Kies data

Boedapest Aanbiedingen

Boedapest Aanbiedingen: Onze meest aanbevolen

Boedapest: nachtelijke sightseeingcruise

1. Boedapest: nachtelijke sightseeingcruise

Krijg een ander perspectief op de bezienswaardigheden van Boedapest met een rondvaart 's nachts. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en bekijk andere bezienswaardigheden in Boedapest. Ga tijdens de cruise onder enkele van de meest bekende bruggen van Boedapest door: de Kettingbrug met zijn beschermengelen, de Elizabeth-brug en de Vrijheidsbrug, beroemd om de verbinding tussen de Centrale Markthal en de Gellert Spa. Vaar over de Donau-promenade en neem het Vigadó-plein in. Bekijk het standbeeld van Saint Gellért bovenop de Gellert-heuvel, evenals het Koninklijk Paleis en het Parlement. Koop een koud biertje in de zomermaanden of een warme thee in de wintermaanden.

Boedapest: rondvaart op de rivier

2. Boedapest: rondvaart op de rivier

Begin aan een boottocht over de beroemde rivier de Donau terwijl je Boedapest vanaf het water kunt zien. Vaar onder de prachtige bruggen van de stad door, bekijk de promenade langs de rivier en andere bezienswaardigheden tijdens deze rondvaart. Geniet van een cruise die onder enkele van de bekendste bruggen van Boedapest door vaart. Bekijk de Kettingbrug met zijn beschermengelen, evenals de Elizabeth-brug met zijn grote bronzen beeld Ontmoet de Liberty Bridge, beroemd vanwege het verbinden van de Centrale Markthal met de Gellert Spa. Passeer de pittoreske Donau-promenade en geniet van de bezienswaardigheden van het Vigadó-plein. Geniet van de bezienswaardigheden van de stad vanaf dit unieke uitkijkpunt op het water. Bewonder het standbeeld van Sint Gellért bovenop de Gellert-heuvel, evenals andere belangrijke bezienswaardigheden van Boedapest, zoals het Koninklijk Paleis en het parlement.

Boedapest: verhuur Fat Tire MonsteRoller E-Scooter

3. Boedapest: verhuur Fat Tire MonsteRoller E-Scooter

Ontdek Boedapest vanuit een nieuw perspectief en huur een MonsteRoller e-scooter met dikke banden om de stad in je eigen tempo te verkennen. Geef je benen rust en zie veel meer dan op een georganiseerde wandeltocht. Je stapt op een volledig elektrische scooter zonder uitlaatgassen die een snelheid van 25 km per uur kan bereiken en waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt. Zoef door het verkeer over de fietspaden of geniet van de vrijheid van de parken. Geen plek is te ver om te bereiken, want de scooter kan gemakkelijk grote heuvels op en heeft een bereik van 40 kilometer per oplading. Gebruik de meegeleverde helmen, sloten en lichten om veilig te verkennen, en stop waar je maar wilt, want parkeren op de stoep is legaal en gratis.

Boedapest: ervaring met MonsteRoller E-Scooter

4. Boedapest: ervaring met MonsteRoller E-Scooter

Verander de stad Boedapest in een speeltuin en kies uit 5 rondleidingen met elektrische scooter in een kleine groep voor maximaal 15 personen. Je gids leidt je met je e-scooter door de stad met een vrijheid als geen andere manier van vervoer - met een serieuze funfactor. Kies uit 5 verschillende routes. Op drie van de routes verken je Boedapest met een thema  waarop de rondleiding van 2 uur is gebaseerd om je rondleiding te organiseren. Je kunt ook kiezen voor de expres 1,5-uur durende rondleiding die je naar het beste van de stad brengt of neem de tijd met een uitgebreide 3-uur durende rondleiding door de stad. MonsterRoller elektrische scooters zijn voorzien van 9,5 inch brede wielen, een laag platform en geen emissies. De besturing voelt meer als surfen dan rijden en maakt ze gemakkelijker te rijden dan een fiets, maar zo stabiel en robuust als een scooter.

Boedapest (BUD): Ferenc Liszt Airport Premium Lounge-toegang

5. Boedapest (BUD): Ferenc Liszt Airport Premium Lounge-toegang

Plaza Premium Lounge, gelegen in het Sky Court-gebied bij vertrekhal Terminal 2, is perfect gelegen voor reizigers die willen vertrekken naar Schengen- of niet-Schengenbestemmingen vanaf 2A of 2B. Onze lichte en luchtige lounge biedt een eigentijdse ruimte om te ontspannen voorafgaand aan uw vlucht. Faciliteiten omvatten comfortabele zitgedeeltes met zones, een verscheidenheid aan smakelijke gerechten, waaronder traditionele Hongaarse gerechten, plus een verleidelijke selectie drankjes uit ons iconische koffie- en barstation.

 • Toegangstickets
 • Rondleidingen
 • Privétours
 • Wateractiviteiten
 • Andere belevenissen
 • Transfers
 • Dagtochten
 • Avonturen
 • Combi-aanbiedingen
 • Citycards
 • Hop on, hop off-tours
 • Workshops en cursussen
25 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Boedapest

Welke topattracties zijn een must-see in Boedapest?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Boedapest?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Szentendre

Overzicht activiteiten in Boedapest

Wil je alle activiteiten in Boedapest ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Boedapest

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 319 beoordelingen

In eerste instantie dachten we dat we niet allemaal op de boot zouden passen omdat het zo vol was. We konden niet boven zitten, maar we konden beneden aan de tafel zitten, waar de stoelen toch veel beter waren. Bovendien konden we de stoelen draaien en kon je de ramen beneden openen, zodat je alles geweldig kon zien. Het was een absoluut mooie rit en de tijd (21.00 uur) was perfect.

The view from the boat is good if you can sit on the top deck (like we all did)! You can order additional drinks after the already included welcome drink if you like and you can hop on and off on two additional spots. The route of the boat shows you all the highlights of Budapest along the way, I didn't feel like I was missing out on anything, comfortable ~70 minutes tour!

Cruise waarmee u 's avonds alle monumenten op de Donau verlicht kunt zien! Mooi!

geweldige cruise die het waard is om te gaan prachtige herinneringen aanbevelen?

Een zeer aangename avondreis met onvergetelijke uitzichten