. Duik 2 keer en geniet van extra tijd om te zwemmen en te ontspannen. Een heerlijke lunch na je tweede duik is inbegrepen.

Bali: Blue Lagoon en Tanjung Jepun snorkelen met lunch

6. Bali: Blue Lagoon en Tanjung Jepun snorkelen met lunch

Begin je snorkeltrip op Bali met een handige ophaalservice direct bij je accommodatie en ga op weg naar het kleine kustplaatsje Padangbai. Ontmoet je instructeur en verzamel je uitrusting voordat je deelneemt aan een korte veiligheidsbriefing. Stap dan aan boord van een watertaxi en vaar naar je eerste snorkelbestemming, Tanjung Jepun Beach. Zwem in ondiep water met een gemiddelde diepte van twee tot drie meter en ontdek de kleurrijke vissen die hier leven. Bekijk blauwgevlekte pijlstaartroggen, filefish, clownvissen, blauwe tangs en nog veel meer. Na ongeveer een uur in het water stap je weer op de boot en reis je naar Blue Lagoon Beach, een van de beste snorkelplekken op Bali. Bewonder het kleurrijke koraalrif en ga op zoek naar koraalduivels, murenen, kogelvissen, langhoornvissen en nog veel meer. Als je geluk hebt, kun je zelfs een of twee zeeschildpadden tegenkomen. Neem een snelle douche aan land en ga zitten voor een eenvoudige Indonesische lunch om bij te tanken na je snorkelavontuur. Na de lunch brengt je chauffeur je terug naar je accommodatie, waar je excursie ten einde loopt. Je kunt er ook voor kiezen om je tour uit te breiden met een optioneel bezoek aan de Tibumana waterval voordat je terugkeert naar je hotel. Ontdek dit verborgen juweeltje dat verscholen ligt in het weelderige Balinese landschap en maak foto's van het trapsgewijze water voordat je wordt afgezet bij je accommodatie.

Bali: Blue Lagoon snorkelen en Tanjung Jepun privétour

7. Bali: Blue Lagoon snorkelen en Tanjung Jepun privétour

Maak kennis met de vele duikspots op Bali die meer aandacht verdienen. Maak een onvergetelijk dagje uit naar de beste plekken om te snorkelen op het eiland. Na een vroege pick-up van je hotel, ga je van Padang Bay naar de Blue Lagoon, bekend om zijn levendige wateren, witte zandstranden en overvloedig zeeleven. Je ervaren instructeur kent de beste plekken om te snorkelen, waar je, als je geluk hebt, schildpadden, papegaaivissen en manta's kunt zien. Ga vervolgens naar Tanjung Jepun, een van de meest populaire duikplekken op Bali. Kies ervoor om te snorkelen of te ontspannen op het zand voor een dromerige late ochtend. Na het snorkelen kun je voor de lunch of in de middag douchen en omkleden. Na de lunch ga je naar Virgin Beach, een ongerepte strook zand die alleen bekend is bij de lokale bevolking. Hier is het gemakkelijk om het kleurrijke zeeleven niet ver van de kust te zien. Stop ten slotte bij Taman Ujung op weg naar huis. Dit serene waterpaleis was ooit de thuisbasis van het Balinese koningshuis en is nog steeds een van de best onderhouden en rustigste plekken op het eiland. Nadat je foto's hebt gemaakt en van het landschap hebt genoten, ga je terug naar je accommodatie.

Activiteiten op Bali: Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun

8. Activiteiten op Bali: Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun

Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun is een snorkelplek die zeer geschikt is voor beginners en gezinnen, omdat het water bij normaal weer erg rustig is. Blue Lagoon Bali is een onontgonnen strand met een witte zandbodem en loopt geleidelijk af tot 22 meter. Geniet van een geweldige ervaring om op een dag te snorkelen bij Blue Lagoon 2 en Tanjung Jepun met een privéservice van 2 uur. Je krijgt een onderwaterparadijservaring met prachtige en zeer unieke wezens, je kunt ook genieten van warm water en er omheen ontspannen. Blue Lagoon Bali Dit is een van de beste snorkelplekken op Bali, ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Denpasar of 1 uur rijden vanaf Ubud. Routebeschrijving We bieden een flexibele ophaaltijd, afhankelijk van uw verzoek van uw hotel tussen 07.00 en 10.00 uur. 08.00 uur – Ophalen bij het hotel 09.30 – Aankomst bij Blue Lagoon & voorbereiding voor uitrusting 10.00 – Begin met snorkelen 12.00 – Maak het snorkelen af 12.30 uur – middagmaal 13.30 uur – Terug naar het hotel

Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

9. Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

Profiteer van de pick-up van je hotel in het zuiden van Bali en reis met een bus naar het duikbureau in Sanur. Ga door naar de kustplaats Padangbai om je snorkeluitrusting te verzamelen en aan boord te gaan van een traditionele boot om je snorkelavontuur te starten. Zeil naar de Blue Lagoon, ongeveer 5 minuten van Padangbai. Duik dan in de uitnodigende wateren om de opvallende landschappen en het prachtige zeeleven net onder het oppervlak te ervaren. Ga door naar de tweede snorkelplaats van de dag om door te gaan met het plezier! Aan het eind van je snorkelavontuur, ga je terug naar de kust voor een inbegrepen lunch. Geniet van Indonesisch eten en geniet van de ontspannen sfeer van de Padangbai voordat je op het einde van de dag naar je hotel wordt gebracht.

Bali: Lempuyang Tempel & Blue Lagoon Snorkelen met Lunch

10. Bali: Lempuyang Tempel & Blue Lagoon Snorkelen met Lunch

De Bali Lempuyang Tempel of Poort van de Hemel Tempel is een van de belangrijkste tempels voor Balinese hindoes. Deze tempel ligt op de top van de Lempuyang heuvel met een prachtig uitzicht en een koele sfeer, je passeert de tempel met een personenauto die is voorzien om alle gasten naar de tempel te brengen. Met onze Balinese gids zul je meer te weten komen over de Lempuyang Tempel. Om foto's te maken in de hemelpoort moeten alle gasten meestal wachten in de rij, maar al het geduld en de vermoeidheid worden beloond met een geweldige ervaring en prachtige foto's. Je kunt 1 uur snorkelen bij Tanjung Jepun Beach en 1 uur snorkelen bij Blue Lagoon Beach Bali. Tanjung Jepun Beach is een zeer goede snorkelplek voor wie veel kleurrijke vissen Nemo! en Dori in Bali! wil zien met een diepte van 2 tot 3 meter. Blue Lagoon Beach is een snorkelplek met een diepte van 7 tot 8 meter, het zou geweldig zijn als je kunt snorkelen en duiken om koraal en schildpadden te zien!

44 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Blue Lagoon Beach: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Blue Lagoon Beach

Wil je alle activiteiten in Blue Lagoon Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon Beach

Gemiddelde beoordeling

4.8
(407 beoordelingen)

Onze dag begon met het ophalen van een hotel. Onze chauffeur bracht ons eerst naar de Bali Diving School waar je de uitrusting voor je uitrusting doet en onze coach ontmoet. Daarna vertrokken we naar Padangbai met ongeveer 1,5 uur rijden. Bij onze aankomst zeilden we naar de wateren op een traditionele Balinese boot. Onze coach gaf ons een briefing op de boot over de basisprincipes van duiken, inclusief het introduceren van de versnellingen en het ondertekenen onder water. Instructies waren duidelijk. Daarna kleedden we ons aan en gingen het water in om wat praktijkervaring op te doen. De coach bracht ons beetje bij beetje dieper en dieper. In totaal hebben we twee duiken gemaakt, de uitzichten waren spectaculair. na de duiken hebben we heerlijk geluncht in het strandrestaurant. Onze coach was zeer goed geïnformeerd en opperarmbeen. Heeft de hele tijd goed voor ons gezorgd.

Het begon met de supertransfer naar het duikcentrum, op tijd en iedereen was vriendelijk. Daarnaast kregen we twee grote waterflessen en kleine snacks die we totaal niet hadden verwacht. Na het selecteren van de uitrusting gingen we snel naar de plek waar we aan boord van de boot gingen. We kozen het eten voor de lunch van tevoren en bespaarden zo de wachttijd :). De duiken waren super gaaf en onze gidsen zorgden ervoor dat alles in orde was en bleven kalm als er iets niet klopte. Na de duik konden we ontspannen douchen en genieten van een zeer goede lunch. Een geweldige excursie die we meteen zouden aanbevelen!

Ongelooflijke eerste ervaring! Tijdens mijn eerste duik zag ik 2 schildpadden, murenen, pijlstaartroggen, een school barracuda's, bidsprinkhaankreeften, anemoon- en clownvissen en nog veel meer kleurrijke vissen met levendige, goed bewaarde koralen! 100% aanbevelen!

Zeer goede organisatie en zeer responsief op berichten op WhatsApp. Over het algemeen is het erg goed.

Zeer mooie reis! We namen veel mee en hebben er echt van genoten. Geweldige gids!