Body Worlds Amsterdam

Body Worlds Amsterdam: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Body Worlds Amsterdam: ticket voor The Happiness Project

1. Body Worlds Amsterdam: ticket voor The Happiness Project

Ontdek hoe geluk de gezondheid van het menselijk lichaam beïnvloedt met andere mysteries van het menselijk leven bij Body Worlds: The Happiness Project. Deze fascinerende nieuwe tentoonstelling van Dr. Gunther von Hagens, centraal gelegen aan het Damrak in Amsterdam, toont meer dan 200 anatomische exemplaren van authentieke menselijke lichamen, zo neergezet om de complexiteit, weerstand en kwetsbaarheid van de menselijke vorm weer te geven. Geschikt voor volwassen en kinderen, de interactieve show bevat ook een 18+ tentoonstelling in de kelder , en heeft wereldwijd al meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken. De enige soortgelijke tentoonstelling die gebruikt maakt van donoren, Body Worlds is een wetenschappelijke verkenning hoe geluk zowel lichaam als geest kan beïnvloeden.

Amsterdam: Body Worlds Expositie en rondvaart grachten

2. Amsterdam: Body Worlds Expositie en rondvaart grachten

Ontdek hoe geluk de gezondheid van het menselijk lichaam beïnvloedt en andere mysteries van het menselijk leven bij Body Worlds: The Happiness Project. Deze fascinerende nieuwe tentoonstelling van Dr. Gunther von Hagens toont meer dan 200 menselijke lichamen, die gebruikt worden om de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam aan te tonen. Deze tentoonstelling is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, behalve de interactieve show in de kelder die alleen voor volwassenen is. Wereldwijd hebben meer dan 40 miljoen mensen Body Worlds bezocht, die het verband tussen geluk en het menselijk lichaam en de ziel onderzoekt. Vervolgens maak je een boottocht van een uur door de grachten van Amsterdam, een UNESCO-Werelderfgoed, en zie je veel van de historische bezienswaardigheden van de stad. Zie de elegante koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, de prachtige gevels, mooie kerken, de iconische Magere Brug en vele andere hoogtepunten. Aan boord luister je naar het audiocommentaar, aangeboden in 16 verschillende talen, over wat je ziet. De boten varen het hele jaar door, 7 dagen per week.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Body Worlds Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Body Worlds Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Body Worlds Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 852 beoordelingen

Deze tentoonstelling zette me aan het denken. Het is dus allereerst een duidelijke aanbeveling en zeker een bezoek waard. Voor mij persoonlijk was het een emotionele dag omdat mijn oma zichzelf liet exposeren en ik haar na 30 jaar weer zag. Met dank aan het Body world team in Amsterdam om dit mogelijk te maken. Ook een grote dank aan mijn grootmoeder voor de 20.000, je hebt het goed volgehouden. Rust in vrede. Ps: mijn oma heeft een tepelpiercing, deze was voorzien van een klein echt diamantje, mocht dit verschijnen stuur het dan naar mijn adres. Bedankt :)

Echt een zeer interessante en geestverruimende tentoonstelling. Het is nog steeds raar om te weten dat echte mensen hun lichaam hebben gedoneerd. Ik, die infographics voor medische boeken maakt, vond het geweldig om concrete dingen te zien. Ik raad ten zeerste aan!

Zeer informatief museum en geweldige cruise, veel beter dan die met extra kaas en wijn, die veel te duur is. Geweldig audiocommentaar en een supervriendelijke, no-nonsense crew. Echt twee hele goede tijden doorgebracht dankzij deze Bodyworld/cruise combo.

Zeer interessant. Het tijdslot is ideaal, zodat je rustig de verdiepingen kan aflopen en rustig alles kan bekijken en lezen.

De moeite waard. Je leert veel dingen bij van het menselijk lichaam…