Blue Lagoon, IJsland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon, IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.500 beoordelingen

Dit was echt een geweldige tour! Atle was onze reisleider en het was echt een fijne reisleider! We hadden geluk met het mooie weer aan het begin van de dag. De tour bestond uit alle hoogtepunten van de golden circle. We waren met een kleine groep, wat sowieso al een verschil maakt en Atle vertelde heel veel leuke wetenswaardigheden op een leuke en interactieve manier. Het eindigde in de Blue Lagoon wat echt een hoogtepunt van de dag was. Echt een dag om nooit te vergeten!!

Golden Circle: onmisbaar! Absoluut winter wonderland (in de winter natuurlijk). Bevroren Gullfoss watervallen, lopen tussen de aardscheur van Amerika en Europa. Blue Lagoon is niet erg speciaal. De charme van het opgewarmde water werd erg naar beneden gehaald door de luxe die er omheen gebouwd is.

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids!

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids! Hij stopte naast alle bezienswaardigheden ook regelmatig tussendoor op mooie locatie voor een versnapering. Het was een topdag. Door het mooie weer genoten wij extra van het landschap en de uitstapjes. Goed geregeld. Een aanrader !

Mooie rit door IJsland. Zeer ervaren chauffeur en gids, wij hadden Peter. Hoogtepunt vonden wij zelf de geyser. Wat een prachtig natuurgeweld! De krater in wintertijd kan er wel af. Deze zal in de zomertijd heel mooi zijn.

Well organised trip. Lots to see and a nice guide who told us a lot about the places we visited. Good to get to know Iceland!