Transfer

Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

Vanaf € 10,50 per persoon

Kies voor een snelle en zorgeloze gedeelde shuttlebusdienst van de luchthaven Liszt Ferenc naar het stadscentrum van Boedapest. Je reist met een comfortabele bus en wordt afgezet op een door jou gekozen adres in het centrum van Boedapest.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Chauffeur
Engels

Belevenis

Highlights
 • Maak gebruik van een comfortabele shuttlebusdienst tussen de luchthaven en het centrum van Boedapest
 • De transfers zijn op elk tijdstip van de dag mogelijk en je wordt voor de deur afgezet
 • Geniet van een zorgeloze aankomst in Boedapest met een dienst die elke 15-25 minuten vertrekt
Volledige beschrijving
Vermijd de stress van het openbaar vervoer met deze comfortabele en betrouwbare transfer van de luchthaven naar je hotel in Boedapest. Je wordt met een gedeelde bus naar je voorkeurslocatie in het centrum van Boedapest gebracht. Kies uit een retourticket of een ticket in 1 richting. De dienstverlening gaat 24 uur per dag door.  Als je in de aankomsthal van het vliegveld aankomt, ga dan naar een van de informatiebalies om je voucher te valideren. Als je voucher gescand is, kun je met de shuttlebus mee. Met deze deur-tot-deurservice zal je ervaren chauffeur je afzetten bij je hotel of een geselecteerde locatie in het centrum van Boedapest.
Inbegrepen
 • Luchthaventransfer in 1 of beide richtingen (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Je wordt afgezet bij je hotel
 • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Als je aankomt in Terminal 2A, ga dan naar het informatiepunt van MiniBUD bij de bagagebanden of naast het toerismebureau. Als je aankomt in Terminal 2B, ga dan naar het informatiepunt van MiniBUD bij de bagagebanden of naast de Spar-supermarkt.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 403 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Voordat wij naar Budapest gingen had ik al een gedeelde transfer geregeld, dit alleen van de luchthaven naar het hotel, dit omdat we eerst wilden ondervinden of alles goed ging. Achteraf gezien hadden we het meteen ook voor de terugreis moeten regelen. Op de luchthaven even naar de kiosk om de voucher om te wisselen en 5 minuten later zaten we al in het busje. Toen wij opgehaald moesten worden voor de terugreis was de chauffeur een paar minuten later dan afgesproken. Hij belde keurig om dit door te geven dat hij iets vertraagd was, iets dat wij echt netjes vonden. Mochten wij weer gebruik kunnen maken van dit transport op onze volgende trip zou ik het weer regelen maar dan wel meteen heen en terug, iets dat ook nog eens goedkoper is.

Verder lezen

19 december 2021

Goed geregeld. De kiosk was heel simpel te vinden op het vliegveld. Als je naar de bagageband liep zag je hem al liggen. We hebben heel even moeten wachten, misschien 5 minuten . Je bent op deze manier supersnel en ook voordelig bij je hotel. Achteraf wel spijt dat we niet meteen de terugweg van het hotel naar het vliegveld erbij hadden geboekt, we wilden eerst ondervinden hoe de heenreis zou verlopen. Wij raden iedereen aan om van dit vervoer gebruikt te maken.

Verder lezen

15 december 2021

erg handig en niet duur. Ik bestelde een transfer naar het hotel en terug. Er was slechts 1 halte van de ap naar ons hotel. Het is eenvoudig, maar niet kritisch in de tijd. In de tegenovergestelde richting gaf ik gewoon de vertrektijd van de vlucht aan en er kwam een bevestiging in de mail met het tijdstip waarop de transfer van het hotel me zou ophalen.

Verder lezen

15 november 2021

Georganiseerd door

Product ID: 308473