Blue Lagoon, IJsland

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon, IJsland

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.502 beoordelingen

De blue lagoon is een uur rijden van Reykjavik. Daar aangekomen was het druk, maar eenmaal in het water was het heerlijk. Boven water -3 graden en onder water 39 graden. Heerlijk masker en gratis consumptie bij de comfort deal. We hebben 2 uren gebadderd. Het sneeuwde maar tussen de bergen zit je enig sinds beschut. Er was ons s middags verteld dat de Nothern light tour niet doorging. Maar bij terugkomst van de B.L. hebben we na vraag gedaan en bleek het door te gaan. Dus we zijn alsnog gegaan. Ook een drie kwartier in de bus na een plek buiten de stad. We hadden alle componenten mee maar hebben helaas geen Noorderlicht gezien. Maar de buschauffeur Thor en gids Erik waren vriendelijk en vertelde het leuk. Behulpzaam. Sprak meerdere talen dus fijn voor de Fransen en Spanjaarden. Hij zette je camera goed om een glimp te vangen van het licht.

Dit was echt een geweldige tour! Atle was onze reisleider en het was echt een fijne reisleider! We hadden geluk met het mooie weer aan het begin van de dag. De tour bestond uit alle hoogtepunten van de golden circle. We waren met een kleine groep, wat sowieso al een verschil maakt en Atle vertelde heel veel leuke wetenswaardigheden op een leuke en interactieve manier. Het eindigde in de Blue Lagoon wat echt een hoogtepunt van de dag was. Echt een dag om nooit te vergeten!!

Golden Circle: onmisbaar! Absoluut winter wonderland (in de winter natuurlijk). Bevroren Gullfoss watervallen, lopen tussen de aardscheur van Amerika en Europa. Blue Lagoon is niet erg speciaal. De charme van het opgewarmde water werd erg naar beneden gehaald door de luxe die er omheen gebouwd is.

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids!

Golden Circle tour was fantastisch. Veel gezien, aardige gids! Hij stopte naast alle bezienswaardigheden ook regelmatig tussendoor op mooie locatie voor een versnapering. Het was een topdag. Door het mooie weer genoten wij extra van het landschap en de uitstapjes. Goed geregeld. Een aanrader !

Goed georganiseerde excursie. Veel vrijheid wat betreft tijdsindeling. Je kunt vanaf Blue Lagoon ieder uur een bus terug nemen. Noorderlicht helaas niet gezien, via de site opnieuw boeken was lastig, maar met 1 telefoontje was dit geregeld.