Datums kiezen

Body Worlds, Berlijn

Body Worlds, Berlijn

Body Worlds, Berlijn: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: Tickets voor het BODY WORLDS Museum in Berlijn

1. Berlijn: Tickets voor het BODY WORLDS Museum in Berlijn

Bezoek het Menschen Museum van Dr. Gunther von Hagens. Geen andere tentoonstelling zal je perspectief op menselijke wezens op zo'n manier veranderen en je eigen lichaam in het middelpunt van de aandacht brengen. Zie echte menselijke preparaten zoals plastinaten van het hele lichaam, die op een eenvoudig te begrijpen manier de functies van afzonderlijke organen en veelvoorkomende ziekten overbrengen. Loop door de verschillende gebieden en krijg een gedetailleerd inzicht in de complexe maar fragiele structuren van de binnenkant van het lichaam. Je bekijkt het menselijk skelet, het samenspel van het spierstelsel, komt meer te weten over het spijsverteringsstelsel, de ontwikkeling van een embryo in de baarmoeder en het cardiovasculaire systeem. De ademhalingsorganen en het zenuwstelsel maken ook deel uit van de tentoonstelling. Naast de exposities kom je meer te weten over de aspecten die het bestaan bepalen. Zoek bijvoorbeeld uit wat het geluk van een persoon bepaalt en hoe het lichaam omgaat met stress. Kom meer te weten over iets over het midden tussen overmaat en bescheidenheid, en wat het lichaam nodig heeft om een lang en gezond leven te leiden.

1 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Body Worlds, Berlijn: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Body Worlds, Berlijn

Wil je alle activiteiten in Body Worlds, Berlijn bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Body Worlds, Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.6
(467 beoordelingen)

Tickets konden zonder problemen aan de kassa worden ingewisseld. Ik was al eerder naar de tentoonstelling in Amsterdam geweest en was bang dat het misschien een beetje saai zou worden. Dat was echter niet het geval. De tentoonstellingen zijn anders en de tentoonstelling in Berlijn was echt super interessant. Er zijn ook enkele interactieve dingen te doen. Opmerking: er is een audiogids die u op uw mobiele telefoon kunt afspelen. Het is dus het beste om met een volle batterij te komen.

Zeer informatief - vooral voor mijn vriend die een medische achtergrond heeft. Ik had al zo'n 22-25 jaar geleden een tentoonstelling van Body Worlds bezocht (bij mij in Noordrijn-Westfalen) en ik moet zeggen dat ik na ongeveer 45 minuten hetzelfde gevoel had als toen: ik moest wat verse lucht! Het besef omringd te zijn door echte, dode mensen en dieren geeft me een ongemakkelijk gevoel. Bedankt dat er tentoonstellingen als deze zijn en dat mensen hun lichaam aan hen nalaten.

Echt interessante tentoonstelling over de onderlinge verbondenheid tussen ons lichaam, onze hersenen en emoties. Wacht ongeveer 2 uur om het volledig te waarderen. Ik verliet het gevoel behoorlijk emotioneel en verbaasd over de complexiteit van het menselijk lichaam. Een geweldig leerzaam en onderhoudend evenement.

Zeker en vast de moeite om meer te weten te komen over de geschiedenis en over Hitler.