Body Worlds Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Body Worlds Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Body Worlds Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Body Worlds Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 716 beoordelingen

Sterk aanbevolen

Met het Getyourguide ticket kun je zonder wachtrijen naar de tentoonstelling. U moet de voucher echter vooraf inwisselen bij een toeristeninformatiecentrum op 100 m afstand, dat zonder problemen werkte. De tentoonstelling is verdeeld over 6 verdiepingen en behandelt alle gebieden van het lichaam (cardiologie, neurologie ...). Ik vond het erg leuk (W18). Wat betreft de boottocht, alles verliep soepel. Dit leek echter erg op de Hop on Hop off Tour (aanbieder van de boottocht: Lovers Cruise), dus ik verveelde me een beetje. De prijs was goedkoper dan ter plaatse (36 euro).

Eerst en vooral vind ik het ontzettend gedurfd en bewonderenswaardig dat er mensen zijn die hun lichaam voor de wetenschap opgeven. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in het psychische en anatomische van de mens. De info die telkens te lezen was vond ik duidelijk en ruim voldoende uitgelegd en soms was het ook interactief. Ook vond ik het leuk dat het thema 'geluk' was. Ik raad het zeker aan als je dezelfde interesses deelt.

Dit is inderdaad fantastisch om met opa en oma en kleinzoon van 12 jaar jaar. ( as. september naar de middelbare school) te bezoeken. Een Heel dagje uit met rondvaart , lunch en dan dit museum van 6 verdiepingen. Kijk op google en Uw verwachtingen worden méér dan beloond!!!

Ik had Körperwelten al gezien en nam deze keer mijn dochter mee omdat zij kiné studeert. Ze vond het geweldig en ik ook! Mooi gebracht ook. Hopelijk met ons volgende bezoek wat nog wat meer plastinaten!

Het is een unieke ervaring waarmee u de complexiteit van onze anatomie en de oplossingen om ervoor te zorgen dat u in de best mogelijke omstandigheden leeft, zo dicht mogelijk kunt ontdekken!