Datums kiezen

Blue Lagoon Beach

Blue Lagoon Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Bali: Blue Lagoon Beach-snorkeltour met lunch

1. Bali: Blue Lagoon Beach-snorkeltour met lunch

Doe mee met deze Bali-snorkeltour voor een dag vol activiteiten in het rustige en mooie Blue Lagoon-strand en enkele verborgen snorkelplekken. Als u een optie met transfers selecteert, zal uw vriendelijke Engelssprekende chauffeur u bij u thuis ontmoeten en u naar de locatie sturen. Of je gaat direct met je arrangement aan de slag. Flexibel om te kiezen voor een intieme privétour met maximale flexibiliteit of een betaalbare gedeelde tour. Wees voorbereid op korte instructies voordat je naar de snorkellocatie vaart, ongeveer 10 minuten van het strand. De tour bevat een deskundige snorkelgids die je helpt met je snorkelactiviteiten terwijl je de tweede snorkelplek in duikt. Je gids helpt je ook bij het aantrekken van je snorkeluitrusting, die is inbegrepen in het tourpakket. Verken de onderwater, kristalheldere schoonheid van Bali's Blue Lagoon Beach terwijl je in de uitnodigende tropische wateren duikt om de ontzagwekkende landschappen en het verbazingwekkende onderwaterleven onder de oppervlakte te ervaren. Dan zie je de prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen om je heen terwijl je in het volle zicht duikt. Ontmoet de zeeschildpadden als je geluk hebt. Zwem met honderden soorten kleurrijke vissen die verbluffend zijn. Als je je reis voortzet naar Tanjung Jepun Beach, zie je ook koraalduivels, kreeften, papegaaivissen, anemoonvissen, murenen en andere prachtige zeedieren. Vul je maag na het snorkelen met authentieke Balinese gerechten naast het strand. Ze bieden heerlijke culinaire hoogstandjes met een privéstrandsfeer terwijl ze genieten van een rustige en mooie strandsfeer in het iconische restaurant Warung Blue Lagoon. Het seafood menu is de spil van deze culinaire strandspots. Van snorkeluitrusting, boottransfer en een lunchmenu tot douchen, kleedkamers en kluisjes zijn all-inclusive. Zodra je je afspoelt na het snorkelen en genieten van je lunchmaaltijd, maak je je klaar om terug naar het hotel te worden gereden met een shuttle met airconditioning of een privévoertuig. Als u een optie met privétransfers heeft gekozen, kunt u uw ervaring verbeteren door een tour toe te voegen aan een lijst met plaatsen om uw transfertijd te benutten om de schoonheid van Bali verder te verkennen naar Ubud, Gate of Heaven of Waterfalls (Tibumana-waterval en Kanto Lampo) met kaartjes inbegrepen.

Bali: Blue Lagoon-snorkel- en watervaltour met lunch

2. Bali: Blue Lagoon-snorkel- en watervaltour met lunch

Geniet van een reis naar de Blue Lagoon in Padang Bai - een van de beste snorkelplekken op Bali met zijn kalme kristalheldere water. Geniet van twee uur snorkelen, een uur snorkelen bij de Blue Lagoon en nog een uur snorkelen bij AmukBay. Zak met je tenen in het zachte schone zand op het strand en snorkel om een bloeiend koraalrif te ontdekken met inktvissen, maanvissen, koevissen en murenen. Zorg ervoor dat u uw onderwatercamera inpakt voor een aantal fantastische mogelijkheden voor macrofotografie. De warme tropische wateren van de Blue Lagoon zijn het hele jaar door perfect om te snorkelen. Ga terug naar de kust aan het einde van je snorkel-odyssee voor een stevige lunch en smul van Indonesisch eten terwijl je geniet van de relaxte sfeer van Padang Bay. Maak je dag compleet met het verkennen van de Kanto Lampo-waterval, waar je kunt genieten van het ongerepte water, en foto's kunt maken op de Insta-beroemde rots voordat je terugkeert naar je hotel.

Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

3. Oost-Bali: dagtrip snorkelen, canyoning en waterval

Geniet van de idyllische landschappen en prachtige stranden tijdens deze dagtocht in een auto met airconditioning. Snorkel door scholen kleurrijke vissen in de Blue Lagoon, zwem in het frisse water van de Tegenungan-waterval en bezoek de Beji Guwang Hidden Canyon. Na het ophalen ga je verder naar Tanjung Jepun en Blue Lagoon voor snorkelsessies met een deskundige instructeur. Zweef boven de levendige koraalriffen en kijk uit voor rifhaaien, zeeschildpadden, leeuwenvissen en inktvissen. Stop bij de Tegenungan-waterval, op korte afstand van Ubud. Kom dicht bij de waterval, zwem in het water eronder en koel af van de tropische zon voordat je doorgaat naar de verborgen kloof in Sukawati. Bereik de Beji Guwang Hidden Canyon waar gedurende duizenden jaren imposante muren werden gevormd door de rivier. Wandel langs de rivier voordat je in het water springt. Rust uit na je dagvullende avontuur op de terugreis naar je accommodatie.

Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

4. Bali: duiken voor beginners in de Padangbai Blue Lagoon

Leer duiken beter begrijpen en ontwikkel er een beter gevoel voor tijdens een duikervaring voor beginners aan de oostkust van Bali. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je naar Padangbai en klim je aan boord van een traditionele jukung (Balinese boot) en vaar je in 15 minuten naar de Blue Lagoon. Onderweg bewonder je de combinatie van wit zand, prachtige stranden, helderblauw water en uitzicht op de Padangbai. Krijg de basisvaardigheden van het duiken onder de knie en leer onder andere hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt blijven tijdens een duik. Als je besluit dat je hierna met duiken verder wilt gaan, kan deze dag meetellen voor je PADI Open Water Diver-cursus. Je ziet waarschijnlijk veel blauwgespikkelde roggen en daarnaast ook inktvissen, schorpioenvissen, grombaarzen, trekkervissen, murenen en meer. Misschien kom je zelfs een onderzeeër tegen. Duik 2 keer en geniet van extra tijd om te zwemmen en te ontspannen. Een heerlijke lunch na je tweede duik is inbegrepen.

Bali: ATV- en Blue Lagoon-snorkeltour in Ubud met lunch

5. Bali: ATV- en Blue Lagoon-snorkeltour in Ubud met lunch

Begin aan een dag voor Een avontuurlijke activiteit, een combinatie van ervaring op het land en het water, met Quad Bike ATV Riding Adventures en snorkelsafari's op twee van de meest populaire plekken in de oostzee van Bali. Het avontuur begint bij het ophalen van je hotel en wordt naar de locatie van het ATV-avontuur gereden in het dorp Silakarang, aan de rand van Ubud. Geniet van 1,5 uur sightseeing door een 4-wielige ATV met een 250 cc-motor te besturen, wat je avontuur door het dorp Ubud, rijstvelden, rivieren, bossen en modderige paden nog spannender zal maken. Was en ruim je lichaam op en geniet van een heerlijke Indonesische lunch. Na de lunch, gevolgd door een snorkelsafari op het Blue Lagoon-strand en Tanjung Jepun, een zeer populaire plek voor snorkelaars. Geniet op beide plaatsen 2 uur lang van de schoonheid van de zee. Geïntegreerd met kalme golf, krijgt u de kans om de veevissen, koraalriffen op het vulkanische zand op de bodem te zien en krijgt u de gelukkige kans door een schildpad in hun leefgebied te ontmoeten en een kleurrijke vis te vinden als de wereldberoemde naam genaamd Nemo verborgen van zeewier . Aan het einde wordt u veilig teruggebracht naar uw hotel en geniet u van de rest van uw dag.

Bali: Blue Lagoon snorkelen en Tanjung Jepun privétour

6. Bali: Blue Lagoon snorkelen en Tanjung Jepun privétour

Maak kennis met de vele duikspots op Bali die meer aandacht verdienen. Maak een onvergetelijk dagje uit naar de beste plekken om te snorkelen op het eiland. Na een vroege pick-up van je hotel, ga je van Padang Bay naar de Blue Lagoon, bekend om zijn levendige wateren, witte zandstranden en overvloedig zeeleven. Je ervaren instructeur kent de beste plekken om te snorkelen, waar je, als je geluk hebt, schildpadden, papegaaivissen en manta's kunt zien. Ga vervolgens naar Tanjung Jepun, een van de meest populaire duikplekken op Bali. Kies ervoor om te snorkelen of te ontspannen op het zand voor een dromerige late ochtend. Na het snorkelen kun je voor de lunch of in de middag douchen en omkleden. Na de lunch ga je naar Virgin Beach, een ongerepte strook zand die alleen bekend is bij de lokale bevolking. Hier is het gemakkelijk om het kleurrijke zeeleven niet ver van de kust te zien. Stop ten slotte bij Taman Ujung op weg naar huis. Dit serene waterpaleis was ooit de thuisbasis van het Balinese koningshuis en is nog steeds een van de best onderhouden en rustigste plekken op het eiland. Nadat je foto's hebt gemaakt en van het landschap hebt genoten, ga je terug naar je accommodatie.

Activiteiten op Bali: Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun

7. Activiteiten op Bali: Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun

Snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun is een snorkelplek die zeer geschikt is voor beginners en gezinnen, omdat het water bij normaal weer erg rustig is. Blue Lagoon Bali is een onontgonnen strand met een witte zandbodem en loopt geleidelijk af tot 22 meter. Geniet van een geweldige ervaring om op een dag te snorkelen bij Blue Lagoon 2 en Tanjung Jepun met een privéservice van 2 uur. Je krijgt een onderwaterparadijservaring met prachtige en zeer unieke wezens, je kunt ook genieten van warm water en er omheen ontspannen. Blue Lagoon Bali Dit is een van de beste snorkelplekken op Bali, ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Denpasar of 1 uur rijden vanaf Ubud. Routebeschrijving We bieden een flexibele ophaaltijd, afhankelijk van uw verzoek van uw hotel tussen 07.00 en 10.00 uur. 08.00 uur – Ophalen bij het hotel 09.30 – Aankomst bij Blue Lagoon & voorbereiding voor uitrusting 10.00 – Begin met snorkelen 12.00 – Maak het snorkelen af 12.30 uur – middagmaal 13.30 uur – Terug naar het hotel

Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

8. Bali: Snorkeltrip naar de Padangbai Blue Lagoon

Profiteer van de pick-up van je hotel in het zuiden van Bali en reis met een bus naar het duikbureau in Sanur. Ga door naar de kustplaats Padangbai om je snorkeluitrusting te verzamelen en aan boord te gaan van een traditionele boot om je snorkelavontuur te starten. Zeil naar de Blue Lagoon, ongeveer 5 minuten van Padangbai. Duik dan in de uitnodigende wateren om de opvallende landschappen en het prachtige zeeleven net onder het oppervlak te ervaren. Ga door naar de tweede snorkelplaats van de dag om door te gaan met het plezier! Aan het eind van je snorkelavontuur, ga je terug naar de kust voor een inbegrepen lunch. Geniet van Indonesisch eten en geniet van de ontspannen sfeer van de Padangbai voordat je op het einde van de dag naar je hotel wordt gebracht.

Bali Snorkelen bij Blue Lagoon met lunch

9. Bali Snorkelen bij Blue Lagoon met lunch

Je zult 2 uur genieten van snorkelen bij Blue Lagoon en Tanjung Jepun Spot, inclusief een traditionele Indonesische lunch van een vast menu. Deze tour is (add-on van ophalen en terugbrengen bij uw hotel) alle snorkeluitrusting zoals: vin, masker of zwemvest als u niet kunt zwemmen. inbegrepen en er zijn 2 plekken die bezocht zullen worden, genaamd Blue Lagoon Beach en Tanjung Jepun Spot met een traditionele boot. na het snorkelen bieden we een Indonesisch lunchmenu waaruit gekozen kan worden, zoals gebakken noedels en gebakken rijst.

Bali: Blue Lagoon-snorkel, Kanto Lampo en Tibumana-watervallen

10. Bali: Blue Lagoon-snorkel, Kanto Lampo en Tibumana-watervallen

De Bali snorkeltour laat je de verborgen juweeltjes van Bali bezoeken. Niet alleen in het oosten van Bali, maar ook een bezoek brengen aan de drie bijzondere watervallen van Bali in het centrum van Bali (Ubud-gebied). Dus wees klaar om instagrambare momenten te maken met je vrienden en familie. Om de watervallen te bezoeken, duurt de duur ongeveer 2 uur. Tussen de tochten door wordt er geluncht. Deze tour bevat ook een ervaren gids voor de snorkelactiviteit. Bij de eerste stop is snorkelen bij het Blue Lagoon-strand de moeite waard. Je glijdt over levendige koraalriffen en staat oog in oog met de zeeschildpadden, inktvissen, koraalduivels en zelfs rifhaaien. De volgende stop ga je naar het Ubud-gebied. Eerst zie je de torenhoge Tibumana-waterval, niet ver van het centrum van Ubud. Neem een duik in de waterbronnen om af te koelen van de hete zon. De tweede waterval is de Kanto Lampo-waterval. Deze waterval staat bekend om zijn trapvormige waterbronnen die vanaf een hoogte van 15 meter uitmonden. Het vallende water gaat door zwarte rotswanden met groene planten eromheen, waardoor de atmosfeer van nature fris is.

Beschikbare activiteiten

29 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Blue Lagoon Beach

Wil je alle activiteiten in Blue Lagoon Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon Beach

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 407 beoordelingen

Sochtends om 07:00 precies werden wij opgehaald in ons hotel. Na een half uurtje rijden kwamen we aan bij het kantoor van Bali Diving, om wat formulieren in te vullen. Vervolgens begon onze 1:15 uur durende rit naar Padangbai, hier aangekomen werden de spullen op de boot geladen en moesten we nog een klein stukje varen. Eenmaal aangekomen werd er een hele goede en duidelijke instructie gegeven, hierna mochten we het water in. De instructeur hielp ons (2 personen) geleidelijk de diepte in en lette daarbij goed op ons. Met de gehuurde Go-Pro heeft hij super leuke foto’s en video’s gemaakt. We hebben o.a. Schildpadden, Inktvis, Clownvissen, Trompetvissen etc. gezien. Na twee duiken kregen we lunch in een nabij gelegen restaurant. Al met al een top beleving!

it was amazing! the people were very nice and understanding , and it’s a beautiful spot to dive. during the first dive i had some trouble stabilizing due to the current and I was afraid to touch the coral but the instructor just gently held me by my arm and took me along which was very helpful :) we saw 3 sea turtles, lots of beautiful fishes including a pufferfish and a lion fish, beautiful coral ofcourse and so many more things. this was my first dive in open water and it felt very safe. also ; the lunch after was delicious! thank you to the instructors, drivers and other people that helped making this a nice experience!