Kies data

Body Worlds, Berlijn

Body Worlds, Berlijn: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Berlijn: tickets voor het BODY WORLDS Museum in Berlijn

1. Berlijn: tickets voor het BODY WORLDS Museum in Berlijn

Bezoek het Menschen Museum van Dr. Gunther von Hagens. Geen andere tentoonstelling zal je perspectief op menselijke wezens op zo'n manier veranderen en je eigen lichaam in het middelpunt van de aandacht brengen. Zie echte menselijke preparaten zoals plastinaten van het hele lichaam, die op een eenvoudig te begrijpen manier de functies van afzonderlijke organen en veelvoorkomende ziekten overbrengen. Loop door de verschillende gebieden en krijg een gedetailleerd inzicht in de complexe maar fragiele structuren van de binnenkant van het lichaam. Je bekijkt het menselijk skelet, het samenspel van het spierstelsel, komt meer te weten over het spijsverteringsstelsel, de ontwikkeling van een embryo in de baarmoeder en het cardiovasculaire systeem. De ademhalingsorganen en het zenuwstelsel maken ook deel uit van de tentoonstelling. Naast de exposities kom je meer te weten over de aspecten die het bestaan bepalen. Zoek bijvoorbeeld uit wat het geluk van een persoon bepaalt en hoe het lichaam omgaat met stress. Kom meer te weten over iets over het midden tussen overmaat en bescheidenheid, en wat het lichaam nodig heeft om een lang en gezond leven te leiden.

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Body Worlds, Berlijn

Wil je alle activiteiten in Body Worlds, Berlijn ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Body Worlds, Berlijn

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 421 beoordelingen

Momenteel moet u enige wachttijd inplannen, omdat er niet een onbeperkt aantal mensen tegelijk in de tentoonstelling mag. Maar dit is absoluut geen nadeel maar eerder een groot pluspunt. Voor de rest is het een mooie tentoonstelling waar je veel kunt leren en de audiogids is ook geweldig. Het enige nadeel was de grootte in vergelijking met andere Body Worlds-tentoonstellingen waarvan ik denk dat ze groter en meer de moeite waard zijn voor de prijs.

Zeer interessante en informatieve tentoonstelling

Deze tentoonstelling neemt je mee naar delen van het menselijk lichaam die nog nooit eerder zijn gezien. Dit is de weergave en ervaring van biologie op het hoogste niveau. Door de zeer precieze en gedetailleerde weergave van het hele lichaam en individuele tentoonstellingen, leer je veel over je lichaam, de structuur en hoe de organen werken. Deze tentoonstelling is een echte aanrader!

Lange wachttijd, online ticket is in deze tijd geen voordeel. Er komen slechts 80 bezoekers binnen, alleen als iemand naar buiten komt en zijn verklarende apparaat overhandigt, moet het grondig worden gedesinfecteerd en dat kost tijd

Beleving betere kijk op eigen lichaam

Jou lichaam is jou tempel ,door nu een in dat lichaam te kijkengeeft dit je te denken en wordt je toch een beetje zuiniger op

Zeker en vast de moeite om meer te weten te komen over de geschiedenis en over Hitler.