Blyde River Canyon

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Blyde River Canyon: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Blyde River Canyon Boat Cruise

1. Blyde River Canyon Boat Cruise

Geniet van een mooie begeleide boottocht op de Blyde Dam, waar je de pracht van de op twee na grootste kloof ter wereld kunt bewonderen en de zeldzame "levende" Kadishi Tufa-waterval en de majestueuze Three Rondavels-bergformatie kunt zien. Geniet van de pracht van de op twee na grootste kloof ter wereld, erkend als de grootste 'groene kloof' vanwege het weelderige subtropische gebladerte. Staar naar de angstaanjagende en prachtige Kadishi Tufa-waterval, waarvan de unieke rotsformatie lijkt op een gezicht dat hevig huilt, en daarom ook wel bekend staat als 'het huilende gezicht van de natuur'. Passeer de Three Rondavels, een drietal monumentale bergtoppen die lijken op en vernoemd zijn naar traditionele inheemse bijenkorfhutten. Kom een overvloed aan dieren in het wild tegen en leer meer over de natuurlijke geschiedenis van de Blyde Canyon.

...
Blyde River Canyon: 1 uur durende quadrit op Franklyn Park

2. Blyde River Canyon: 1 uur durende quadrit op Franklyn Park

Voel het gevoel van avontuur en adrenaline tijdens een begeleide quad-fietstocht door het Franklin Park met uitzicht op de majestueuze Mariepskop-berg. Maak bij aankomst kennis met uw quadgids, die u een briefing zal geven over het bedienen van de quad. Start daarna op het pad en rijd door rivierbossen en savannegraslanden en over vlakke en lage heuvels met een spectaculair uitzicht op Mariepskop. Zie kleine antilopen, bavianen en een overvloed aan vogels voordat je aankomt bij de uitlopers van de Mariepskop Mountain in het Franklyn Park.

...
Van Hazyview: Panorama Tour Hoogtepunten

3. Van Hazyview: Panorama Tour Hoogtepunten

Vanuit Hazyview begint de tour terwijl deze naar de stad Graskop en het meest zuidelijke punt van de Blyde River Canyon klimt. De Panorama-route omvat een spectaculair landschap, met een adembenemend uitzicht op de Blyde River Canyon en uit over het eindeloze Lowveld en daarbuiten. Voor gasten die weinig tijd hebben of voor degenen die willen deelnemen aan een kortere tour, biedt deze optie de mogelijkheid om enkele van de bekendere attracties van de regio te bezoeken. Bezoek het beroemde en prachtige God's Window en Pinnacle Rock. Op de terugweg naar Hazyview bezoekt u de prachtige watervallen van Lissabon en de watervallen van Berlijn.

...
Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

4. Hazyview: boottocht Blyde River & rondleiding Reptile Park

Deze excursie begint met een bezoek aan het Kinyonga Reptile Park, de thuisbasis van vele soorten slangen, kikkers en andere interessante reptielen, dat eveneens dient als centrum voor reptiel-gerelateerd onderzoek en onderwijs. In Kinyonga leer je meer over de reptielen, amfibieën en spinachtigen van Zuid-Afrika, waarvan er velen bedreigd worden. Na het middageten ga je aan boord van een boot bij de Blydepoort Dam, waar vanaf je een prachtig uitzicht op de bergen hebt. Deze 1,5 uur durende excursie in een spectaculaire omgeving is onvergetelijk - met een beetje geluk spot je wilde dieren op de oevers en zo nu en dan komt er een nijlpaard  of een krokodil langs!

...

Sitemap Blyde River Canyon

Wil je alle activiteiten in Blyde River Canyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.