Transfer

Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

Activiteitenaanbieder: miniBUD

Boedapest: gedeelde luchthaventransfer met shuttlebus

Activiteitenaanbieder: miniBUD

Vanaf € 10,50 per persoon

Kies voor een snelle en zorgeloze gedeelde shuttlebusdienst van de luchthaven Liszt Ferenc naar het stadscentrum van Boedapest. Je reist met een comfortabele bus en wordt afgezet op een door jou gekozen adres in het centrum van Boedapest.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Chauffeur
Engels

Belevenis

Highlights
 • Maak gebruik van een comfortabele shuttlebusdienst tussen de luchthaven en het centrum van Boedapest
 • De transfers zijn op elk tijdstip van de dag mogelijk en je wordt voor de deur afgezet
 • Geniet van een zorgeloze aankomst in Boedapest met een dienst die elke 15-25 minuten vertrekt
Volledige beschrijving
Vermijd de stress van het openbaar vervoer met deze comfortabele en betrouwbare transfer van de luchthaven naar je hotel in Boedapest. Je wordt met een gedeelde bus naar je voorkeurslocatie in het centrum van Boedapest gebracht. Kies uit een retourticket of een ticket in 1 richting. De dienstverlening gaat 24 uur per dag door.  Als je in de aankomsthal van het vliegveld aankomt, ga dan naar een van de informatiebalies om je voucher te valideren. Als je voucher gescand is, kun je met de shuttlebus mee. Met deze deur-tot-deurservice zal je ervaren chauffeur je afzetten bij je hotel of een geselecteerde locatie in het centrum van Boedapest.
Inbegrepen
 • Luchthaventransfer in 1 of beide richtingen (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Je wordt afgezet bij je hotel
 • Fooien

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Als je aankomt in Terminal 2A, ga dan naar het informatiepunt van MiniBUD bij de bagagebanden of naast het toerismebureau. Als je aankomt in Terminal 2B, ga dan naar het informatiepunt van MiniBUD bij de bagagebanden of naast de Spar-supermarkt. Voor de terugreis naar het vliegveld word je opgehaald bij het adres van jouw keuze in het stadscentrum van Boedapest.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 976 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Toen we aankwamen en op onze bagage wachtten op het vliegveld, gingen we met de voucher naar de balie. Hier kregen we een bon met een nummer dat later op een scherm bij miniBud zou verschijnen. We wachtten ca. 20 minuten. Toen verscheen ons nummer op het scherm. Een 9-persoons minibus stopte voor de deur, met de bagage naar binnen en rechtstreeks naar ons hotel. Met dank aan miniBud⭐⭐⭐

Verder lezen

24 augustus 2022

Zonder zorgen van luchthaven naar je hotel of omgekeerd. Eenmaal de Minibud geboekt, hoef je echt niets meer te doen. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs om terug te rijden naar luchthaven, hoef je hen niet meer op te bellen. Alle info staat op je ticket die je meekrijgt bij aankomst.

16 augustus 2022

Werkte perfect. Makkelijk te vinden MiniBud-balie op de luchthaven. Bij de eerste balie in de aankomsthal lieten we de bestelling uit de app zien en kregen we een voucher. Bij de volgende balie bij de uitgang van de luchthaven hebben we de bon ingeleverd en het bestelnummer van de minibus gekregen. Wachtte op schermen op straat, ons nummer en busnummer werd getoond. Het duurde maximaal 15 minuten. We werden rechtstreeks naar de deur van het hotel gereden. Het was geweldig.

Verder lezen

6 augustus 2022

Product ID: 308473