Boedapest: rondleiding van 3 uur langs bezienswaardigheden

Boedapest: rondleiding van 3 uur langs bezienswaardigheden

Vanaf $30,09 per persoon

Maak een rondrit van 3 uur met 3 haltes bij bezienswaardigheden en kom meer te weten over de 1.000 jaar aan Hongaarse geschiedenis. Je bezoekt de Burcht, bewondert het uitzicht op de Gellértberg, ziet de Grote Markthal, het Heldenplein en meer!

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans, Duits

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een wandeling door het kastelendistrict van Boeda
 • Bezoek de Gellértberg voor spectaculaire uitzichten op de stad
 • Bekijk het beroemde Heldenplein in het centrum van Pest, met standbeelden van Hongaarse koningen en hertogen
Volledige beschrijving
Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en kom meer te weten over de 1.000 jaar aan Hongaarse geschiedenis. Deze rondleiding van 3 uur door de stad begint bij de Kettingbrug. Je rijdt langs het spectaculaire parlementsgebouw richting de Margitbrug, waar je de Donau oversteekt naar Boeda. Eerste stop: de Burchtheuvel, waar je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het gebied wandelt. Je bezoekt de Matthiaskerk en het Vissersbastion, vanwaar je een fantastisch uitzicht op de omgeving hebt. Daarna ga je verder naar de Citadel op de Gellértberg. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht op de stad. Daarna ga je over de Elizabethbrug naar de Pestkant om de beroemde Centrale Markthal en de grootste synagoge van Europa te zien, gevolgd door een ritje naar het stadspark. Je komt langs het grootste thermische kuuroord van Europa en de dierentuin van Boedapest, en stopt daarna op het Heldenplein, waar standbeelden van beroemde Hongaarse koningen en hertogen staan. Vanaf hier rij je over de Andrássyboulevard, langs het operagebouw en de Sint-Stefanusbasiliek richting het stadscentrum van Pest.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Live gids
 • Toegangskosten
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Om 09:30 uur bij Cityrama & het reisbureau van Gray Line, Báthory utca 19, Boedapest 1054 (5e wijk, dicht bij het parlement).

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 899 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.4/5
 • Vervoer
  4.2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,6/5
Sorteren op

Bij aankomst werden we in het VVV-kantoor opgewacht door 3 van de meest nors meisjes die ik ooit ben tegengekomen. Niet goed, want de eerste indruk kan de hele dag maken of breken. Een glimlach en een prettige manier gaan ver. De tour was echter uitstekend, net als Robert onze gids. Hij was buitengewoon goed geïnformeerd over alle aspecten van de Hongaarse geschiedenis. De minibus was comfortabel en warm, wat geweldig was omdat het een kille dag was. Zou deze activiteit aanbevelen in Boedapest. Ga gewoon rechtdoor met de bus, maar niet via de VVV.

Verder lezen

28 januari 2020

Greg was een geweldige gids die veel historische kennis en algemene informatie verstrekte, maar het interessant maakte. Hij had ook een slecht gevoel voor humor. Slechts 4 op onze reis, dus het was als een privétour door de stad. Echt genoten van de plaatsen die we hebben bezocht en het weer heeft het gehaald.

17 december 2019

Geweldige tour om de hoogtepunten van Boedapest te zien!

We waren een groep van 14 mensen, voornamelijk bestaande uit senioren en dus was ons tempo een beetje traag zoals te verwachten was. Onze gids Mikhail was geweldig en volledig meegaand! We voelden ons nooit gehaast tijdens de tour. Hij nam ons mee naar de prachtige locaties van Boedapest en legde de geschiedenis en verhalen achter de sites uit. Hij was erg boeiend en levendig. Perfecte tour als je maar een paar korte dagen in de stad hebt.

Verder lezen

30 mei 2019

Georganiseerd door

Product ID: 739