Belevingen in
Blue Lagoon Beach

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Blue Lagoon Beach: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

1. Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

Ga naar de oostkust van Bali voor een idyllisch landschap en prachtige stranden, met minder drukte dan andere delen van het eiland. Na het ophalen ga je verder naar Tanjung Jepun en Blue Lagoon voor snorkelsessies met een deskundige instructeur. Glijd boven de levendige koraalriffen en let op rifhaaien, zeeschildpadden, leeuwvissen en inktvissen. De volgende stop is de Tegenungan-waterval, op korte afstand van Ubud. Kom dicht bij de waterval, zwem in het water eronder en koel af van de tropische zon voordat je verder gaat naar de verborgen kloof in Sukawati. Eindelijk bereik je de Beji Guwang Hidden Canyon. De stenen muren hier werden gevormd door riviererosie gedurende duizenden jaren, waardoor er prachtige patronen achterbleven. Trek langs de rivier voordat je de kans neemt om in het water te springen. Rust uit na je avontuur van een hele dag terwijl je wordt teruggebracht naar je accommodatie.

...
Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

2. Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

Leer duiken beter begrijpen en ontwikkel er een beter gevoel voor tijdens een duikervaring voor beginners aan de oostkust van Bali. Je wordt opgehaald bij je hotel en reist daarna naar Padangbai, waar je aan boord gaat van een traditionele jukung (een Balinese boot) en in 15 minuten naar de Blue Lagoon vaart. Onderweg bewonder je de combinatie van wit zand, prachtige stranden, helderblauw water en uitzicht op de Padangbai. Krijg de basisvaardigheden van het duiken onder de knie en leer onder andere hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt blijven tijdens een duik. Als je besluit dat je hierna met duiken verder wilt gaan, kan deze dag meetellen voor je PADI Open Water Diver-cursus. Je ziet waarschijnlijk veel blauwgespikkelde roggen en daarnaast ook inktvissen, schorpioenvissen, grombaarzen, trekkervissen, murenen en meer. Misschien kom je zelfs een onderzeeër tegen. Duik 2 keer en geniet van extra tijd om te zwemmen en te ontspannen. Een heerlijke lunch na je tweede duik is inbegrepen.

...
Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

3. Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

Profiteer van de pick-up van je hotel in het zuiden van Bali en reis met een bus naar het duikbureau in Sanur. Ga door naar de kustplaats Padangbai om je snorkeluitrusting te verzamelen en aan boord te gaan van een traditionele boot om je snorkelavontuur te starten. Zeil naar de Blue Lagoon, ongeveer 5 minuten van Padangbai. Duik dan in de uitnodigende wateren om de opvallende landschappen en het prachtige zeeleven net onder het oppervlak te ervaren. Ga door naar de tweede snorkelplaats van de dag om door te gaan met het plezier! Aan het eind van je snorkelavontuur, ga je terug naar de kust voor een inbegrepen lunch. Geniet van Indonesisch eten en geniet van de ontspannen sfeer van de Padangbai voordat je op het einde van de dag naar je hotel wordt gebracht.

...

Sitemap Blue Lagoon Beach

Wil je alle activiteiten in Blue Lagoon Beach ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon Beach

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 169 beoordelingen

Ik raad ten zeerste aan! Het personeel was zeer deskundig en vriendelijk. Persoonlijk ben ik er niet in geslaagd om slechter te duiken toen de drukvereffening niet goed werkte. De gids probeerde echter matig te begeleiden en was constant aanwezig om te controleren of alles in orde was. Na een paar pogingen besloot ik terug te gaan naar de boot, zodat niet ieders duikexperiment hieraan zou worden verspild. Tegelijkertijd waren er ook snorkelaars bij betrokken, dus daar ben ik op overgestapt. Echt veel te zien, goed humeur, efficiënt vervoer en een smakelijke lunch. Ik zal de volgende keer zeker via hen komen om een duiktrip te maken! We vonden het allebei erg leuk, ook al heb ik zelf niet goed kunnen duiken. Tijdens het duiken loont het de moeite om plastic afval uit de zee op te rapen, zelfs op de mouw, want het waren er echt heel veel. Tijdens die kleine duikpoging heb ik al aardig wat verzameld. -Tiia en Janic

Onze gids was erg goed, toen ik onderweg naar de tweede plek zeeziek werd, bracht hij ons meteen terug. Op de eerste fantastische plek liet hij ons de onderwaterwereld zien en fotografeerde hij deze zelfs met zijn GoPro. We hebben de foto's meteen. Helaas waren er mini-kwallen die alleen een beetje op de huid plaagden tijdens het snorkelen - maar mijn vriend reageerde 1-2 dagen later allergisch en kreeg veel jeukende puistjes. Tip: wetsuit voor gevoelige snorkelaars.

Meeeeegaaaa !!

Gewoon mooi en aanbevolen! Onze gids was echt geweldig en zeer toegewijd. Je kunt de diversiteit van de zee zien! De lunch was ook heerlijk. We hadden de hamburger met frietjes :). Bedankt, Bali Diving, voor de onvergetelijke ervaring !!

je snorkelt op 2 plaatsen, vooral de tweede met alle kleurrijke vissen was geweldig! de duur van het snorkelen was meer dan genoeg voor ons. het enige negatieve punt is het verkeer, dus je moet de hele dag plannen. heel leuk team!

Super geregeld,fijn de tijd overal voor en goed geholpen door onze gids. En wist ook van alles er over te vertellen wat in de zee zwom