1. Hongarije
  2. Centraal-Hongarije
  3. Boedapest

Boedapest: Street Art Tour

Product ID: 216411
Bekijk gallery
Hongarije heeft vanaf dinsdag 1 september zijn grenzen gesloten voor buitenlandse bezoekers (behalve voor Tsjechische, Poolse en Slowaakse staatsburgers). Er gelden enkele uitzonderingen, zoals voor diplomatieke bezoeken en andere noodgevallen. Het inreisverbod blijft op z'n vroegst tot 1 oktober 2020 van kracht.
Ontdek Boedapest's street art-scene en leer meer over de hedendaagse cultuur, geschiedenis en politiek van de stad via levendige muurschilderingen en straatkunstwerken tijdens een kleine groepsreis met een lokale gids.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 uur
Begintijd 11:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Verken de Joodse wijk van Boedapest en de levendige straatartiesten en muurschilderingen die de muren opvrolijken
  • Duik in het stadsleven van de stad en ontdek de betekenis achter zijn street art
  • Leer meer over de gevarieerde en steeds groeiende straatartscene van Boedapest en haar unieke plek in de hedendaagse cultuur van de stad
  • Stop bij een gezellig plaatselijk café onder het genot van een kopje koffie
Volledige beschrijving
Niets geeft u een beter inzicht in de culturele onderstromen van het hedendaagse Boedapest dan zijn straatkunst. Duik in een scène die in de afgelopen jaren dapper is gegroeid en consequent creatieve grenzen verlegt tijdens een wandeltocht waarbij je een insider's perspectief krijgt op de geschiedenis, cultuur en politiek van de stad.

Het grootste deel van deze tour wordt besteed aan het kijken naar muurschilderingen, graffiti en andere vormen van straatkunst. Hoe meer je ontdekt, hoe meer je zult vinden, verspreid over de anders zo kale muren van de Joodse wijk van de stad. Maar je bent niet alleen hier om foto's te nemen. Maak gebruik van een bespreking van elk stuk, waarin u vertrouwd raakt met de thema's, de sociaal-politieke context en de kunstenaars achter de kunstwerken.

Met lokale artiesten die het tafereel domineren - en hun werk gebruiken om de ideeën, waarden en leefwijzen te vieren waar de lokale bevolking hartgrondig voor is - zul je merken dat je een toevallige les in geschiedenis en cultuur krijgt. Onze kleine groepsreizen zijn beperkt tot 8 personen, dus je hebt voldoende kansen om vragen te stellen en plaatselijke tips te krijgen.
Inbegrepen
  • Koffie
Niet inbegrepen
  • Voedsel

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Bij de ingang van de coffeeshop "My Little Melbourne"

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 45 per persoon

Georganiseerd door

Budapestflow.com

Product ID: 216411