Meer foto's

Vanaf € 23 per persoon

1,5-uur durend Hongaars folkloristisch optreden

Product ID: 1587
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
90 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Boekjes
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bekijk een van de meest dynamische folkloregezelschappen van Hongarije, dat authentieke muzie speelt in traditionele klederdracht
  • Geniet van de schoonheid van theater Duna Palota of theater Budai Vigadó
  • Kijk vol bewondering toe hoe deze folkloredansers dansen uitvoeren die honderden jaren oud zijn
Overzicht
Trakteer jezelf op een cultureel spektakel van een van de beroemdste Hongaarse folkloregezelschappen en geniet van een dynamische, betoverende show van 1,5 uur vol traditionele muziek en dans. Ze staan bekend om hun authentieke, professionele shows.
Wat te verwachten
Hongarije is een land dat bekend staat om de kunst van het volksdansen. Het beschikt over een eigen college gewijd aan de studie van volksdansen, en u kunt deze expertise uit de eerste hand te zien tijdens een 1,5 uur folk prestaties. U zult getuige zijn van een gevarieerd repertoire van muziek en dans in een unieke en spannende locatie, zoals de Donau Folk Ensemble, de Hungarian State Folk Ensemble en Rajko Folk Ensemble - 3 van de meest gewaardeerde en professionele Hongaarse folk troepen - uit te voeren op een van beide het Duna Palota theater of de Budai Vigadó theater.

Door de dans-theatervoorstelling, zult u getuige zijn van een fascinerend inzicht in de kostuums, muziek en dans erfgoed van Hongarije en haar voormalige rijk. Revel in deze inspirerende en talentvolle collectief van kunstenaars die over de hele wereld hebben vermaakt. Elk concert begint 's nachts en bestaat uit twee helften van 40-45 minuten, met een pauze voor pauze.

Opgericht in 1950 en biedt de langste tradities van alle Hongaarse folkloristische groepen, elk ensembles bestaat uit 30 kunstenaars. De choreografie is gebaseerd op authentieke dansen, sommige verzameld uit afgelegen dorpen en dateert uit honderden jaren.
Inbegrepen
  • Theatertickets
  • Pickup en drop off als optie is geselecteerd
Trefpunt

Zorg dat je minimaal 30 minuten voor aanvang van de show bij de kassa van het Donaupaleis aanwezig bent met jouw afgedrukte voucher. Het adres is Zrinyi utca 5, Boedapest, 1051, Hongarije. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Pick-up en drop-off is beschikbaar voor avondprogramma's. Let op dat de pick up en drop off service een extra service is die niet in de normale prijs is inbegrepen.

Een chauffeur brengt je rechtstreeks naar de concertzaal, zodat je niet naar het ontmoetingspunt hoeft te gaan, en na het concert brengt hij je terug naar je accommodatie.

Check in bij jouw hotelreceptie 30 tot 40 minuten voorafgaand aan de start van het programma. Je transfer arriveert mogelijk niet exact op het afgesproken tijdstip.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (71 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Hungaria Koncert Ltd.

Product ID: 1587