Blue Lagoon, IJsland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Blue Lagoon, IJsland

Wil je alle activiteiten in Blue Lagoon, IJsland ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon, IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.030 beoordelingen

Kristina was een geweldige gids. Beveel Nice Travel ten zeerste aan voor uw reis! Het was een volle dag! Ik werd stipt opgehaald en de minibus was uitstekend en erg comfortabel. Kristina vertelde ons over elke site voordat we aankwamen en maakte ook tijd voor een extra ijsstop bij een geweldige boerderij. Er was genoeg tijd om alle bezienswaardigheden op de lijst te zien met voldoende tijd voor het verkennen en foto's. Het hoogtepunt was de waterval van zeven en de lagune, wat een perfecte manier was om de dagtocht te beëindigen.

Ondanks de grijze lucht is het water spectaculair gekleurd. Er was een nuttige uitleg van het proces toen ze binnenkwamen, alles werkte prima. Ik heb de dag ervoor online geboekt in Reykjavik, betaald met creditcard en korte tijd later ontving ik de e-mail met de voucher. GetYourGuide weer met veel plezier!

Deze tour is helemaal episch! IJsland is een verbluffend mooi land en deze tour benadrukt zijn dramatische schoonheid. Onze gids, David was grappig en charmant en een fontein van interessante informatie. Ik reis al 40 jaar internationaal en dit was een van de beste tours die ik ooit heb gedaan! Doe het!!

Rainier of Nice Travel was een zeer informatieve gids en reizen. Het was onze eerste keer in IJsland en hij maakte onze reis extra speciaal en vooral plezierig. Hij is verantwoordelijk en we zouden hem aanbevelen aan vrienden en familie.

Fantastische trip, super gids. Goed georganiseerd.