Boboli-tuinen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Boboli-tuinen

Wil je alle activiteiten in Boboli-tuinen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boboli-tuinen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 399 beoordelingen

Zeer mooie wandeling en ontspannen sfeer. Mooi uitzicht!

In de ochtend was er geen rij om over te slaan. Dat was leuk, niet zo druk. Misschien was het een beetje te warm om zo'n wandeling te maken, maar er was gelegenheid om af te koelen in een klein café op de binnenplaats van het palazzo. Het zilvermuseum en het porseleinmuseum zijn alleen voor die-hard snuisterijen en porseleinliefhebbers ... De kostuumcollectie was niet zo interessant omdat het alleen kleding uit de 20e eeuw was.

Echt nodig?

In tegenstelling tot het kathedraalcomplex en de Uffizi, weet ik niet zeker of het Palazzo Pitti vooraf reserveren en het tijdslot vereist. Toen ik op "mijn" tijd de voucher wilde inwisselen voor een kaart, stond ik helemaal alleen aan de balie. Het kan toeval zijn geweest dat er in die tijd geen publiek was dat kaartjes wilde kopen - het Palazzo heeft immers veel te bieden. In het museum zelf was het echter vrij leeg.

Mooi aangelegde tuinen. Een verademing om ff los te komen van de warmte van de stad. Mis wat duiding bij de standbeelden en audio Tour zodat je wat meer conrector en achtergrond mee krijgt.

We hadden er iets meer van verwacht. Het was erg mooi, maar vooral gewoon veel gras en bomen. Het is dat we studentenkorting kregen, anders hadden we het ietwat duur gevonden.

prachtig paleis

iets beter aangeven hoe je er kunt komen. Florence heeft bijna geen bordjes die je de weg wijzen.