Datums kiezen

Bode-MuseumActiviteiten in de openlucht

Bode-Museum Activiteiten in de openlucht: onze aanbevelingen

Berlin Boat: Spree Sightseeing Tour op elektrisch motorjacht

1. Berlin Boat: Spree Sightseeing Tour op elektrisch motorjacht

Suggestie van de crew: als deze activiteit uitverkocht is, bekijk dan een van onze andere tours. Verken de bezienswaardigheden langs de Spree in Berlijn aan boord van een volledig elektrisch motorjacht genaamd Fitzgerald. Krijg onderweg de mogelijkheid om versnaperingen te kopen, zoals gekoelde drankjes, koffiespecialiteiten en snacks, van een bemanning die graag voor uw welzijn zorgt. Word verwelkomd aan boord van de boot door een geüniformeerde bemanning aan de steiger die gunstig gelegen is bij de kathedraal van Berlijn. Kies ervoor om plaats te nemen op comfortabel loungemeubilair op het zonnedek, op een koele, schaduwrijke plek op het achterdek of op de eerste rij op het voordek. Zorg voor een ruime salon waar u zich kunt terugtrekken als het regent. Vaar door het regeringsdistrict terwijl je luistert naar fascinerend commentaar. Passeer het nieuwe Berlijnse paleis, het Nikolaiviertel, het Tränenpalast (Paleis van de Tranen), de Reichstag en de Duitse Kanselarij. Bewonder het uitzicht op het water van het Huis van de Culturen van de Wereld en het Bellevue-paleis voordat u de Moabit-brug bereikt. Draai je om en keer terug naar het startpunt terwijl je luistert naar chille loungemuziek.

Berlijn: avondjachtcruise met aperitief en optioneel diner

2. Berlijn: avondjachtcruise met aperitief en optioneel diner

Begin aan een betoverende avondcruise met mooie muziek langs de rivier de Spree en bewonder de bezienswaardigheden van Berlijn terwijl de duisternis invalt. De tour begint bij onze aanlegsteiger "FLAGSHIP.BERLIN", direct bij de kathedraal van Berlijn. Daar wordt u aan boord verwelkomd door onze geüniformeerde bemanning. Vervolgens heeft u een vrije zitkeuze: op het zonnedek staan comfortabele loungemeubels voor u klaar, op het achterdek zijn koele schaduwplekken, terwijl u Berlijn vanaf de eerste rij op het voordek ontdekt. Mocht het regenen, dan biedt de salon voldoende ruimte. Geniet van de bezienswaardigheden met een aperitief mousserende wijn, een longdrink of een alcoholvrij drankje van onze kaart in de hand en op bepaalde data kunt u kiezen voor een 4-gangendiner. Dompel jezelf onder in de rust van de Spree terwijl het water zachtjes tegen de boot klotst en zie hoe een levendige en kleurrijke sfeer tot leven komt aan de oevers van de rivier. Als u ervoor kiest om het diner bij te voegen, geniet u van uw aperitief tijdens een enkele reis aan boord van de FITZGERALD naar uw eindbestemming - het Patio Restaurant Ship, waar u wordt verwend met een heerlijk 4-gangenmenu. Houd er rekening mee dat dit geen begeleide sightseeingtour is, maar een ontspannende tour om uw avond in Berlijn te beginnen.

Berlijn: Gameshow Sightseeing-app-tour

3. Berlijn: Gameshow Sightseeing-app-tour

Geniet van het ontdekken van de geheimen van Berlijn met deze tour-app in gameshow-stijl. Speel met vrienden, familie of met je collega's. Splits in twee teams en neem het tegen elkaar op in 10 spannende games. Ga naar verschillende locaties en ontdek uitkijkpunten en spannende informatie over Berlijn. Wees de ster van je eigen gameshow-ervaring Win met je trivia-kennis en teamgeest. De rondleiding wordt via de web-app gemodereerd door je audiogids, Jan. Start en pauzeer het spel wanneer je maar wilt. Doe mee aan een mix van verschillende spellen. Beantwoord quizvragen, bewijs uw geluk bij het raden en neem deel aan teamwerk. Dankzij een oplopend puntensysteem blijft het spel spannend tot het einde. Verken bezienswaardigheden zoals het Bode Museum en het Museumeiland. Bewonder het groen in het Monbijoupark en het James Simon-park. Maak een foto van de Neptunbrunnen-fontein en loop over het Schloßplatz-plein. Leer meer over de locaties die je bezoekt terwijl je je quizvragen beantwoordt. Vind eenvoudig locaties met de meegeleverde kaartfunctie. Beëindig uw tour bij Lustgarten.

3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Bode-Museum-Activiteiten in de openlucht

Welke andere activiteiten dan Bode-Museum-Activiteiten in de openlucht zijn de moeite waard in Berlijn?

Andere onmisbare dingen om te doen in Berlijn:

Wat zijn de beste Bode-Museum Activiteiten in de openlucht?

Welke Bode-Museum-Activiteiten in de openlucht nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Bode-Museum-Activiteiten in de openlucht nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Andere activiteiten in Bode-Museum

Wil je alle activiteiten in Bode-Museum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.