Blue Lagoon, Malta

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Blue Lagoon, Malta

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.589 beoordelingen

Perfecte mix van sightseeing en ontspanning

Erg mooie boottocht waarbij wij de gelegenheid hadden om zowel in de ochtend bij de Blue Lagoon als in de middag bij de Crystal Lagoon te zwemmen en snorkelen. Fantastische plekken! Voordat je op de boot stapt, dien je een keuze te maken welke stad je wil bezichtigen op Gozo. Volgens de tekst op de site ga je twee plekken bezoeken, maar dit is dus niet zo! Je betaalt 5 euro per persoon extra voor het vervoer en daarna heb je 2 uur de tijd om zelf de stad te verkennen. Ook kun je optioneel nog een trip van 20 minuten met de speedboot naar een aantal grotten maken tijdens de stop bij Blue Lagoon. Dit kost 10 euro extra per persoon, hebben wij niet voor gekozen. Een minpunt was toch wel de drukte op de boot, dit mag echt wel wat minder.

prachtige vaart langs alle 3 de eilanden, een stop in een grot, we werden voor een uur gedropt bij de blue lagoon, adembenemend!! Vervolgens werden we nog voor 2 uur gestopt op het eiland comino voor 5 euro p.p extra kregen we een busrit waarbij je kon kiezen of we 2 uur naar een zwemlocatie wilden of naar Victoria de hoofdstad Zeker een aanrader!!

Absolutely a must. Great staff, fantastic trip, amazing boat, specious sundeckes...really nothing negative to share. We also booked the BBQ. Maybe this one was a bit overpriced. An advise is, to be on time at the boat to secure the best spots on the boat.

Fantastische excursie, diverse activiteiten, eilanden en het weer werkte natuurlijk ook mee, Zou het iedereen willen aanraden die maar even op Malta verblijft. Hopelijk gaan ze nog in november, als mijn ouders dit eiland bezoeken

Super leuke ervaring, absoluut een aanrader! We waren er in februari , het weer was wel wat frisjes en zwemmen zat er al helemaal niet in helaas! Maar desondanks toch genoten. Het was ook heel rustig op de boot.