Body Worlds Amsterdam

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Body Worlds Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Body Worlds Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Body Worlds Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 709 beoordelingen

Eerst en vooral vind ik het ontzettend gedurfd en bewonderenswaardig dat er mensen zijn die hun lichaam voor de wetenschap opgeven. Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in het psychische en anatomische van de mens. De info die telkens te lezen was vond ik duidelijk en ruim voldoende uitgelegd en soms was het ook interactief. Ook vond ik het leuk dat het thema 'geluk' was. Ik raad het zeker aan als je dezelfde interesses deelt.

very interesting, intriguing exposition, makes you think about your way of living